NLP in Haarlem

NLP in Haarlem

Afbeeldingsresultaat voor Haarlem wapen

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Zuid-Kennemerland.

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. Haarlem telt 162.549 inwoners[2] en is daarmee na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland en de twaalfde gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort) telt ongeveer 230.000 inwoners,[2] en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 430.000 inwoners.[2]

Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.

(Bron : wikipedia)

NLPro-Training

Een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training volg je als je het beste zoekt. Mensen uit Haarlem en omgeving zijn al vaker bij ons geweest of loggen in bij de NLPro-Academie. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP.

De opleiding is verdeeld over blokken van 2 of 3 dagen. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We spijkeren je bij op een ander moment. NLPro-Training heeft gekozen voor een duur van 18 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met natuurlijk ook deelnemers uit Haarlem. Gelukkig zijn er veel mensen die naar Heerhugowaard komen vanuit het gehele land. Een klein stukje verder reizen voor professionaliteit en kwaliteit, loont vaak de moeite.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek door NLPro-Training ontwikkelt. Elke trainings-dag is er een verse lunch en een vers gebakken cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van enorm welkom.


Reactie plaatsen