Masterclass trainingen

“Changing the world through changing lives”

NLP practitioner training

Masterclasses gaan over vakmanschap en meesterschap

De NLPro-Masterclasses zijn dynamische trainingen van 1 tot 4 dagen waarin je zowel de kern als de finesses leert van de specifieke onderwerpen die worden getrained.
Alle Masterclasses zijn volledige trainingen die zich richten op een speciaal onderwerp of onderdeel van personal development.

De trainingen zijn gebaseerd op de kennis en expertise die NLPro-Training in de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan en ontwikkeld.

De masterclasses zijn soms gericht op de ontwikkeling van je denkvermogen, soms op de ontwikkeling van je observatievermogen en soms op de ontwikkeling van je communicatievaardigheden.

De Masterclasses zijn altijd gericht op het ontwikkelen van je keuze mogelijkheden zodat je na het volgen van de training over bruikbare nieuwe informatie beschikt, waarmee je je leven op elke gewenste wijze kunt verbeteren.

Een workshop/masterclass volgen, zinvol of zinloos?

Wat is een workshop/masterclass?

Een Masterclass is een training waarbij je actief deelneemt en werkt aan een verdieping van een specifiek onderwerp binnen NLP. Bijvoorbeeld: Kerntransformatie, Clean Language of Ericksoniaanse Hypnose. De masterclasses bij NLPro-Training worden geleid door internationaal geaccrediteerde Master trainers.


Redenen waarom workshops/masterclasses werken:

 • Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit, dat deelnemers in een workshop grotendeels participeren , verhoogt het leereffect significant.
 • Tijdens de Masterclass krijg je uitgebreid gelegenheid om zelf te oefenen.  Zo leer je direct hoe je zelf de geleerde technieken kunt toepassen.
 • Een masterclass is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de Master en/of door andere deelnemers. De veilige omgeving van een Masterclass kan een uitermate sterke boost geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Masterclasses bieden vaak de gelegenheid om anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Je ervaart veel positieve energie en dat leidt tot een hoge "fun-factor". Masterclasses zijn daardoor vooral waardevol om aan deel te nemen.

Wat zijn de voordelen van de NLP Masterclasses

Enkele onderwerpen die mogelijk in een masterclass aan bod kunnen komen.

 • Je leert hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving. 
 • Je leert hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende onbewuste filters en patronen zichtbaar kunt maken. 
 • Je leert hoe NLP in en bredere context zoals sales, management, HRM, prive therapie en coaching kunt gebruiken. 
 • Je leert hoe je m.b.v. metaprogramma’s teams optimaal kan samenstellen. 
 • Je leert hoe je met ogenschijnlijke alledaagse gesprekken mensen moeiteloos kunt beïnvloeden en sturen. 
 • Je leert hoe je als zelfstandige NLP coach aan de slag kunt. 
 • Je leert hoe je perfect kunt gaan presenteren en je publiek ook geboeid houdt. 
 • Je niet alleen traditionele NLP technieken maar leert maar ook de meest diepgaande technieken van de grondleggers van NLP. 

Waar en wanneer vind de

NLP Masterclass plaats?

Er zijn op dit moment geen masterclass trainingen gepland

WIl je meer weten over de NLP trainingen, kijk dan in het menu op de home pagina