Internationale training met Judith DeLozier
06 juli 2022 
3 min. leestijd

Internationale training met Judith DeLozier

Op 5 & 6 september van dit jaar heeft Judith DeLozier als gasttrainer een prachtige training verzorgd met als onderwerp "wisdom of the body

Hieronder vind je de info van de training zoals die heeft plaatsgevonden. Volgend jaar ( juni 2023) komt ze terug. dan gaat ze een training geven over weerbaarheid en emotionele intelligentie. WIl je daar bij zijn, houd dan de website goed in de gaten.

Voor wie Judith nog niet kent:

Judith DeLozier behoort tot de eerste groep NLPers die in de begintijd van NLP direct betrokken was bij de ontwikkeling ervan. Verder is zij trainer en schrijfster van vele NLP gerelateerde boeken . Zij studeerde aan de universiteit van Californië Santa Cruz. Ze heeft daar een batchelor antropologie en een master in theologie behaald. Zij is een groot aanhanger van het werk van Gregory Bateson en werkt tot op de dag van vandaag nog steeds samen met Robert Dilts

Judith is een van de belangrijke grondleggers van somatisch coachen dat zich, zeker de laatste jaren, op een enorme populariteit mag verheugen. En dat is niet voor niks: “het vergroot en verrijkt je coachingstoolkit en heeft een significant positieve impact op mensen”.

De wijsheid en kracht van ons lichaam - Wisdom of the Body

"Kennis is slechts een gerucht totdat het in de spieren zit".

Het lichaam heeft een geheugen. De gevoelens die we ervaren bij alles wat we meemaken, plezierig of onplezierig, het maakt niet uit wat, slaan we op in ons lichaam. Beweging, houding en taal geven uitdrukking aan ons persoonlijke verhaal waarin al onze wensen, behoeften en angsten liggen opgeslagen. Zonder opsmuk en deleties. Maar ons lichaam drukt niet alleen onze staat van zijn uit naar een ander, maar ook naar onszelf. 

In de training “Wisdom of the Body” neemt Judith je mee in hoe het lichaam communiceert naar jezelf en naar de ander. Dit geeft krachtige inzichten en versterkt de intuïtieve waarnemingen binnen een gesprek en het coachingsproces in het bijzonder. 

Wat levert het je op:

-    Werken met het somatische deel van de mens. 

-    Ontdekken hoe beperkende overtuigingen zich nestelen in het lichaam 

-    Skills om beperkende overtuigingen te elimineren 

-    Inzetten van deze skills in praktische dagelijkse situaties

-    3e Generatie NLP methodieken met elkaar verbinden 

Transitional Leadership

“De staat van het niet weten is het begin van leren en een kans om nieuwe vaardigheden eigen te maken en nieuwe kansen te zien” .

Judith heeft beproefde NLP trainingsprogramma’s ontwikkeld die internationaal worden gebruikt over o.a. het modelleren van leiderschap. Zij begeleidt wereldwijd topfunctionarissen en werkt momenteel intensief samen met lokale bestuurders in Oekraïne. 

De effecten van een veranderende wereld zijn voelbaar bij iedereen. Corona, klimaat, oorlog of inflatie, we hebben er allemaal mee te maken. De gevoelens die we hierbij ervaren komen tot uitdrukking in onze expressie om maar een eens bruggetje te slaan naar de “wijsheid van het lichaam”. Dit heeft grote impact op onszelf en op anderen. Hoe blijf je in onzekere tijden veerkrachtig en overeind als positief voorbeeld voor anderen? De situatie waarin we ons nu bevinden daagt ons uit keuzes te maken en de wijze van met elkaar omgaan en samenwerken te herdefiniëren. 

In de training “Transitional Leadership” ga je samen met Judith nieuwe mogelijkheden ontdekken om mee te bewegen op de golven van chaos en om in deze uitdagende tijd positieve veranderingen te brengen. 

Wat levert het je op:

-    Methodieken om eigen manier van “out of the box”  denken verder vormgeven

-    Ontdekken eigen bron van veerkracht en deze blijvend versterken

-    Flexibiliteit van leiderschap, zowel zakelijk als privé, vergroten

-    Het somatische aspect van leiderschap

-     3e Generatie NLP methodieken met elkaar te verbinden

Judith Delozier:   een wereldnaam in NLP

Zij begeleid wereldwijd vele personen die vanuit hun rol nu een ander soort leiderschap aan de dag moet leggen. (waaronder een groep van 50 lokale bestuurders en leidinggevenden in Oekraïne)

Als iemand je iets kan leren over verandering, ontwikkeling of Leiderschap, dan is Judith daarvoor de aanwezen persoon.  Mis het daarom niet

Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat Judith naar Nederland kan komen. Zoals Judith zelf zegt: " I'm not a spring chicken anymore" . 

Daarom heeft ze zich ten doel gesteld om al haar kennis, en vooral de nieuwste ontwikkelingen en verworven kennis over hoe lichaam en geest met elkaar samenwerken, te delen in deze trainingen.

Dit is een unieke kans. . Voor iedereen die met mensen werkt zijn dit belangrijke vaardigheden die je effectiever maken als coach, trainer, Leidingevende, CEO, prycholoog of leraar.  

Om judith DeLozier beter te leren kennen raden we je aan om deze video te bekijken.

Over de schrijver
Linda en Jack zijn allebei gepassioneerde en internationaal gecertificeerde NLP trainers die kunnen terugvallen op gezamenlijk meer dat 25 jaar hands-on ervaring in het trainen en coachen van groepen mensen. In 2019 heeft NLPro-Training de hoogste certificering behaald bij de International Association for NLP (IA-NLP en IN-NLP) en behoort daarmee tot de absolute top van Nederlandse NLP trainingsinstituten.Linda en Jack schrijven regelmatig artikelen voor verschillende organisaties en tijdschriften en zijn gewaardeerde sprekers op nationale en internationale NLP bijeenkomsten.
Reactie plaatsen