20/20 vision...... Een heldere kijk op 2020

Train jezelf voor succes

Waarom?... Hierom!

 • Leer hoe communiceren ECHT werkt
 • Ontwikkel jouw persoonlijke leiderschap
 • Leer waar jouw controle ligt en pak deze terug
 • Leer omgaan met emoties
 • Ontdek wat jou echt drijft. Jouw passie!
 • Leer het geheim van succesvolle mensen

Leer van bewezen succesvolle ondernemers en kopieer hun succes in jouw leven

Wat trainen we in deze vier dagen

 • Je leert NLP doelen stellen en halen
 • Je ontdekt wat je eigenlijk al die tijd heeft tegengehouden
 • Welke onbewuste belemmerende overtuigingen houden je tegen
 • Hoe buig ik belemmerende overtuigingen om in ondersteunende overtuigingen
 • Je leert hoe je alles positief kan beïnvloeden
 • Wat is de ontbrekende factor in mijn leven. Wat heb ik echt nodig
 • Je krijgt een masterclass (zelf)vertrouwen
 • Hoe ga ik om met stress en angst
 • Je leert excellent jezelf te presenteren
 • Je ontdekt jouw echte "drive" en jouw echte "passie"
 • Je leert jouw passie in te zetten in je communicatie
 • Je krijgt coaching op alle zakelijke en privé doelen
 • Je ontwikkelt jouw effectieve doelen strategie
 • Je leert vaardigheden om anderen te inspireren en motiveren
 • Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap
 • Je leert omgaan met jouw emoties en die van anderen
 • Je leert te zien wat mensen NIET zeggen
 • Je krijgt zelfinzicht om jezelf nog beter te begrijpen
 • Je hebt controle over elk deel van het proces
 • incl. coaching door evaren succesvolle ondernemers

Dit alles voor maar 595 euro!

Alle trainingen zijn inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. De training van NLPro-Groep zijn vrijgesteld van BTW. 

NLPro-Succes Training 2020

Are you ready? Is jouw pad vrij van obstakels? 2020 is van start en nu komt het er op aan. Bereik nu jouw zakelijke (en privé) doelen en reken af met alles wat je tot nu toe heeft tegengehouden.  Maak een frisse vliegende start en werk tegelijk aan jouw leefstijl. Maak dit jaar jouw beste jaar ooit 

Jouw doelen zijn het waard om behaald te wordenJouw goede voornemens en doelen heb je voor ogen en onze business en lifestyle specialisten staan klaar om jou te begeleiden. Werk nu in een korte intensieve en super effectieve training samen met ons team om je ervan te verzekeren dat het nu ook echt gaat lukken.  

Neem de stap en meld je aan voor de NLPro-Succes Training 2020. Ons team staat klaar om je in een korte en intensieve begeleidende start dit jaar goed te beginnen en gelijk door te pakken. NLPro-Groep staat klaar om je ook de rest van het jaar te begeleiden als jij dat prettig vindt of nodig hebt. Word dan lid van onze Mastermind groep en krijg toegang tot alle kennis en begeleiding die jou gaat helpen jouw doelen te bereiken.  

Neem het besluit en reken voor eens en voor altijd af met dat wat jou tegenhoudt en maak 2020 jouw beste jaar ooit. De start van een geweldige toekomst.  20/20 vision een heldere kijk op 2020. 

De NLPro-Succes Training

4 dagen samen trainen met ervaren ondernemers van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Trainingsmateriaal en lunch inbegrepen. Volledig verzorgd.

Datums:

3 en 4 februari 2020
2 en 3 maart 2020

Investering 595 euro *(geen BTW)

Na completeren van de training kun je aansluiten bij de NLPro-Mastermind om jouw succes te verzekeren.

 

 

IN-Association of NLP
NVNLP
IA-NLP
CRKBO_Instelling

NLPro-Training is internationaal geacrediteerd

Wat anderen zeggen...

Hoi Linda en Jack,

Ik wist niet wat ik moest verwachten omdat ik al vaker met doelen stellen bezig ben geweest. Je kent het wel, goede voornemens die uiteindelijk in het slop raken. Maar wat jullie mij hebben laten ervaren is zoveel meer waard dan al het andere dat ik al had gedaan, dit is echt een meerwaarde. Ik ben nu al veel verder dan ik had durven dromen.

~ Petra (en Klaas)

Hoi Linda en Jack,

Ik kijk met veel dankbaarheid terug op onze sessie van afgelopen woensdag.

Het heeft mij heel erg veel inzichten opgeleverd en ook een bevestiging van de inzichten die ik al had en in mijn systeem zijn blijven sluimeren.

