Leefstijl masterclass

Masterclass:  IJskoude overtuigingen opwarmen!

Boost je Immuunsysteem, van binnen en buiten!

3
Gecertificeerde NLP en Wim Hof trainers
25+

Jaren gezamenlijke ervaring in NLP

10+
Verschillende soorten trainingen
Rene Valk

In deze Masterclass reken je af met ijskoude overtuigingen en geef je jouw immuunsysteem een boost!

Wist je dat een overtuiging jou kan tegenhouden je mooiste leven te leven?

Je hele leven bouw je overtuigingen op. Ze zijn belangrijk en bepalen wanneer jij wel of niet in actie komt. Van je ouders, vrienden, collega’s, tv-programma’s, etc. neem je ze over, met een bepaald doel voor ogen. Een overtuiging kan zelfs veel gebeurtenissen in je leven tegenwerken. Als jij overtuigd bent dat je goed bent in wat je ook doet, zal je een ander resultaat krijgen en met meer passie leven, dan wanneer je denkt dat het jou toch niet gaat lukken of dat het misschien te moeilijk voor je is.

Je hebt overtuigingen die elke dag overal worden bevestigd. Denk aan hoe heet vuur is, of dat je niet zomaar van een brug af stapt. Dit zijn natuurwetten en die vertrouwen wij. Maar zo koester je ook (meerdere) overtuigingen over jezelf én de wereld waarin je leeft, die niet zo duidelijk zijn. Jij hebt ze zelf “gemaakt”. Zo kan je bijvoorbeeld geen gedachten lezen. Het interpreteren wat een ander denkt en waarom iemand iets doet, wordt altijd beïnvloed door je overtuigingen. Hoe fijn zou het zijn, als je de manier van omgaan en reageren op anderen kan veranderen?

Stel je nou eens voor dat je jouw leven in vrijheid kan leven en de dingen kan doen die je echt wilt?! De overtuigingen die jij onbewust hebt gekozen, belemmeren misschien wel wie jij werkelijk kan en wilt zijn.

Kun je een overtuiging veranderen? Ja! Deze staan niet vast en ontwikkelen zich steeds door. Ga voor die passievolle en positieve flow in je leven, meld je aan voor deze masterclass en ga naar huis met nieuwe, krachtgevende, overtuigingen op het gebied van o.a. kracht, liefde, innerlijke rust en loslaten.


Deze Masterclass is een dynamische en interactieve training waarin je zowel de kern als de finesses leert van dit specifieke onderwerp: Jouw manier van denken, wat zijn overtuigingen, hoe ga je ermee om, het effect van ademhaling, hoe kan ademhaling je overtuigingen bekrachtigen, en wat is het effect van kou op je immuunsysteem.

Juist nu is goede gezondheid en een goed werkend immuunsysteem de beste eerstelijns verdediging tegen het Corona virus. En natuurlijk ook tegen toekomstige varianten of andere ziektebeelden.

In deze workshop krijg je praktische informatie die jouw lichaam en geest optimaal kan voorbereiden voor wanneer jij eventueel besmet raakt, of gewoon omdat jij wil werken aan een gezond en gelukkig zijn.

leefstijl training

Een workshop/masterclass volgen, zinvol of zinloos?

Wat is een workshop/masterclass?

Een Masterclass is een training waarbij je actief deelneemt en werkt aan een verdieping van een specifiek onderwerp. In dit geval gaat het over jouw manier van denken, jouw overtuigingen, het belang van een goede ademhaling en het effect van koude training op je lichaam en immuunsysteem. Uiteraard komt de vraag "wat kan ik doen om mijn lichaam optimaal te beschermen bij het eventueel besmet raken met Corona" en, hoe verbeter ik mijn gezondheid in het algemeen? Dit alles komt ruimschoots aan bod. Deze masterclass wordt gegeven door gecertificeerd Wim Hof trainer, René Valk, en internationaal geaccrediteerde Master trainers van NLPro-Training, Linda en Jack.


Redenen waarom workshops/masterclasses werken:

 • Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit, dat deelnemers in een workshop grotendeels participeren, verhoogt het leereffect significant.
 • Tijdens de Masterclass krijg je uitgebreid gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen. Zo leer je direct hoe je zelf de geleerde technieken kunt toepassen.
 • Een Masterclass is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de Master en/of door andere deelnemers. De veilige omgeving van een Masterclass kan een uitermate sterke boost geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Masterclasses bieden de gelegenheid om anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Je ervaart veel positieve energie en hierdoor is het deelnemen aan de Masterclasses zeer waardevol.

Het Programma van de dag

 • 09:00 Start van de dag / kennismaking
 • 09:30 Overtuigingen en hoe gaan we hiermee om
 • 12:30 Lunch
 • 13:30 Wim Hof ademhalingstraining en ijsbad
 • 17:30 afsluiting


Wie zijn de trainers?

