Telefoon: 0722 035020

Over Jack Smit

Home » Jack Smit

Jack Smit: Executive business coach, NLP- trainer, Hypnose Master Practitioner en communicatiespecialist.

Als trainer vind ik het belangrijk dat je leeft wat je traint. Practice what you preach. Ook ik heb moeten leren vertrouwen op de kracht van NLP en Hypnose.

Ik heb ook mij portie wel gehad. Het is lang niet altijd leuk geweest in mijn leven. Maar ik weiger bij de pakken neer te gaan zitten. Dit is mijn verhaal. Ik hoop dat het je inspireert om ook de stap te nemen en je aan te melden voor een training.

Al op  jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met het achtereen-volgens overlijden van twee van mijn broers. Dat heeft mijn leven behoorlijk beïnvloed, al heb ik dat jaren genegeerd. Pas halverwege de jaren negentig, toen ik mijn eerste NLP en hypnosetrainingen volgde, werd mij duidelijk welke impact dat eigenlijk op mijn leven heeft gehad. Maar ook toen was ik mij er wel van bewust maar deed er nog niet veel mee.

Jaren daarna waren er drie ingrijpende gebeurtenissen die mijn leven voorgoed zouden veranderen. De zware strijd die een van mijn kinderen moest voeren met een eetstoornis die haar leven beheerste, het overlijden van mijn allerbeste vriend waarvan ik onafscheidelijk was en het faillissement van ons bedrijf waarvan ik nu (2018) nog de juridische nasleep ervaar.

Juist door die grote en emotioneel zeer zware tijden te doorleven leer je pas hoezeer je jezelf tekort doet wanneer je jouw manier van denken en doen niet op orde hebt. Ik kon twee kanten op. Ik had mij een slachtoffer kunnen voelen van de omstandigheden. Ik koos ervoor verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en ging aan de slag.. vooral met mijzelf.

Want je kunt zeggen - dit overkomt mij en ik kan er niets aan doen. Of je kunt zeggen - het is gebeurd, hoe ga ik dit omzetten naar iets positiefs. En dat is waar Analytic Profiling, NLP, Hypnose IEMT en MCSI mij bij hebben geholpen. Wat het mij heeft gebracht, dat gun ik iedereen

Het is nu mijn passie om alles uit het leven te halen wat erin zit en jou te helpen hetzelfde te doen. Neem geen genoegen met minder. Pak wat jou toekomt en volg je hart. Ik heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen met hetzelfde doel.

Alles moet op... Haal eruit wat erin zit en geniet met volle teugen van het leven.  Leer hoe je dat kunt bereiken en maak het ook jouw doel. Het leven is er om geleefd te worden. Just make it happen!

JACK IS GESPECIALISEERD IN:

home_burn-out

Burnout of overspannen

Burn-out of overspannen? Uitgeput voelen, lichamelijke klachten, nergens meer zin in... Je bent uitgeput. Zelfs de trap oplopen …

home_angst-fobie

Angst, fobie of trauma

Angst, fobie of trauma. Angst is niet fijn en je wilt er van af. Je kiest er nooit bewust voor om bang te zijn. Het overkomt je en je …

home_persoonlijke-ontwikkeling_v2

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching naar succes Mensen laten doen waarvoor ze gemaakt zijn. Dat is mijn drijfveer. Ik doe dat vanuit mijn missie. Zoveel mogelijk...