NLP in Bergen

NLP in Bergen

Sinds ongeveer 1900 is Bergen een kunstenaarsdorp dat veel schilders, schrijvers en architecten aantrekt. Het Museum Kranenburgh in Bergen toont onder andere een verzameling kunstwerken van deze Bergense School. De villawijk Park Meerwijk werd tussen 1915 en 1918 geheel in de stijl van de Amsterdamse School gebouwd. Aan de Buerweg hebben vooraanstaande kunstenaars gewoond. Er zijn in de zomermaanden op donderdag en vrijdag kunstmarkten rondom de Ruïnekerk, er zijn muziekfestivals (de Holland Music Sessions in augustus, Jazz & Sail in het eerste weekend van september), en de Kunst10daagse die elk jaar in oktober tienduizenden bezoekers trekt.

In Bergen staat ook het voormalige woonhuis van Adriaan Roland Holst (1888-1976), de "Prins der Dichters". Hij woonde er, met enkele onderbrekingen, van 1918 tot zijn dood in 1976. Sinds 2002 wordt het A. Roland Holsthuis aan de Nesdijk bij toerbeurt bewoond door schrijvers en dichters, die er vaak de laatste hand leggen aan nieuw werk.

Bij Bergen staan twee poldermolens, de ene staat aan de Meerweg en de andere aan de Voert. Die aan de Meerweg is de Damlandermolen uit omstreeks 1700. De andere molen staat in het buitengebied van Bergen, in de Philisteinse polder ter hoogte van Het Woud. De molen draagt de naam Philisteinse Molen en dateert uit 1898.

Bergen is niet heel ver verwijderd van Heerhugowaard. En NLP kun je op meerdere plekken leren en zeker ook in Bergen. Kies jij voor NLP leren doe dat dan bij voorkeur bij een erkend instituut zoals NLPro-Training in Heerhugowaard. Naar Heerhugowaard reizen is zeker de moeite waard. Vooral als je weet dat je een kwalitatieve hoogwaardige NLP opleiding gaat krijgen. Daarnaast worden al jouw trainingen digitaal opgenomen. Je vind ze terug in jouw eigen digitale leeromgeving. De NLPro-Academie is speciaal voor jou opgezet. Wij ondersteunen altijd  jouw persoonlijke ontwikkeling.

Afbeeldingsresultaat voor wapen van bergen

NLPro-Training

Mensen komen overal vandaan en volgen een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training of loggen in bij de NLPro-Academie. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP. NLPro-Training heeft gekozen voor een duur van 18 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

D opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We spijkeren je bij op een ander moment.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met veel deelnemers uit Bergen. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Heerhugowaard maken vanuit het gehele land omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van harte welkom.

Reactie plaatsen