René Valk

Geboren en getogen in Alkmaar en vanaf 1998 woon ik in de gemeente Langedijk. Daar woon ik naar alle tevredenheid met mijn vriendin en twee dochters. Als ze op de lagere school vroegen wat wil je later worden, dan zei ik altijd…”vuilnisman”. Dat leek mij fantastisch, achter die grote wagen hangen en lekker bezig zijn.

Mijn droom is uitgekomen! Vele jaren heb ik dat gedaan als vakantiebaantje en het was alles wat ik ervan had verwacht. Naarmate je ouder wordt stel je je doelen bij. Toen ben ik in de bouw beland waar ik een prachtige kantoorbaan uitoefende. Van daaruit samen met collega’s een eigen bedrijf gestart en dat groeide in hoog tempo door tot een marktleider op het gebied van composieten in de bouw.

Het heeft me altijd gefascineerd wat mensen kunnen bereiken en dan bedoel ik in de breedste zin van het woord. Geestelijk, fysiek en interactie onderling. Waarom lukt het de een wel en de ander niet? Door middel van sport kwam ik in aanraking met zwemmen in de winter en werd meteen geraakt door wat er dan met je gebeurt, zowel mentaal als fysiek.

Voor mij is het de beste manier als dingen geleidelijk veranderen. Er mee bezig zijn is mooier dan zo snel mogelijk je doel bereiken. Als mijn doel in zicht komt verzet ik het gewoon weer een eindje verder weg.

Dus zeg ik: Adem in, leef je uit!

 

Linda en Jack (NLPro-Groep)

Ouders, partners, professionals, internationaal gecertificeerd coaches, trainers, hypnotiseurs. Geen “probleem” gaan wij uit de weg. Of er hypnose, coaching, of een volledige training voor nodig is, samen komen wij er altijd! 

De NLPro-Groep is meer dan een bedrijf. Het is ontstaan vanuit liefde, een van onze kernwaarden. Wij doen alles, zowel zakelijk als privé, volgens/met onze 6 kernwaarden. Deze 6 zijn: liefde, samen, warmte, verbinding, inspirerend en open. Hierdoor ontvangen wij de enorme positieve vibe en prachtige recensies. Onze aandacht is oprecht, omdat wij zelf dingen hebben meegemaakt, die we zacht gezegd “niet prettig” kunnen noemen. Wat het leven zwaar kan maken (denk aan burn-out, PTSS, faillissement, scheiding) hebben we overwonnen. En we gunnen iedereen deze overwinning! 

Waarom meedoen? Nou  Daarom!

Boost jouw immuunsysteem. 87% van alle chronische ziekten zijn het resultaat van leefstijl.

Leer weer vertrouwen op de werking van jouw lichaam.

Wat je met regelmaat denkt wordt waarheid. Verander je denken en verander jouw werkelijkheid.
Overtuigingen zijn niet DE waarheid. Ze zijn JOUW waarheid. Misschien moet je daar eens over nadenken.
Jij hebt de universele plicht om voor jezelf te zorgen. Niet de overheid, niet de medische wetenschap, jij... alleen jij!

Wat zijn de voordelen van deze Masterclass?

 • Je leert op welke manier jij jouw overtuigingen kunt omzetten zodat jouw leven een meer positieve richting kan aannemen.
 • Je ontdekt de wetenschappelijke onderbouwing wat kou kan bijdragen aan de goede werking van jouw gezondheid en je immuunsysteem.
 • Je leert alles over het effect van jouw ademhaling op jouw weerbaarheid en stress regulerend vermogen.
 • Je leert kijken naar jouw overtuigingen en hoe je die kunt ombuigen naar positief, ondersteunend en krachtgevend.
 • Je leert reflecterend te kijken naar hoe jij denkt, en of dat anders kan.
 • 87% van alle "vage" gezondheidsklachten zijn te wijten aan een niet optimale leefstijl. Een aanpassing in jouw leefstijl versterkt jouw gezondheid en rekent af met die "vage" klachten.

Waar en wanneer vind deze Masterclass plaats?

Masterclass 'IJskoude overtuigingen opwarmen' 

9 september 2021

Tijdsduur: 9.00- 17:30 uur

Locatie: Wordt nog bevestigd

Alle prijzen zijn inclusief:

Training overtuigingen, Wim Hof training (ademhaling en ijsbad) en informatieboekje


NLP practitioner
€ 349,-
€195,-

Schrijf je hier in voor de Masterclass 'IJskoude overtuigingen opwarmen'!

 • Interactieve Masterclass
 • De Masterclass vindt plaats in een goed geventileerde ruimte
 • Er wordt rekening gehouden met alle geldende maatregelen
 • Inclusief werkboek
 • Internationaal IANLP, INNLP en Wim Hof erkende trainers
 • Praktische informatie om aan jouw gezondheid (leefstijl) te werken