gedrag en karakter analyse

Gedrags- en Karakteranalyse Training
Leer luisteren naar wat niet gezegd wordt!

“Changing the world through changing lives”

Voordelen Gedrags- en Karakteranalyse Training
Non-verbale communicatie

Wat kan effectieve communicatie en het herkennen van leugens of misleiding  jou opleveren ?

De Gedrags- en Karakteranalyse Training is een training voor serieuze professionals zoals bijvoorbeeld HR managers, Advocaten, Managers, Mediators, Beveiliginsmedewerkers, Leraren, Onderwijzers en natuurlijk ook Coaches.

Stel je voor: Je zit in een onderhandelingsgesprek met iemand die jouw een voorstel doet om het af te ronden en er een klap op te geven. Je onderbuikgevoel knaagt een beetje, maar je hebt de mooie opdracht er wel heel graag bij... Wat doe je? Zeg je ja tegen het voorstel?

Of stel: Je hebt heel veel kandidaten gesproken voor een belangrijke positie in het bedrijf. Twee kandidaten lijken boven de rest uit te steken maar je kunt er maar één kiezen. Wie kies je? Waarop baseer je dat? Je weet dat bijna iedereen in een sollicitatie gesprek zichzelf een beetje mooier voordoet dan hij of zij in werkelijkheid is.

Dit zijn zomaar wat alledaagse praktijkvoorbeelden waar de Gedrags- en Karakteranalyse Training uitkomst in kan bieden.nlp trainingen

Waarvoor een Gedrags- en Karakteranalyse Training volgen?

Soms zoek je een opleiding om je als ondernemer of werkgever te verbreden. Soms is het je puur te doen om een stuk persoonlijke ontwikkeling. Verbreding in bijvoorbeeld sales, HRM, makkelijker communiceren met bijvoorbeeld burgers, collega’s, kinderen…

Ben jij een ondernemer? Ben jij directeur of leidinggevende (of wil je dat worden)? Werk jij op een afdeling waarbij je veel met burgers te maken hebt? En wil je daarbij NLP en het "lezen van mensen" leren inzetten? Dan is deze training de beste stap die je nu kunt zetten (en er volgen daarna meer opleidingen). In de Gedrags- en Karakteranalyse Training hebben wij ervoor gekozen om ons primair te richten op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor hebben we gekeken naar die elementen uit NLP en Analytic Profiling die jou helpen groeien. Uiteraard bieden wij ook het volledige traject aan om als ondernemer aan de slag te kunnen gaan.

Jeetje... Nooit geweten

Ik wist echt niet dat emoties zo een grote rol spelen in het herkennen van leugens en misleiding. Als ik dat eerder had geweten...
ervaring NLP Business Profiling Training
Peter van Z.
Super interessant.
Na mijn NLP practitioner trok dit heel erg mijn aandacht. En nu ik het heb gedaan ben ik heel anders naar mensen gaan kijken. Ik zie zoveel meer...
NLP Master Practitioner
Kristel 
Dit levert nu al geld op.
Het is mijn werk om contracten uit te onderhandelen. Als ik er nu aan terugdenk wat ik meer uit die onderhandelingen had kunnen halen... Pffffff..
deelnemer NLP Business Profiling Training

Jelle van der K

Emotiemangement

Gedrags- en karakteranalyse Training in combinatie met NLP

Om efficiënter te kunnen communiceren en beter jouw doel te bereiken is het handig om te weten welke karaktereigenschappen jouw gesprekspartner heeft. Deze kennis komt heel goed van pas bij bijvoorbeeld het zoeken van de juiste mensen voor specifieke functies. Is hij of zij wel de persoon die jouw team zoekt? Past hij of zij in het team en brengt hij of zij kwaliteiten die aanvullend zijn. Beschikt hij of zij over de juiste eigenschappen? Met behulp van deze Gedrags- en Karakteranalyse Training kan jij de onderste steen boven halen.


Een voorbeeld: Met contractonderhandeling kan je gebruik maken van het " lezen"  van jouw gesprekspartner. Wie zit er tegenover mij aan tafel? Is het gesprek oprecht of word ik een oor aangenaaid? Met de juiste tools ga jij met veel meer zekerheid en zelfvertrouwen het gesprek in.

