NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner  - Jubileum Editie

Ontdek wie jij echt bent en vind jouw zielsmissie

Met deze training kan jij de stap zetten naar de Coach en Trainer opleiding

 • Alledaagse gesprekken moeiteloos en positief leiden 
 • Leer NLP toepassen in alles wat je bezig houdt 
 • Laat je ware licht schijnen en inspireer anderen 
 • Modelleer  belangrijke, mooie eigenschappen om jezelf te verrijken 
 • Zet de stap naar coaching en trainerschap als je dat wilt


Direct aanmelden 


Jack en Linda- NLP master trainers

De NLP Master Practitioner - Jubileum Editie 

Nlpro-Groep bestaat in 2024 alweer 10 jaar. En speciaal voor een selecte groep hebben we een mooie jubileum editie van de NLP Master Practitioner samengesteld.

Ben jij erbij?

Wanneer je besluit meesterschap te ontwikkelen over jouw leven en te gaan te werken aan jouw diepgewortelde overtuigingen en waarden structuur, dan is de NLP Master Practitioner voor jou.  Je leert in deze training hoe je overtuigingen kunt omzetten van belemmerend naar kracht gevend en hoe je in contact komt met jouw eigen kernwaarden. Onder begeleiding van ervaren en erkende NLP Trainers leer je hoe je jouw vaardigheden nog verder kunt vergroten op het gebied van alle NLP-technieken. De NLP-technieken die je tot nu toe geleerd hebt, beheers je misschien al goed of misschien een beetje. Maar hoe goed je ze ook beheerst, er is een dieper niveau waarop je ze kunt beheersen zodat je in (nog) meer situaties grip krijgt op wat je denkt en voelt. Dat is dus het Master niveau. Op dit niveau leer je diepgaand voelen en inzien hoe de NLP-technieken werken, zodat je de technieken overstijgt. Vanaf dat moment ben je in staat alle NLP-technieken op elk gebied professioneel inzetten, ongeacht de situatie. 

Na voltooiing van de training bezit je over alle skills en technieken om een bloeiende coaching praktijk op te zetten, als dat je doel is... Wil je jezelf nog meer ontwikkelen dan kan je doorstromen naar de coach en trainers opleiding. 

Direct aanmelden 


luister naar de ervaringen  van anderen!

Pak nu door en zet stappen naar jouw nieuwe leven.

Je hebt de NLP Practitioner Training met succes afgerond. De ervaringen daarbij hebben je nieuwe en mooie inzichten gegeven. De veranderingen zijn al steeds meer zichtbaar en ook merkbaar. Maar! Je voelt dat je er nog niet klaar mee bent. Je bent opzoek naar meer verdieping en verheldering. Je wilt je nu geleerde vaardigheden aanscherpen en verbeteren en je bent op zoek naar nieuwe kennis en een meer uitgebreide toepassing van jouw skills. Misschien ben je zelfs op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar het opzetten van je eigen coaching praktijk? Dan is onze NLP Master Practitioner Training dé logische stap om te zetten. 

In de NLP Practitioner Training is ‘bewust zijn’ van jouw onbewuste patronen de eerste stap. Nadat je deze training hebt afgerond ga je hier in de praktijkervaring mee opdoen en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms is het zo dat je als gevolg van jouw "vroegere conditionering" ontdekt dat je voor een deel terugvalt in oude patronen. Dat komt vooral door diepgewortelde overtuigingen en waarden die onder de radar hun werk doen. Dat is precies waar de NLP Master Practitioner over gaat. Meesterschap over jouw leven.


Echt geweldig

Ik heb echt genoten van alles. De groep, de trainers, de inzichten, in één woord geweldig. Ik had dit voor geen goud willen missen.

Ik denk er serieus over om nu de vervolg trainingen te gaan doen.

Ronald van H.

Ik moest wel...

Wanneer je de Practitioner hebt gedaan kom je er achter dat er nog zoveel meer is. Ik besloot dat ik dit moest gaan doen, het was gewoon nog niet af. En dat was de juiste keuze..

Klaas van der B.

Nu de Coach opleiding!

Ik wilde al heel lang als coach mensen gaan begeleiden. Door de NLP Master kon ik dat opstarten. Mijn praktijk loopt al best goed en daarom wil ik mij nu verder ontwikkelen. Op naar de Coach opleiding.

Laura V. 

jack en Linda 2

Wat mag je verwachten?

Onze NLP Master Practitioner Training duurt 20 dagen en voldoet volledig aan de internationale regels van de IA-NLP en de INNLP. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van 3 dagen, en verspreid over enkele maanden. Wij staan garant voor expertise, praktische toepassingen, goede begeleiding, humor en een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat jij jouw IA-NLP Master Practitioner Training op de beste manier kan doorlopen en kunt afronden met een officieel examen.  

Na het goed doorlopen van het examen ontvang je een officieel certificaat. Onze NLP Master Practitioner Trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP en voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Met dit internationale certificaat krijg je toegang om door te stromen naar elke gewenste internationale training zoals de coach of trainers opleidingen of de International Health Certification trainingen van Robert Dilts.

Ja! Ik doe mee!