Ik kijk er naar uit om een vervolg te geven aan mijn vooruitgang. Hetzij alleen of in combinatie met anderen.

~ Thijs

Hey Linda en Jack,

Wat een openbaring. Ik wist niet dat het zo werkte. Goede voornemens te over maar bereiken... Ho maar. En nu... na twee keer samen te hebben gewerkt in de groep heb ik duidelijkheid van wat me te doen staat, en heb ik al meer bereikt dan in de voorgaande jaren.

Dank jullie wel en... ik ga door...  Dit wordt mijn beste jaar ooit... Kan het iedereen aanbevelen.

~ Jan van G.

Linda Commandeur

Linda heeft haar roots in het hotelwezen. Hospitality en service is haar van jongs af aan met de paplepel ingegeven. Vervolgens heeft ze zich als coach, trainer en organisatiedeskundige verder ontwikkeld in NLP, hypnose en Heartmath, en dan met name gericht op de structuur van de bedrijfsprocessen en het coachen en begeleiden van teams en ondernemers. Hetgeen dat haar aandacht en interesse echt heeft gewekt, is het ontdekken wat mensen beweegt om wel of niet mee te gaan in veranderingen en het bereiken van vooraf gestelde doelen. Hoe men dat dan aanpakt, verwerkt en kan realiseren. Om de mensen vervolgens te begeleiden op een weg naar het vinden en maken van extra en juiste keuzes zodat hun leven makkelijker en leuker wordt. Nadat zij zelf tot 2 maal toe een burn-out en 1 maal PTSS heeft ervaren, heeft zij het haar missie gemaakt iedereen die hier herkenning in vindt te laten ervaren hoe het anders kan. Hoe voorkom je dat het fout loopt. Hoe kun je de balans tussen werk en privé bewaken en plezier houden in het leven zonder in te boeten op jouw doelen.

Haar licentie onder de "International Association of NLP" zal Linda dit jaar completeren.

Linda: Ik ken de hel, en ik ken de hemel en alles wat ertussen zit. Ik heb alle facetten van het leven zelf doorleefd. En als ik jou kan helpen om wat gemakkelijker door bijvoorbeeld een dal heen te gaan of er voor te zorgen dat jij jouw doelen bereikt, dan ben ik geslaagd in mijn missie. 

Doe het net even anders, vind die extra keuze, en geniet! 

Linda en Jack

Jack Smit

Geschoold als gedragsdeskundige van honden en na 10 jaar in New Zealand te hebben gewerkt als ondernemer en S.A.R coördinator besloot jack terug te keren naar Nederland.  Na vervolgens ruim 20 jaar in Nederland werkzaam te zijn geweest als succesvol zelfstandig ondernemer van verschillende bedrijven variërend in grootte van 40 tot 135 werknemers, is hij zich steeds meer gaan interesseren in de gedragspsychologie van de mens. Wij mensen zijn in gedrag niet zoveel anders dan dieren. Misschien zit ons denken ons nog wel het meest in de weg. Vooral omdat binnen bedrijven de interactie tussen mensen en de contacten tussen opdrachtgevers en projectteams niet altijd even optimaal verliepen heeft hij zich toegelegd op het trainen en coachen van mensen in communicatievaardigheden. Zijn eerste opleiding in “Analytic Profiling” wekte dusdanig interesse dat opleidingen in NLP, IEMT, Hypnose en Systemisch Werken en MCSI al snel volgden. Jack heeft getraind onder de beste nationale en internationale trainers waaronder John Overdurff, Tony Robbins en David Shephard en Robert Dilts. Om de ontwikkelingen op het gebied van NLP en persoonlijke ontwikkeling nauwlettend te volgen, reist Jack samen met Linda met enige regelmaat naar het buitenland om trainingen op dit vakgebied te volgen en de ontwikkelingen direct aan zijn trainingen te kunnen toevoegen. Jack heeft zijn trainerslicentie behaald onder toezicht van de American Board of NLP en is daarmee “International licenced trainer”. 

 

 

 

De trainingen van Jack en Linda zijn vaak doorspekt met elementen uit hun persoonlijke leven en ervaringen als coach, ondernemer, search coördinator en ouders van bij elkaar van zes kinderen. Dit maakt hun trainingen levend en inspirerend met voorbeelden die voor iedereen begrijpelijk zijn en als bron kunnen dienen voor verdere persoonlijke ontwikkeling. 

Oké Linda en Jack, Ik ben er klaar voor om mijn doelen te bereiken!