NLP in Schagen

NLP in Schagen

Schagen, in het West-Fries Skagen, is een stad gelegen in de gelijknamige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Daarbinnen ligt het in de regio West-Friesland. De stad zelf had in 2018 een kleine 19.000 inwoners, en heeft een oppervlakte van 19,32 km². De gemeente telt 46.528 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS) en de plaats zelf telt 18.960 inwoners (1 januari 2020, bron: CBS). De gemeente ligt in het noordwesten van West-Friesland, het grootste deel ligt nog net binnen de Westfriese Omringdijk, het gebied van de voormalige gemeente Zijpe ligt er buiten. De inwoners van Schagen worden vanouds "Schagenezen" genoemd.

Behalve als "Skagen" wordt ook vaak naar Schagen verwezen met de titel "Magnusveste", naar de legendarische ridder Magnus van Schagen, die aan de kruistochten zou hebben deelgenomen en de Haarlemmers en Keulenaren in 1219 zou hebben geholpen Damiate te veroveren.[5]

(Bron: Bikipedia)

NLPro-Training

Schagen wapen 2015.svg

Een NLP Practitioner Opleiding kan je het beste volgen bij de beste opleider! Kom vanuit Schagen naar NLPro-Training in Heerhugowaard. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP. Je krijgt toegang tot de NLPro-Academie, waardoor je opgedane kennis altijd online terug te vinden is.

De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. De NLP practitioner en NLP Master Practitioner zijn 18 dagen, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Mocht je een dag missen dan is dat geen enkel probleem. We halen het samen in.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met veel deelnemers uit Schagen. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Heerhugowaard maken vanuit het gehele land omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van harte welkom.

Reactie plaatsen