kosten NLP

Wat kost een NLP practitioner training?

NLP Practitioner kosten?

De  kosten verschillen heel erg per opleider. Er zijn trainingen van onder de 1000 euro en trainingen van over 3000 euro. “Hoe kan dat nou?! Dan ga ik voor de goedkoopste natuurlijk!” Ken je de uitdrukking; goedkoop is duurkoop? Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillen tussen de aanbieders.

Om een voorbeeld te geven: Stel een NLP Practitioner van 7 dagen kost €2500,-. De kosten per dag zijn dan ongeveer €357 per dag. Een Practitioner van 18 dagen die €2897,- kost, kent een prijs per dag van ongeveer €161,- Zoals je ziet lijkt de 18-daagse een stuk goedkoper te zijn.

Verschil tussen opleiders

Kwaliteit is waar wij als NLPro-Groep voor staan. We zijn dan ook niet voor niets gecertificeerd. Zowel nationaal als internationaal. Als je bij ons een practitioner volgt, is dat met beide zegels op je certificaat. Natuurlijk zijn wij niet de enige die dit mogen. Meerdere aanbieders geven je deze garantie.  Dit is iets waar je zelf bewust naar kan kijken. Wat wil je er uiteindelijk mee doen? Dan is zo’n certificaat met erkenning wel een mooie aanvulling.

Groepen

Groepsgrootte is ook iets waar je op kan letten. Jij of je werkgever investeert natuurlijk veel geld in jouw ontwikkeling. Dan is het wel fijn dat je daadwerkelijk er mee aan de slag gaat. Wij werken met maximaal 15 mensen per groep. Dit doen wij bewust, want wij zijn met 2 trainers. Groter betekent dat we niet de aandacht kunnen geven die jij nodig hebt. Als je naar een training kijkt, let hier dan zeker op. Soms is iets meer betalen, het geld meer dan waard omdat je er meer van leert.

18 Dagen 

Zo’n training kan je niet “even” doen. Ja, dat kan wel, maar dan kunnen wij oprecht zeggen dat je er weinig aan zult hebben. Je leert o.a. interventies. Als je dit alleen leest of bekijkt op afstand, zal je van het effect nagenoeg niets merken. Wij bieden 18-dagen trainingen aan. Kijk je naar de kosten dan is het belangrijk dat je dus het aantal dagen ook meeneemt. 1400 euro voor 7 dagen of bijvoorbeeld 2600 euro voor 18 dagen. Per dag is het voor de 7 dagen training €200,- , terwijl je voor de 18daagse per dag € 144,- per dag betaald.

Programma

Het programma bestaat bij ons uit blokken en elk blok bestaat uit 2 of 3 dagen. Wij houden hier zo veel mogelijk rekening met de groep en bijzondere dagen. Elke keer leveren wij maatwerk en mocht je een dag niet aanwezig kunnen zijn, haal je die later in. Zo mis je niets en ga je met een enorme boost de certificering in.

wat kost een NLP practitioner training

Kosten bij NLPro-Groep

Voor €2.897,- heb je bij ons een NLP practitioner of NLP master practitioner training. Dit is inclusief koffie/thee met cake, uitgebreide lunch (rekening houdend met eventuele allergieën), en werkmap met eigen documenten die je de rest van je leven kan gebruiken. Deze prijs is zonder vroegboekkorting of andere acties. Vraag naar de voorwaarde.

Wij bieden ook experience dagen aan. Zo kan je eerst kennismaken met NLP en al je vragen stellen. Deze dagen zijn terug te vinden op onze website en voor een kleine prijs mee te doen a €80,- euro. Ook hier zijn er acties! Kijk op onze website of er misschien nu een actie van toepassing is en kom ook een dag mee doen!

En heb je al een NLP training gevolgd en wil je je kennis een boost geven? Kom dan naar onze opfrisdagen! Het maakt niet uit waar je je training hebt gevolgd. Wij zijn er om jou weer aan de gang te krijgen met wat je geleerd hebt. EN misschien wat meer verdieping nog te geven, omdat wij internationaal gecertificeerd zijn! De kosten voor deze dagen zijn      € 79,-

Zowel de experience, als de opfrisdagen, zijn met werkmapje, koffie/thee met cake en lunch.

Vragen?

Heb je vragen? Zorgen over de betalingen, maar wil je het echt graag doen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Jij bent de persoon die deze mooie weg gaat inslaan. En wij helpen jou graag op weg.

Ons motto is niet voor niets; Changing the world, through changing lives.

NLPro-Groep

Reactie plaatsen