NLP in Texel

NLP in Texel

Texel uitspraak in het Tessels en meestal ook in de Standaardnederlands: Tessel) is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Het behoort tot de provincie Noord-Holland. De gemeente Texel beslaat het gehele eiland plus het onbewoonde eilandje Noorderhaaks.

Het eiland heeft een landoppervlak van ongeveer 170 km². De lengte van Texel is twintig km en de gemiddelde breedte acht km. De oppervlakte van de gemeente is 585,96 km² waarvan het grootste gedeelte (416,14 km²) binnen- en buitenwater. Texel heeft 13.657 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS). Van de beroepsbevolking van ruim 3.500 mensen werkt ca. 17% in de landbouw.

(Bron: Wikipedia)

NLPro-Training

Vanuit Texel kan je alle kanten op. Dan ga je natuurlijk voor het beste! Bij de NLPro-Training in Heerhugowaard hebben wij de NLP Practitioner Opleiding en de NLPro-Academie. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP.

De NLP opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen. De gehele training duurt 18dagen en per dag ben je van 9:30-17:00uur welkom. Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek. De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met ook deelnemers uit Texel. Elke dag reizen werd tot nog toe als geen probleem ervaren. Wij zorgen dat jij je zo comfortabel mogelijk bij ons voelt. Je krijgt elke dag een eigengemaakte lunch en ovenverse cake bij de thee en/of koffie.

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van harte welkom.

Reactie plaatsen