Maatwerk Bedrijfstrainingen

“Changing the world through changing lives”

NLPro Succes trainine

Bedrijfstrainingen zijn altijd maatwerk.

 • Trainingen op het gebied van Stress regulatie. Hoe voorkom ik een Burn-out.
 • Disc. MBTI, Spiral dynamics, Managementy Drives. Waar komt het karakter vandaan en hoe stel ik mijn team samen.
 • Business Profiling in sales en management. Hoe herken ik leugens en misleiding.
 • Vitaliteit en gezondheid. Van ijsbad tot voedingsleer. Alles komt aan bod.
 • Management coaching en begeleiding. Effectief samenwerken
 • Doelen stellen, wat is jouw missie, jouw visioen en hoe bereik je dat.
NLP practitioner training

Trainer/Coach: Jack Smit

 Als gedragsdeskundige van honden heeft hij 10 jaar in New Zealand gewerkt als S.A.R coördinator. Na daarna ruim 20 jaar in Nederland werkzaam te zijn geweest als zelfstandig ondernemer is hij zich steeds meer gaan interesseren in de gedragspsychologie van de mens. Wij mensen zijn in gedrag niet zoveel anders dan dieren. Misschien zit ons denken ons nog wel het meest in de weg. En omdat binnen bedrijven de interactie tussen mensen en de contacten tussen opdrachtgevers en projectteams niet altijd even optimaal verliepen heeft hij zich toegelegd op het trainen en coachen van mensen in communicatie vaardigheden. Zijn eerste opleiding in “Analytic Profiling” wekte dusdanig interesse dat opleidingen in NLP, IEMT, Hypnose en Systemisch werken al snel volgden. Jack heeft getraind onder de beste nationale en internationale trainers waaronder John Overdurff, Tony Robbins en David Shephard. Binnen dit vakgebied vonden Jack en Linda elkaar in 2018 en staan ze samen aan het roer van de NLPro-Groep.

Om de ontwikkelingen op het gebied van NLP en persoonlijke ontwikkeling nauwlettend te volgen, reist Jack samen met Linda met enige regelmaat naar het buitenland om trainingen op dit vakgebied te volgen en de ontwikkelingen direct aan hun trainingen te kunnen toevoegen. 
NLP Business Profiling

Trainer Coach: Linda Commandeur

Zij heeft haar roots in het hotelwezen. Hospitality en service is haar van jongs af aan met de paplepel ingegeven. Linda is de mede-ontwikkelaar van het “Regie Ontwikkelingsmodel” waarbij bedrijven op succesvolle manier het werken op basis van regie konden implementeren. Haar specialisatie richtte zich op het implementeren van het door haar ontwikkelde model in facility management.
 In deze hoedanigheid heeft Linda veel ervaring opgedaan in verander management en heeft ze meerdere teams en afdelingen begeleid. Het meekrijgen van elke afzonderlijke persoon was vaak de uitdaging waar Linda het meeste energie uit kon halen.

In 2018 kruisten de paden van Linda en Jack waarbij zij haar expertise als organisatie deskundige en coach verder ontwikkelde in NLP, Hypnose en Heartmath. 

Linda en Jack zijn beiden gepassioneerde ondernemers die het ‘klappen van de zweep’ hebben leren kennen bij verschillende gemeentelijke instanties en in het harde zakelijke bedrijfsleven. Ze staan te popelen om bij zoveel mogelijk organisaties hun jarenlange opgedane kennis en ervaring te delen in hun trainingen.

De trainingen van Linda en Jack zijn vaak doorspekt met elementen uit hun persoonlijke leven en ervaringen als coach, ondernemer, search coördinator en ouders van bij elkaar 6 kinderen. Dit maakt hun trainingen levend en inspirerend met voorbeelden die voor iedereen begrijpelijk zijn en als bron kunnen dienen voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

bedrijfs trainingen

Wat zijn de voordelen van NLPro Bedrijfstrainingen


 • Je krijgt een training die perfect past en aansluit bij jouw team of afdeling
 • Jij bepaald welke onderdelen aan bod komen
 • Je krijgt de beschikking over alle kennis en informatie van twee top trainers
 • Altijd twee trainers voor de groep
 • Evaluatie dagen en individuele coaching zijn mogelijk
 • Elke training heeft zijn eigen handboek

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

NLP business profiling