NLP leren? Bij ons kan het, en zo doen we dat!
29 april 2020 
2 min. leestijd

NLP leren? Bij ons kan het, en zo doen we dat!

De kwaliteit van elke NLP training is voor grote mate afhankelijk van het bij elkaar kunnen zijn en samen oefenen met de stof die je wordt aangeboden.

NLP kent de krachtigste technieken in persoonlijke en professionele ontwikkeling en communicatie. Die leer je gedurende de trainingsdagen. Gewoon oefenen zodat het eigen wordt.  Maar dan heb je natuurlijk wel oefenmateriaal nodig. En dat oefenmateriaal, dat zijn de andere deelnemers aan de training.

Nu trainen wij bij de NLPro-Training al uitsluitend met kleine groepen. Maximaal 12 tot 15 personen.
Daar hebben wij heel bewust voor gekozen omdat we heel veel persoonlijke aandacht en begeleiding willen bieden. Alleen dan haal je het hoogste rendement uit je training.
Twee trainers op een groep van 12 mensen levert (vinden wij) een hogere kwaliteit dan twee trainers op een groep van 30 of soms wel 40 personen.

NLP is jouw persoonlijke reis. Jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Daar betaal je een behoorlijke som geld voor en dan vinden wij dat je het recht hebt op een goede persoonlijke begeleiding.
Na elke certificering krijgen wij kaartjes van onze deelnemers waarin ze aangeven dat ze juist die aandacht zo prettig hebben gevonden en dat ze dat zoveel meer heeft opgeleverd dan wanneer ze “verscholen” zouden zitten is een hele grote groep.  Maar dat terzijde.

Door Corona worden we beperkt met de regels die de overheid ons oplegt. Wij kunnen niet anders dan daar rekening mee te houden. Maar zoals we altijd uitleggen in onze training: “het is niet wat er gebeurd, maar hoe je ermee omgaat”. Dus zoeken wij naar oplossingen.

Wij hebben onze creatieve hoofden bij elkaar gestoken en hebben alles opgeschreven waarvan wij dachten dat het haalbaar zou zijn, EN..  waarmee de kwaliteit van onze trainingen behouden blijven.

Theorie en intervisiedagen

Op de eerste plaats is er de theorie. Die kunnen we digitaal doorzetten. We maken gebruik van de digitale snelweg en in een groepsbijeenkomst gaan we de stof behandelen. Zo’n online meeting duurt maximaal 2 uur. We behandelen de stof en geven uitleg aan alle vragen die op dat moment voorbij komen.

Vervolgens plaatsen we opdrachten in de geheime Facebookgroep. Dat is een pagina die besloten is voor uitsluitend deelnemers aan de training. In die groep kun je overleggen en oefenen met de andere deelnemers zodat je de theorie al behoorlijk eigen hebt gemaakt.

Vervolgens plannen we “Intervisiedagen”. Dat zijn dagen waarbij we met niet meer dan 5 personen de daadwerkelijke oefeningen doen. We splitsen dus de groep kleinere groepjes. Elke groep heeft een eigen trainingsdag.  We doen alle oefeningen per groepje per afgesproken dag.

Dit is voor ons als trainers wel extra werk, maar wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit en persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft.

Deze manier van trainen houden we vol totdat de overheid weer de ruimte biedt om met de voltallige groep bij elkaar te mogen zitten. En daar hebben wij ook de ruimte voor.

Met een beetje creatieve wil kun je dan toch de training volgen. En misschien is de persoonlijke aandacht nog wel groter dan een “normale” groepstraining.

Het spreekwoord zegt: “Overal waar je aandacht aan besteed, groeit”
Dus meer aandacht voor jou wil zeggen dat je nog meer kunt groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar staan we voor!

 

De NLP practitioner Training doen we 2 keer per jaar. De NLP Master Practitioner meestal 1 keer per jaar, net als ge Hypnose Practitioner Training
Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website https://nlpro-training.com/nlp-practitioner-training/

Je kan ook contact met ons opnemen via info@nlpro-groep.com of 0722-035020

Over de schrijver
Reactie plaatsen