nlp in hoorn

NLP in Hoorn

Afbeeldingsresultaat voor hoorn wapen

Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

De gemeente ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. Op 1 januari 2021 woonden er 73.602 mensen (bron: CBS). De gemeente Hoorn heeft een oppervlakte van 52,49 km², waarvan 32,62 km² water.

(Bron: wikipedia)

NLPro-Training

Iedereen wilt de beste versie van zichzelf zijn. Vanuit Hoorn kan je snel naar Heerhugowaard rijden. Met openbaar vervoer of de auto, het maakt niet uit. Wat belangrijk is: Jij gaat voor het beste! De NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training of de NLPro-Academie geven jou het beste EN kwaliteit, want de opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP. NLPro-Training duurt 18 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We pakken een andere dag en leren je alles wat je gemist hebt.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met veel deelnemers uit Hoorn. Gelukkig zijn er veel mensen die de graag naar Heerhugowaard komen vanuit het gehele land, omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig werkboek en elke dag is er een verse lunch en een ovenverse cake. Beide vers en zelf bereidt. De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Wees welkom!

Reactie plaatsen