NLP in Alkmaar

NLP in Alkmaar

Alkmaar is een stad in de provincie Noord-Holland in Nederland, en de hoofdplaats van de gemeente Alkmaar.

Alkmaar heeft een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten.[2] De stad staat bekend als "de kaasstad". Van begin april tot eind september wordt wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden.[3] Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal kaaskop genoemd.[4] De stad beschikt over twee spoorwegstations: station Alkmaar en station Alkmaar Noord.

Alkmaar ligt in de samenwerkingsregio Kennemerland, en deels in West-Friesland. Tevens werkt het samen met omliggende gemeenten in de Regionale bestuurskracht Alkmaar. Het verstedelijkte gebied om Alkmaar neemt in de regio een belangrijke plaats in. Het is min of meer vastgegroeid aan plaatsen als Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, Obdam, Hensbroek, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Akersloot en Uitgeest. De complete agglomeratie, ook wel Groot-Alkmaar genoemd, strekt zich globaal uit van Uitgeest tot en met de dorpen Warmenhuizen en Tuitjenhorn in het zuiden van de gemeente Schagen en van Bergen tot en met Obdam en telt ongeveer 305.000 inwoners.

(bron: wikipedia)

Afbeeldingsresultaat voor alkmaarwapen

Ook veel mensen uit Alkmaar zelf volgen een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training of loggen in bij de NLPro-Academie. De opleidingen zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP. NLPro-Training heeft gekozen voor een duur van 18 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We spijkeren je bij op een ander moment.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

NLPro-Training is een erkend opleidingsinstituut met veel deelnemers uit Alkmaar. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Heerhugowaard maken vanuit het gehele land omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Regelmatig organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van harte welkom.

Reactie plaatsen