Jack Succes

Wat zijn de voordelen van de NLP Master Practitioner Training

 • Je leert hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving. 
 • Je leert hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende onbewuste filters en patronen zichtbaar kunt maken. 
 • Je leert hoe NLP in en bredere context zoals sales, management, HRM, privé, therapie en coaching kunt gebruiken. 
 • Je leert hoe je m.b.v. metaprogramma’s teams optimaal kan samenstellen. 
 • Je leert hoe je met ogenschijnlijke alledaagse gesprekken mensen moeiteloos kunt beïnvloeden en sturen, in positieve zin. 
 • Je leert hoe je als zelfstandige NLP coach aan de slag kunt. 
 • Je leert hoe je perfect kunt gaan presenteren en je publiek ook geboeid houdt. 
 • Je leert niet alleen traditionele NLP technieken maar leert maar ook de meest diepgaande technieken van de grondleggers van NLP. 

Investeer in jezelf, Leef je vrij!

Waarom jij juist nu de NLP Master Practitioner zou moeten doen!

NLP klok master

Het is tijd!

2024 is het jaar van onder andere vernieuwing, verlichting, echt jezelf vinden, regie over je eigen leven, spirituele groei, menselijke waarden, hoop, liefde, vertrouwen, bewustzijn, inzicht, vrijheid.

Misschien heb je dat onbewust al gevoeld. Heeft je intuïtie het al aangegeven. We staan aan het begin van een nieuwe wereld. We staan op een kruispunt en daardoor is het onvermijdelijk dat we een richting gaan kiezen. Een richting waarbij bewustzijn en inzicht in je eigen waarden, je eigen waarheid, onder ogen kan komen en je niet meer zomaar gelooft wat de autoriteiten zeggen. Je kan en durft dingen in twijfel te trekken om vervolgens te handelen vanuit jouw ware IK zonder afbreuk te doen aan je omgeving.

Zelfontplooiing. Leven zoals je bent. Geen traditionele rolpatronen meer, minder rolvast en minder hokjes denken. De NLP Master Practitioner draagt hieraan enorm bij. Je wordt je ook bewust van het grotere geheel en jouw individuele bijdrage hierin. Je ontdekt wat ‘ZIJN’ is als in volwaardig mens zijn. 

Ja! Ik doe mee 
NLP onderwerpen

Deze onderwerpen komen sowieso aan bod

Ontdekken en werken met denkfilters en nog meer Metaprogramma's; hiervan uit wordt je gedrag bepaald dat je vertoont. Je bent niet geboren zoals je nu bent. Je hebt veel aangeleerd en nu leer je hoe het echt anders kan. Aan jou de keuze. Oh ja, en hoe fijn is het als je dit ook met anderen kan doen. Dat je hen bewust kan maken over de extra keuzes die ze hebben.

De algemene 6 basis behoeften; wanneer je deze niet voldoende en op de juiste manier kunt invullen, dan blokkeert je leven. We gaan hier uitgebreid op in. Je leert hoe je ermee om kan gaan, hoe je ze herkent en hoe je zelf ervoor kan zorgen dat ze voldoende gevuld zijn.

Meer krachtige NLP methodieken; al pratende, bijna onder de radar, kan je hiermee ook je vrienden, collega's, kennissen, ondersteunen in onzekere tijden. Je kunt je technieken aanpassen aan wie je tegenover je hebt zitten, dus op de persoon afstemmen voor wat op dat moment nodig is. Bijvoorbeeld als je werkt met kinderen, ouderen, hele rationele mensen, hypergevoelige mensen (HSP), onrustige mensen (ADHD), ongemotiveerde mensen…. Etc.  Jij hebt de controle!

Ook gaan we dieper in op de verschillende communicatie modellen, het Metamodel, Milton taalpatronen en Woordmagie. Op deze manier verfijnt je je communicatie nog meer! Je leert door middel van de krachtigste vragen te stellen snel en doeltreffend tot de kern van elke zaak te komen. Je begrijpt de structuur van de problematiek van jezelf en anderen.

Nelleke van D.

Wat een inzicht.....

Na 3 blokken van de Practitioner Training wist ik al dat ik de master wilde gaan doen. Ik heb daar geen moment spijt van gehad. Zoveel verdieping en zoveel mooie inzichten.  Nu kan ik met een gerust hart mijn droom verwezenlijken en mensen gaan coachen.

Waar en wanneer vindt de

NLP Master Practitioner plaats?

Locatie:
NLPro-Groep
De Trompet 29301967DD Heemskerk

Data:

Blok 1 - 13, 14 en 15 juni 2024

Blok 2 -11, 12 en 13 juli 2024

Blok 3 - 5, 6 en 7 september 2024

Blok 4 - 3, 4 en 5 oktober 2024

Blok 5 - 14, 15 en 16 november 2024

Blok 6 - 9, 10 en 11 januari 2025

Blok 7 - 7 en 7 februari 2025 - certificering

Tijden:
9.00 uur tot 17.00 uur

Jack en Linda
€ 3550,-
3333,-

Schrijf je hier in voor de NLP Master Practitioner Training - Jubileum Editie

 • 20  dagen trainen
 • Inclusief  verse lunch, rekening gehouden met allergieën
 • Inclusief uitgebreid handboek
 • Internationaal IA-NLP erkend certificaat 
 • Toegang tot de online NLPro-Academie
 • Mogelijkheid tot 2 coaching sessies tijdens de training
 • Acceptatie tot internationale trainingen