NLP in Apeldoorn

NLP kun je overal leren en zeker ook in Apeldoorn. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals NLPro-Training in Heerhugowaard. Naar Heerhugowaard reizen  loont zeker de moeite. Vooral als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen. Daarnaast worden al jouw trainingen digitaal opgenomen. Je vind ze terug in jouw eigen digitale leeromgeving. De NLPro-Academie is speciaal voor jou opgezet. Wij ondersteunen altijd  jouw persoonlijke ontwikkeling.Ook veel mensen uit Apeldoorn zelf volgen een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training of loggen in bij de NLPro-Academie. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP. NLPro-Training heeft gekozen voor een duur van 18 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We spijkeren je bij op een ander moment.Deelnemen aan de NLP opleiding.


NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met veel deelnemers uit Apeldoorn. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Heerhugowaard maken vanuit het gehele land omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.


 

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen