Telefoon: 0722 035020

NLP & Profiling Business

trainingen

NLP & Profiling Business

Zakelijke toepassingen van NLP en Profiling. Hoor wat er gezegd wordt en zie wat er weggelaten wordt.

tijdsduur

Tijdsduur

5 Dagen verdeeld over 2 maanden
Thuisstudie 2 uur per week

doorstromen

Doorstromen

Na deze training heb je de mogelijkheid om verder te gaan in Profiling of de NLP master practitioner training.

investering

Inverstering

€ 495,=

Voor 5 trainingsdagen inclusief trainingshandboek en certificering

Wat kan effectieve communicatie en het herkennen van leugens jou kunnen opleveren ?

Leugens herkennen

Waarvoor een NLP en Profiling Business Training?

Voordat we daar antwoord op geven, stellen wij dan eerst deze vraag aan jou: wat is de reden dat je een training zoekt?

Soms zoek je een opleiding om je als ondernemer of werkgever te verbreden. Soms is het je puur te doen om een stuk persoonlijke ontwikkeling. Verbreding in bijvoorbeeld sales, HRM, makkelijker communiceren met bijvoorbeeld burgers, collega’s, kinderen…

Ben jij een ondernemer? Ben jij directeur of leidinggevende (of wil je dat worden)? Werk jij op een afdeling waarbij je veel met burgers te maken hebt? En wil je daarbij NLP en Profiling leren inzetten? Dan is deze training de beste stap die je nu kunt zetten (en er volgen daarna meer opleidingen). In de NLP & Profiling training hebben wij ervoor gekozen om ons primair te richten op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor hebben we gekeken naar die elementen uit NLP en Profiling die jou helpen groeien. Uiteraard bieden wij ook het volledige traject aan om als ondernemer aan de slag te kunnen gaan.

Genoeg informatie om je direct in te schrijven?

Komt dit je bekend voor?
Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? De ander kun je helaas niet veranderen, maar wel de manier waarop je het gedrag van anderen ervaart. Soms zegt je onderbuikgevoel dat er iets niet klopt, of dat je het gevoel hebt dat jouw gesprekspartner iets achter houdt. NLP en Profiling helpen je anders met emoties en gebeurtenissen omgaan. Je leert herkennen wat er niet gezegd wordt waaruit leugens kunnen worden uitgefilterd. Je leert de emoties herkennen en ontdekt welke emotie achter de leugen zit. Zo wordt het duidelijker wat de ander drijft om een leugen te vertellen.

Tijdens deze training krijg je inzicht in de belangrijke modellen, methoden en technieken die binnen NLP en Profiling bekend zijn. Je zult merken dat het gemakkelijker wordt je eigen koers uit te zetten. Met deze waardevolle training geef je vorm aan je leven en aan jouw ondernemerschap zoals jij dat wilt.

Emotiemanagement en karakteranalyse.

Om efficienter te kunnen communiceren en beter jouw doel te bereiken is het handig om te weten welke karaktereigenschappen iemand heeft. Dit komt heel goed van toepassing bij bijvoorbeeld het zoeken van de juiste mensen voor specifieke functies. Is hij of zij de persoon die jouw team zoekt? Beschikt hij of zij over de juiste eigenschappen? Met behulp van Profiling kan jij de onderste steen boven halen.

Nog een voorbeeld: Ook met contractonderhandeling kan je gebruik maken van Profiling. Wie zit er tegenover mij aan tafel? Is het gesprek oprecht of wordt ik een oor aangenaaid? Met de juiste tools ga jij met veel meer zekerheid en zelfvertrouwen het gesprek in.

Er zijn dus meerdere redenen om NLP & Profiling toe te voegen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Practische info

NLP & Profiling Business Training

Dag 1: 27 februari 2020
Dag 2: 05 maart 2020
Dag 3: 26 maart 2020
Dag 4: 02 april 2020

Certificatie - 16 april 2020

Locatie:
NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12B
1703DH Heerhugowaard

Investering:
495,=

Tijden:
9.30 uur tot 17.00 uur

Alle prijzen zijn inclusief:

  • Praktijkhandboek,
  • koffie / thee
  • uitgebreide broodjes lunch.

Genoeg informatie om je direct in te schrijven?