Quantum Hypnose Banner

Hypnose Awakening- the highway to your subconsious mind

Kom uit de "maatschappelijke trance" en ontdek hoe je hypnose voor jezelf kunt laten werken

 • Zonder ervaring direct beginnen
 • Leer loslaten wie je denkt dat je bent en ontdek je ware zelf
 • Ontdek hoe jij uit de "maatschappelijke hypnose" kunt komen en vrij te zijn van alles wat je tegen houdt.
 • Leer dé Ericksoniaanse taalpatronen om met zelf-hypnose jouw hoogste potentieel te bereiken
 • Vind toegang tot jouw diepe zielsgeheugen
 • Maak kennis met quantum hypnose en maak kennis met jouw toekomstige zelf
Hypnose WHO

Internationaal certificaat

World Hypnosis Organisation

ICI coaching

2 Master Trainers

International Coaching Institute
CRBKO

BTW vrijgesteld

Officieel opleidingsinstituut
Jack en Linda

Wie ben je?

Er is een grote verandering voelbaar in de wereld van zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Velen onder ons hebben steeds mee het idee, en voelen ook, dat er meer is. Dat het leven uit meer bestaat en er meer mogelijk is. Ervaar jij dat ook?

Vraag jij jezelf af wat jouw zielsmissie is en hoe die kunt leven?

De wereld is steeds sneller geworden en mensen ervaren dagelijks miljoenen prikkels. Het is niet meer bij te houden je raakt steeds meer vervreemd van wie je werkelijk bent. Alsof er een drukkende sluier over jou en de wereld hangt.

Onbewust is alles aanwezig om een prachtig en betekenisvol leven te kunnen leiden. Alleen je bent je er nog niet van bewust, of je bent nog niet in staat geweest die bron aan te boren. Jouw onderbewuste kent alle oplossingen en mogelijkheden die jij nodig hebt.

Wil jij je onderbewuste aanspreken en de ruimte geven? Wil jij meer in verbinding komen met die diepe en pure laag in jou?

Dan is Hypnose Awakening precies wat je zoekt!

Leef naar wie je werkelijk bent en ontwaak uit de beperkende, onrustige en chaotische regels van de maatschappij. Leef je vrij!

Hypnose Linda

Dit is wat Hypnose awakening voor jou kan opleveren

De Hypnose Awakening is een waardevol hulpmiddel bij het versterken van jouw zelfhelende vermogen.  Het kan helpen bij het activeren van interne hulpbronnen en het vergroten van het bewustzijn van het lichaam en de geest. Hier zijn enkele manieren waarop de  Hypnose Awakening  zal bijdragen aan het versterken van jouw zelfhelende vermogen:

 • Ontspanning en stressvermindering: De Hypnose Awakening zal een diepe ontspanning induceren, waardoor het lichaam en de geest tot rust kunnen komen. Door stress en spanning te verminderen, wordt het zelfhelende vermogen gestimuleerd. Ontspanning kan het immuunsysteem versterken, de bloeddruk verlagen en de algemene gezondheid en welzijn bevorderen.
 • Het onderbewuste beïnvloeden: De Hypnose Awakening richt zich op het onderbewuste, waar veel van onze overtuigingen, gewoonten en patronen zijn opgeslagen. Door het onderbewuste te beïnvloeden, kunnen negatieve overtuigingen en belemmerende gedachtenpatronen worden aangepakt en vervangen door positievere en ondersteunende overtuigingen. Dit kan leiden tot een verandering in gedrag, emoties en fysieke gezondheid.
 • Versterken van motivatie en zelfvertrouwen: De Hypnose Awakening kan helpen bij het versterken van de motivatie en het zelfvertrouwen van een individu. Door middel van positieve suggesties en visualisaties kan je  jezelf begeleiden om doelen te visualiseren en een gevoel van zelfvertrouwen en empowerment te versterken. Dit zal de motivatie vergroten om gezondere keuzes te maken en actief deel te nemen aan het herstel- of genezingsproces.
 • Beheer van pijn en symptomen: De Hypnose Awakening kan ook effectief zijn bij het beheersen van pijn en het verminderen van symptomen die verband houden met verschillende aandoeningen. Door middel van gerichte suggesties en visualisaties kun je de perceptie van pijn veranderen en het lichaam helpen ontspannen en genezen. Dit kan vooral gunstig zijn bij chronische pijn, waar traditionele medicatie mogelijk niet voldoende is.
 • Verbetering van het algemene welzijn: De Hypnose Awakening kan bijdragen aan het verbeteren van het algemene welzijn door het creëren van positieve veranderingen in gedrag, gewoonten en levensstijl. Het kan je helpen om gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en stressmanagement. Deze positieve veranderingen dragen bij aan een gezonder en evenwichtiger leven.


Het is belangrijk op te merken dat hypnose geen vervanging is voor medische behandeling. Het moet worden gebruikt als een aanvullende hulpbron, om het zelfhelende vermogen te ondersteunen en het herstelproces te bevorderen.

