nlp in Den Helder

NLP in Den Helder

Afbeeldingsresultaat voor Den Helder wapen

Den Helder ( uitspraak (info / uitleg)) is de noordelijkste plaats en gemeente op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Kop van Noord-Holland of Noordkop. Ten noordwesten van de stad ligt de zandplaat Noorderhaaks, ten noorden het Marsdiep met aan de overkant het eiland Texel en ten oosten de uitgestrekte waddenplaat Balgzand.

De gemeente telt 56.577 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS) op een oppervlakte van 178,83 km², waarvan 133,42 km² water. In de stad zelf wonen ongeveer 41.000 mensen.

Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine en een knooppunt in de offshoreactiviteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee. Den Helder Airport is een van de grootste offshoreluchthavens in Noordwest-Europa wat personenvervoer van en naar productieplatformen betreft. Er komen pijpleidingen aan land en er is een grote gasbehandelingsinstallatie van de NAM.

(Bron: wikipedia)

NLPro-Training

Den Helder is groot en heeft alles! Toch is een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training in Heerhugowaard volgen een wijs besluit. Veel mensen reizen namelijk naar NLPro-Training om kwaliteit te krijgen. Ook loggen ze in bij de NLPro-Academie. Onze opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP.  Wie wilt er nu niet het allerbeste voor zichzelf?! 

De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We spijkeren je bij op een ander moment. NLPro-Training heeft gekozen voor een duur van 18 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

Onze opleidingen zijn inclusief een compleet werkboek. Elke trainingsdag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie en/of thee. De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar. Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen

Kies voor rust, vrijheid, jezelf! Leef je vrij, kom naar NLPro-Training en krijg het allerbeste!

Reactie plaatsen