Hypnose Magazine

Dowload hier het NLPro Hypnose Magazine

En maak kennis met wat Hypnose voor jou kan betekenen.

Na inzending van het formulier, check je SPAM folder voor ontvangst!

Hypnose Magaxine
hypnose fabels en feiten

Fabels en feiten

Wetenswaardigheden over Hypnose. Wat is waar en wat niet.
Onderbewuste

Jouw onderbewuste

Hoe ondersteunt of belemmert jouw onderbewuste jouw leven.
Toepassingen Hypnose

Toepassingen

Waar kun je hypnose allemaal voor gebruiiken. Een praktische uitleg.
Hypnose Magazine

Wat heb ik aan dit Hypnose Magazine?

Hypnose is een veel beschreven onderwerp. Dan zou je denken dat de fabels zo langzamerhand wel de wereld uit zijn. Niets is minder waar. Er bestaan nog steeds hardnekkige fabels over wat hypnose is en wat het met je doet.

In dit magazine gaan we daar dieper op in. Hypnose is geen hocus pocus, het is niet zweverig, het is gewoon en heel normaal. Sterker nog, we kunnen niet zonder hypnose en gaan meerdere keren per dag in en uit hypnose zonder dat we het door hebben.

Veel mensen baseren hun terughoudendheid richting hypnose op showhypnose en de hypnotiseurs die hun gewillige slachtoffers als een kakelnde kip op toneel laten rondhuppelen. En heel eerlijk, daar zouden wij ons ook niet prettig bij voelen. Als dat hypnose is, dan zouden wij er ook hard voor weglopen.

En daarom dit magazine. Om je eerlijk en zonder veel poespas kennis te laten maken met wat hypnose nu echt is en wat het voor jou kan betekenen.

We hebben ons best gedaan om het zo goed mogelijk uit te leggen en jou ook enthousiast te maken over hypnose. Of je het nu als coach in wilt zetten, of dat je het uitsluitend voor jezelf wilt gebruiken, hypnose heeft altijd een toegevoegde waarde.Trainers Jack en Linda

Hypnose toepassen? Als coach of gewoon  voor jezelf?  

Misschien heb jij een eigen praktijk als coach of denk je er over na om je als coach te laten registreren. Of misschien wil je alleen geoefend zijn in zelfhypnose en wil je het inzetten voor persoonlijke ontwikkeling.

Het maakt eigenlijk niet uit. Hypnose is een geweldig instrument om toe te voegen aan jouw vaardigheden.  De kracht van hypnose zit hem erin dat de meeste problemen die mensen ervaren zich onbewust voordoen. Mensen weten echt wel dat ze iets beter anders of niet zouden moeten doen, of dat het niet zinvol is bang te zijn voor een spin. Het probleem is juist dat dit niet met "verstand" opgelost wordt. Het zit dieper. En juist omdat het probleem dieper zit, zich eigenlijk onbewust zich voordoet, los je dat wel op met Hypnose.

Door in een trance te gaan krijg je toegang tot die onbewuste patronen en kun je ze met gebruikmaking van "hypnotische taalpatronen" ombuigen. Vaak is één sessie al voldoende. Bij de wat grotere problemen kunnen meer sessies worden ingepland. Bij zelf-hypnose werkt dat eigenlijk net zo. 

Dus: stoppen met roken, gewichtsbeheersing, fobieën of paniekaanvallen, met Hypnose ben jij in staat daarmee af te rekenen.

Zo maar een greep uit de reacties van onze lezers

Makkelijk leesbaar en super interessant
Bjorn van Bavel

Mijn interesse in hypnose is alleen maar groter geworden.

Tasja van Druten
Goede informatie. Ik ben nu wel van plan mij meer te verdiepen.
Jasper Boekbinder

Door dit magazine te lezen heb ik besloten de Hypnose experience te gaan doen.

Linda Peelen

Het leek mij altijd wat zweverig, maar niets is minder waar begrijp ik nu. ik ben nieuwschierig nu.

Babette Nijhof
Het is een zeer interessant onderdeel waar ik zeker meer over wil weten.
Yvo de Wal
Hypnose Magaxine

Het NLPro-Hypnose magazine

  • Lees alles over de feiten en fabels van Hypnose?
  • Ontdek hoe eenvoudig het is om Hypnose te leren toepassen?
  • Lees waarvoor je Hypnose allemaal kunt inzetten?
  • Werk aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling of die van anderen
NLPro-Training is al meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van Hypnose en NLP. Wil jij hypnose leren toepassen dan ben je bij NLPro op de juiste plek.