Wees geen vreemde, laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens ernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!


Lieve bezoeker van onze website,

Wat geweldig leuk om je hier te verwelkomen! Wij zijn Jack en Linda, en met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en welzijn helpen we je graag verder. Als trainers en coaches in NLP, Hypnose, Systemisch werken, IEMT, aromatherapie en spiritualiteit, willen we graag een stukje van deze prachtige reis met jullie delen.

Hebben jullie ooit het verlangen gevoeld om te ontdekken wie je werkelijk bent en welk pad het beste bij jou past? Wil je diepere inzichten verwerven, je potentieel ontsluiten en een leven leiden dat in lijn is met jouw ware zelf? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Onze missie is om de wereld een stukje mooier te maken, en dat begint bij jou. Samen kunnen we het leed in de wereld verzachten en ruimte creëren voor vrede en vrijheid, zowel binnenin onszelf als daarbuiten.

Dansen, muziek maken, schilderen, de natuur en dieren zijn onze geliefde hobby's, en we geloven dat het leven draait om het vieren van de schoonheid en de magie van deze wereld.

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en de perfecte opleiding vinden die bij jou past. Neem contact met ons op, en laten we een gesprek beginnen vol liefdevolle aandacht voor jouw unieke reis.

Met warme groeten,

Linda en Jack

NLP business profiling

Neem contact op!

Contactgegevens

NLPro-Groep

Trompet 2930 (industrieterrein Trompet 2)
1967 DD Heemskerk
Tel: 0722 - 035020


Of vind ons op social media