NLP in Amsterdam

NLP in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 872.922 inwoners (1 januari 2021, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (in 2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, dierentuin Artis, de Wallen, de coffeeshops en de Johan Cruijff ArenA. De stad telt twee universiteiten en meerdere hogescholen.

(bron: wikipedia)

NLP in Amsterdam

Vanuit Amsterdam komen veel mensen om een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training te volgen. Of ze loggen in bij de NLPro-Academie. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP.

De NLP cursus is verdeeld over blokken van twee of drie dagen, van in totaal 18dagen opleidin. Mocht je een dag willen afzeggen, dan is dat geen enkel probleem. We leren je bij op een ander moment.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met veel deelnemers uit Amsterdam. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Heerhugowaard maken vanuit het gehele land omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

 Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Jullie zijn van harte welkom!

Reactie plaatsen