 

Er zijn dus meerdere redenen om de Gedrags- en Karakteranalyse Training toe te voegen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

NLP Business Profiling

Wat zijn de voordelen van de Gedrags- en Karakteranalyse Training 

Als professional kunnen fouten hele nare gevolgen hebben. Soms zitten er hele grote financiële gevolgen opgesloten in de beslissingen die jij neemt. Waarop baseer jij dan je beslissing? En wat doe je wanneer je het even niet weet. Een bekende uitspraak is:  Gokken is dokken en gissen is missen... Wat doe jij ?


 • Persoonlijke ontwikkeling versterken en verbreden
 • Leren te voorspellen welk gedrag iemand zal vertonen
 • Andere mensen kunnen lezen
 • Non-verbaal gedrag correct kunnen lezen
 • Leugens en misleiding er uit kunnen filteren
 • Emoties leren herkennen
 • Ontdekken welke emotie achter de leugen zit
 • Emotie management
 • Karakteranalyses maken
Ik meld mij aan!

Welke onderwerpen komen aanbod bij de Gedrags- en Karakteranalyse?

nlp zakelijk toepassen

Zakelijke toepassingen van Gedrags- en Karakteranalyse

Allereerst gaat het erom dat jij leert luisteren naar dat wat niet gezegd wordt. Mensen kunnen soms om verschillende redenen belangrijke informatie achterhouden. Deze training helpt jouw om leugens en misleiding sneller te herkennen en ook te kunnen benoemen waarover gelogen wordt. Iedereen liegt wel eens. Soms om een hele goed reden, soms met minder goede bedoelingen . Wanneer het een leugentje om bestwil is, dan is het vaak geen probleem. Het wordt anders wanneer er grote belangen aan gekoppeld zijn. Vandaar dat deze training vaak wordt gedaan door beroeps professionals zoals advocaten, directeuren, HRM managers, beveiligingsmedewerkers, balie medewerkers. 
nlp voor gevorderden

Doorstromen na deze training

Wanneer je nog geen NLP training hebt gevolgd, dan is het zeer aan te bevelen dat nu te gaan doen. Je leert dan nog effectiever te communiceren waardoor het bereiken van doelen je steeds makkelijker afgaat. Er is altijd een keuze, maar hoe weet ik of ik de juiste keuze maak. Ook dat is onderdeel van de NLP trainingen die je bij ons kunt volgen. Of is misschien een van de masterclasses beter voor jou?  Kijk maar op onze trainingskalender of maak een afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken
nlp certificate

+ Certificatie Gedrags- en Karakteranalyse Training

Aan het eind van de training is er uiteraard een certificaat waarvoor je wel een proeve van bekwaamheid moet afleggen. Je krijgt een opdracht en diverse filmpjes die jij mag gaan beoordelen. Je maakt een analyse van het karakter dat schuil gaat achter het "masker" van een bekende Nederlander. Kortom, alleen daarom al is deze training een waardevolle toevoeging  in jouw persoonlijke ontwikkeling.

reactie nlp training

Jelle van der K

Wat fantastisch!

Het is mijn werk om contracten af te sluiten en onderhandelingen te voeren voor mijn bedrijf. Het is zo gaaf om nu betere contracten te kunnen afsluiten. Echt super om dit gedaan te hebben
locatie nlp training

Waar en wanneer vindt de Gedrags- en Karakteranalyse Training  plaats?

Locatie:
NLPro-Groep
De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk

Data:

Nog nader te bepalen

Tijden:
9.30 uur tot 17.00 uur

Volledig verzorgd

NLP business profiling
€ 968,-
€ 797,-

Gedrags- en Karakteranalyse Training

 • Persoonlijke ontwikkeling versterken en verbreden
 • Leer hoe je het gedrag van anderen kunt voorspellen
 • Leer andere mensen lezen
 • Voorkom misleiding
 • Leugens er tussen uit kunnen filteren
 • Leren emoties herkennen
 • Ontdek welke emotie achter een leugen zit
 • Emotie management
 • Karakteranalyse maken