Telefoon: 0722 035020

10 reden waarom je NLP zou moeten gaan trainen

Home » 10 redenen waarom je NLP moet gaan trainen

1

BEREIK JE DOELEN

Iedereen heeft wel iets dat hij of zij nog wil bereiken in het leven.  Dat kan een speciaal doel zijn of wellicht het vinden van een oplossing voor een  bepaald probleem.
Tijdens de NLP trainingen oefen je alle technieken en vaardigheden op je eigen doelen. Wat de kans vergroot dat je die  ook daadwerkelijk gaat halen!

Mijn passie voor het leven is dat je alles eruit moet halen wat erin zit. En dat gun ik ook jou. Sterker nog, ik wil je daar bij helpen. Alles moet op, laat niets onbenut en geniet!

2

VERGROOT JE INVLOED OP ANDEREN

Het overgrote deel van jouw communicatie vindt onbewust en non-verbaal plaats. Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe dit op onbewust niveau werkt. Dat is niet alleen handig om de invloed op jezelf te vergroten, maar ook op anderen. We hebben allemaal te maken met anderen, of dat nu partners, kinderen, medewerkers, collega’s of vrienden zijn. In de communicatie met hen speelt het onbewuste een allesbepalende rol. Tijdens de opleiding leer je dit te herkennen en doelbewust in te zetten om daarmee op een elegante manier meer te bereiken.

3

HEB PLEZIER

De opleiding tot NLP Practitioner of Master Practitioner zal intensief zijn, dat zeker. Maar de basis voor de opleiding is plezier. Plezier om aan je eigen doelen te werken,  aandacht aan jezelf te geven,  nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen, maar ook: plezier met elkaar. Cursisten van NLProfiling geven aan een zeer leuke tijd gehad te hebben vol plezier, enthousiasme en energie. En laat dat nu precies nodig zijn om te leren en te groeien…

4

GEEF JEZELF EEN CADEAU

Er is bijna geen training te vinden die zo’n grote en positieve invloed heeft op alle aspecten van je leven. De reden? Communicatie is er altijd en overal. Met jezelf, en met anderen. Als je meer leert over die communicatie en je vaardigheden op een natuurlijke manier kunt uitbreiden, merk je dat direct in je relatie, je omgang met vrienden en familie en natuurlijk met jezelf. Niet alleen je doelen komen dichterbij, ook allerlei kleine en dagelijkse ergernissen en problemen kunnen zomaar tot het verleden gaan behoren.

5

GEEF JE BAAS EEN CADEAU

Of je nu zelf baas, werknemer of zzp’er bent , het maakt niet uit. Al tijdens het volgen van de opleiding tot NLP Practitioner of Master Practitioner zul je merken dat je beter gaat worden in wat je doet. En dat je daarbij ook nog meer plezier kunt ervaren. Of het nu gaat om deelnemen aan vergaderingen, een klant te woord staan of het maken van plannen: overal waar communicatie met jezelf of anderen een rol speelt, zul je de positieve effecten van de opleiding gaan ervaren.

6

KOM SNEL BIJ DE ESSENTIE

Heb je dat ook wel eens, dat je met iemand praat en na een uur eigenlijk nog niet precies weet waar het om gaat? Dat je niet weet waar iemand naartoe wil? Wat hem of haar eigenlijk tegenhoudt? Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe je heel snel ‘to-the-point’ kunt komen. Of dat nu in een zakelijk gesprek is of een gesprek met iemand die je moet coachen. Coaches en therapeuten die deze opleiding hebben gevolgd, merken dat ze nu in een uur verder komen dan in de maanden of soms jaren daarvoor. En dat is niet alleen voor jezelf prettiger, maar zeker ook voor je gesprekspartner!

7

WORD EFFECTIEVER

In ons onbewuste zitten veel drempels verborgen. Je wilt iets doen, maar om de één of andere reden komt er telkens iets tussen. Of je wilt iets juist niet meer doen, maar telkens betrap je jezelf erop dat je het toch doet. Met deze opleiding leer je inzicht te krijgen in deze patronen en ze -als je dat wilt- te veranderen. Hierdoor word je een stuk effectiever in de dingen die je doet.

8

VERRUIM JE BLIKVELD

In de NLP Practitioner  leer je om zowel letterlijk als figuurlijk je blikveld te vergroten. Voor een goed waarnemer is er zoveel meer communicatie waar te nemen dan we gewend zijn. Door dit te leren herkennen en hierop in te spelen, worden je communicatiemogelijkheden enorm uitgebreid. Je zult je afvragen of dit er echt al die tijd al geweest is zonder dat je dat hebt gezien…

9

KRIJG MEER ENERGIE

In ons onbewuste zitten veel drempels verborgen. Je wilt iets doen, maar om de één of andere reden komt er telkens iets tussen. Of je wilt iets juist niet meer doen, maar telkens betrap je jezelf erop dat je het toch doet. Met deze opleiding leer je inzicht te krijgen in deze patronen en ze -als je dat wilt- te veranderen. Hierdoor word je een stuk effectiever in de dingen die je doet.

10

GROEI!

Een optelsom van alle voordelen van deze opleiding: je maakt in de maanden dat de opleiding duurt een enorme groei door. Ook als je al 35 jaar werkervaring of 60 jaar levenservaring hebt, haal je er nog zoveel uit om je nog verder te ontwikkelen. Sommige cursisten typeren de opleiding dan ook als ‘groeiversneller’.

Klaar om meer te ontdekken over de Practitioner?

Deze knop brengt je rechtstreeks naar de "NLP practitioner" training pagina.

Of wil je misschien eerst meer informatie voordat je beslist ?

Speciaal om jou meer informatie te geven is er ook een Ebook beschikbaar. Hierin vind je informatie over de NLP Practitioner en de uitgangspunten van elke training. Je kunt hem hier geheel gratis downloaden.

Klaar om meer te ontdekken over de Master Practitioner?

Deze knop brengt je rechtstreeks naar de "NLP master practitioner" training pagina.

Of wil je misschien eerst meer informatie voordat je beslist ?

Speciaal om jou meer informatie te geven is er ook een Ebook beschikbaar. Hierin vind je informatie over de NLP Master Practitioner en de uitgangspunten van elke training. Je kunt hem hier geheel gratis downloaden.

// Over Jack Smit en NLProfiling

Executive Master Coach, NLP trainer, Hypnose Master Practitioner en communicatiespecialist.

Met een hoge dosis mensenkennis en ervaring helpt Jack
mensen met allerlei problemen. Of je nu bang
bent voor spinnen, niet durft te spreken voor een
groep mensen, of het licht aan het einde van de tunnel niet meer ziet… Jack helpt!