Hypnose Practitioner

Hypnosis Master Trainers, WHO Linda en Jack leren jou de Hypnose technieken

Hypnosis Master Trainers Linda en Jack hebben al vele jaren ervaring in hypnose en hypnotherapie en zijn internationaal gecertificeerd door de WHO. In hun eigen coaching praktijk NLPro-Coaching behandelen zij bijna dagelijks mensen met verschillende uiteenlopende klachten. NLP-technieken werken krachtiger in hypnotische trance, dus ook daar wordt in de training volop aandacht aan besteed.

Linda en Jack hebben hun trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnosetrainers. O.a. John Overdurff en Igor ledochowsky.


Kenmerken training Hypnose Practitioner, WHO:

 • Max 12 deelnemers
 • Basiskennis over hypnose en de toepassingen
 • 13 dagen verdeeld over enkele maanden
 • 2 uur thuisstudie per week
 • Na deze basistraining kun jij doorstromen naar Hypnose Master Practitioner
 • Inclusief elke dag een heerlijke verse lunch
Hypnose WHO

Hypnose leren volgens de Internationale WHO standaard

Met de volledige training Hypnose Practitioner, WHO leer je de meest krachtige en effectieve veranderingstechnieken toe te passen in hypnose. Hiermee los je snel en blijvend problemen op bij je cliënt. Linda en Jack, beide "Hypnose Master Trainers, WHO" geven heldere uitleg en krachtige hypnose demonstraties. Hiermee ga je  direct hypnose met je mede cursisten, op elkaar, toepassen. Op deze manier krijg je steeds meer zelfvertrouwen om met hypnose tot het gewenste resultaat te komen bij je cliënt. Ook als je al coach bent en op zoek bent naar de krachtigste hypnose technieken die meer impact hebben op je cliënt, is deze training ideaal. Juist omdat je dan op een dieper onbewust niveau werkt. In combinatie met NLP realiseer je betere en dieper overtuigende resultaten.
Let op: De beste resultaten boek je wanneer je na een NLP Practitioner deze opleiding volgt omdat NLP en Hypnose volledig op elkaar zijn afgestemd. Het is ook mogelijk deze training als losstaande training te volgen. Basiskennis van NLP is dan wel een vereiste.

Wanneer je ook je NLP Master Practitioner certificaat hebt behaald kun je direct aan de slag in je eigen praktijk  als coach.

Wat een mooie aanvulling

Ik heb al mijn NLP trainingen al gedaan bij NLPro. Deze training hielp mij om direct mijn eigen praktijk goed te vullen met nieuwe cliënten. Zo blij dat ik het heb gedaan.
ervaringen nlp hypnose
Carla. C
Ik ga nu ook NLP doen

Ik wilde hypnose leren voor mijzelf en ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Nu ik weet wat ik allemaal kan bereiken ga ik ook mijn NLP doen. Ik heb de smaak te pakken, ik wil door... 

deelnemer nlp hypnose training
Bruno L. 
Mooi... gewoon mooi
Zo fijn om nu op een hele mooie rustige manier mensen te kunnen helpen. De trainingen zijn gewoon nuchter en met beide benen op de grond. Dat vind ik wel erg fijn. Niks zweverigs aan.
recensies nlp hypnose training
Janice W.
webinar op laptop

Onze training Hypnose Practitioner, WHO
heeft de volgende voordelen

 • Je leert de taalpatronen van een van de beste hypnotherapeuten, Milton Erickson
 • Je leert te werken met en zonder vastgelegde scripts
 • Je wordt flexibel in het aanpassen van de behandeling wanneer dat nodig is. Dus ook tijdens de sessie.
 • Hypnosis Practitioner, WHO certificaat
 • Praktische ondersteuning bij het opzetten of uitbreiden van jouw praktijk
 • Toegang tot de online NLPro-Academie waar je al jouw opgenomen trainingen online kan terugkijken.
 • Op de NLPro-Academie vind je alle naslagwerken van de hypnose grootmeesters die wij met je kunnen en mogen delen.
 • In 2-3 sessies problemen blijvend kunnen oplossen
 • Meer impact maken op je cliënt
 • Werk op een dieper onbewust niveau
 • Bereik diepe bestendige en overtuigende resultaten
 • Voor verschillende doeleinden toepasbaar
 • Ook zeer geschikt als ondersteuning in (para)medische beroepen

Ervaar de complete training Hypnose Practitioner, WHO

Hypnose op zich is al een hele krachtige methode om mensen te verlossen van angsten, fobieën en verslavingen zoals overeten of roken. Wanneer je deze methodiek samenvoegt met de krachtigste NLP technieken wordt jouw impact als coach alleen maar groter. Wil jij echt mensen helpen? Dan is dit een geweldige toevoeging aan jouw andere coach vaardigheden en mag dus niet ontbreken.
Hypnose WHO

Volledig internationale erkende Hypnose  training 

Je leert alle aspecten van hypnose. Van de grondbeginselen tot behandeling en nog veel meer.
Hypnose Practitioner

Hypnose toepassingsprogramma

Je leert waar je hypnose allemaal voor kunt inzetten. Omgaan met pijn, trauma, en nog meer.
ICI coaching

