Wat is NLPro

Wat is NLPro

NLPro vindt zijn oorsprong in 2014. Dat was een heel belangrijk jaar voor ons. Dat was het jaar waarin we tot het inzicht kwamen dat we als professionals in coaching veel betere resultaten zouden kunnen behalen wanneer we ook mensen zouden gaan trainen in onder andere NLP en Hypnose.

De naam die we voor al onze afdelingen wilden gebruiken was snel gevonden.  NLPro.

Wat is NLPro dan eigenlijk?

NL staat voor Nederland.
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren
Pro staat voor Professional

NLPro geeft dus in alle opzichten weer waar wij voor staan en wie we zijn.

Zo hebben we inmiddels 5 verschillende afdelingen.


NLPro-Vitaal  Een gezonde leefstijl voor werknemers en werkgevers. We maken vitaliteit programma’s voor de meest uiteenlopende bedrijven. Van voeding tot ergonomie, bewegen en ijsbad tot mentaal trainingen.

NLPro-Coaching  Coaching voor iedereen die een beetje ondersteuning kan gebruiken. Werkgevers betalen vaak die ondersteuning omdat iedereen gebaat is bij gezond leven. Coaching helpt je met het omgaan van die zaken die stress veroorzaken in jouw leven

NLPro-Training  Waar coachen vaak meer gaat over kortdurende hulp en gericht is op specifieke aandachtspunten is training veel breder inzetbaar. In de NLP trainingen leer je alle aspecten van efficiënte en effectieve communicatie. Je leert eigenlijk hoe je jouw brein anders kunt programmeren zodat je leven er en stuk leuker uit gaat zien. Wie wil dat nou niet

NLPro-Academie  Dat is onze online NLP academie. Alle trainingen nemen we op, dus ook jouw eigen training. In deze online NLP academie kan jij jouw training van begin tot eind herbeleven en online overnieuw doen. Zo blijft alles vers en bereikbaar. Een leven lang leren.. dat heb je alleen bij de NLPro Academie

NLPro-Profiling  Dat gaat echt over karakter analyse en het leren lezen van mensen. Het is luisteren naar wat niet gezegd wordt. Lichaamstaal, gelaatsexpressies, taal gebruik. Alles komt aan bod om mensen te leren lezen en hun gedrag voorspelbaar te maken. Heel belangrijk wanneer jij in een HRM of P&O functie zit. Of wanneer je als advocaat, deurwaarder, mediator of balie medewerker burgerzaken werkt.

Kortom.. NLPro staat voor de NLPro-Groep..  Een professionele organisatie die met alle afzonderlijke disciplines kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

NLPro-groep

Wil jij zelf ook een NLPro worden, sluit je dan aan bij onze community en werk aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.  Wij helpen je daar graag bij.

 

NLPro-Groep kennisbank
Reactie plaatsen