Volledige coaching voor jouw paktijk

Wij begeleiden je bij al jouw vraagstukken tijdens het opzetten of uitbreiden van jouw praktijk

Omgaan met pijn

Leer hoe jij mensen met hypnose kan helpen bij het verminderen van pijn.
Hypnose Practitioner

De beste NLP-technieken in trance

Alle NLP technieken worden krachtiger wanneer toegepast in een hypnotische trance.
Hypnose Practitioner

Conversationele hypnose

Milton Erickson was een ster in het bereiken van veranderingen gewoon door verhalen te vertellen. Dat kan jij ook leren!
Hypnose Practitioner

Live hypnose demonstraties

We doen het voor, en jij doet het na. Zo leer je gemakkelijk omgaan met alles wat je tijdens een hypnotische sessie tegenkomt.
Hypnose Practitioner

Meteen praktijkervaring

Doordat je direct zelf aan de slag gaat doe je ook direct praktijk ervaring op. Niet vastzitten in de boeken - direct aan de slag.
Hypnose Practitioner

Uitgebreide hypnose studiehandleiding 

Je krijgt een compleet werkboek mee en krijgt toegang tot de online academie waar de volledige training terug te vinden is. Inclusief aanvullend videomateriaal.

Wat leer je allemaal tijdens de training Hypnose Practitioner?

Hypnose Practitioner

Training basiskennis over hypnose & toepassen

Hypnose leer je door te doen. Vanaf dag één breng je mensen in een hypnotische trance. Je leert woorden zinnen anders te formuleren, waardoor  veranderingen bij mensen ontstaan. Je leert welke taalpatronen werken en welke niet. Je leert omgaan met scripts en leert de voordelen van het werken zonder script. Alle facetten van het in trance brengen en het doorbreken van oude patronen bij mensen komen aan bod.
Hypnose Practitioner

13-dagen verdeeld over enkele maanden

In de training ben je 12 dagen bezig met oefenen op elkaar en met elkaar. We sluiten af met een certificering dag, waarbij we mensen  van buitenaf uitnodigen zodat jij jouw vooruitgang kan laten zien. Je leert de meest gangbare toepassingen van hypnose zelf toe te passen op anderen.
Hypnose Practitioner

Doorstromen!

Na deze training kan je doorgaan met de Hypnose Master Practitioner. In deze training gaan we nog meer de diepte in en gaan we ons ook bezig houden met obsessies en paniek, het Stoppen met Roken beleid, Regressie, Hypnotische maagband, en nog meer.

Wanneer je de Hypnose Practitioner training als op zichzelf staande training doet, raden wij aan om door te gaan met de training NLP Practitioner. Dit is namelijk de ideale combinatie omdat NLP en Hypnose elkaar verlengde zijn. Je leert dan de krachtigste NLP interventies en kunt die toepassen in hypnotische trance. Hiermee werken de technieken nog krachtiger en ben je in staat om de mooiste veranderingen te laten ontstaan bij jouw cliënten.
Locatie hypnose Practitioner

+ Examen Hypnose Practitioner, WHO

Uiteraard kan een goede hypnose training niet afgesloten worden zonder een certificaat. Daar is wel een examen voor nodig. Op de laatste dag van jouw training neem je een vrijwilliger mee die bereidt is om hypnose te ervaren. Je werkt dan tijdens het examen met een van de andere vrijwilligers. Je bespreekt met die persoon waar hij of zij behoefte aan heeft en wat jij in een hypnotische sessie kan bereiken. Daarna voer je de sessie uit. Wanneer alles volgens de regels en in veiligheid is afgerond ontvang jij je certificaat.

deelnemer hypnose nlp

Maxine V

Wat fantastisch!

Hypnose heeft mij altijd gefascineerd en toen ik de kans kreeg heb ik me direct ingeschreven. Geen moment spijt gehad. Het is geweldig om te ervaren dat je mensen kunt helpen met zoiets moois als hypnose.
locatie Hypnose training

Waar en wanneer?

Locatie:
NLPro-Groep
De Trompet 2930

1967DD Heemskerk

Data: eerstvolgende opleiding

Blok 1 - 31 okt en 1 en 2 november 2024

Blok 2 - 28, 29 en 30 november 2024

Blok 3 - 12, 13 en 14 december 2024

Blok 4 - 9, 10 en 11 januari 2025


NLP hypnose practitioner
€ 3195,-
€ 2597,-

Hypnose Practitioner WHO

 • Internationaal gecertificeerde Hypnose opleiding.
 • Volledige training in direct toepasbare hypnose
 • Het hypnose-toepassingsprogramma
  (behandeling van pijn, trauma, werken met verschillende soorten metaforen, geavanceerde taalpatronen en nog meer)
 • Volledig mentorschap bij het toepassen van alle technieken
 • De beste NLP-technieken in trance
 • Conversationele hypnose
 • Live hypnose demonstraties
 • Meteen praktijkervaring
 • Uitgebreide hypnose studiehandleiding als naslagwerk