arrow_drop_up arrow_drop_down

NLP Master Practitioner Training

“Changing the world through changing lives”

Voordelen van de NLP Master Practitioner
2
Internationaal gecertificeerde NLP trainers
25+

Jaren gezamenlijke ervaring in NLP

10+
Verschillende "NLP" trainingen

Verklaar je verleden, ontdek je toekomst en creëer jouw mooiste leven!

Je hebt de NLP Practitioner Training afgerond. De ervaringen hebben je nieuwe inzichten gegeven. De veranderingen worden zichtbaar. Je bent opzoek naar verdieping. Je wilt je nu geleerde vaardigheden aanscherpen en verbeteren en je bent op zoek naar nieuwe kennis en een meer uitgebreide toepassing van jouw skills. Misschien ben je zelfs op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar het opzetten van je eigen coaching praktijk? Dan is de NLP Master Practitioner Training dé logische stap om te zetten. 

In de NLP Practitioner Training is ‘Bewust zijn’ van jouw onbewuste patronen de eerste stap. Nadat je deze training hebt afgerond ga je hier in de praktijkervaring mee opdoen en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms is het zo dat je als gevolg van jouw "vroegere conditionering" ontdekt dat je voor een deel terugvalt in oude patronen. Dat komt vooral door diepgewortelde overtuigingen en waarden die onder de radar hun werk doen. Dat is precies waar de NLP Master Practitioner over gaat. Meesterschap over jouw leven.


De NLP Master Practitioner Training overstijgt het niveau van de NLP Practitioner 

Wanneer je besluit meersterschap te ontwikkelen over jouw leven en te gaan te werken aan jouw diepgewortelde overtuigingen en waardenstructuur, dan is de NLP Master Practitioner voor jou.  Je leert in deze training hoe je overtuigingen kunt omzetten van belemmerend naar krachtgevend en hoe je in contact komt met jouw eigen kernwaarden. Onder begeleiding van ervaren NLP Trainers leer je hoe je jouw vaardigheden nog verder kunt vergroten op het gebied van alle NLP-technieken. De NLP-technieken die je tot nu toe geleerd hebt, beheers je misschien al goed of misschien een beetje. Maar hoe goed je ze ook beheerst, er is een dieper niveau waarop je ze kunt beheersen zodat je in (nog) meer situaties grip krijgt op wat je denkt en voelt. Dat is dus het Master niveau. Op dit niveau leer je diepgaand voelen en inzien hoe de NLP-technieken werken, zodat je de technieken overstijgt. Vanaf dat moment ben je in staat alle NLP-technieken op elk gebied professioneel inzetten, ongeacht de situatie. 

Na voltooiing van de training bezit je over alle skills en technieken om een bloeiende coaching praktijk op te zetten, als dat je doel is... 

Echt geweldig

Ik heb echt genoten van alles. De groep, de trainers, de inzichten, in één woord geweldig. Ik had dit voor geen goud willen missen.

Ik denk er serieus over om nu de vervolg trainingen te gaan doen.

Ronald van H.

Ik moest wel...

Wanneer je de Practitioner hebt gedaan kom je er achter dat er nog zoveel meer is. Ik besloot dat ik dit moest gaan doen, het was gewoon nog niet af. En dat was de juiste keuze..

Klaas van der B.

Op naar de MCSI

Ik wilde al heel lang als coach mensen gaan begeleiden. Door de NLP Master kon ik dat opstarten. Mijn praktijk loopt al best goed en daarom wil ik mij nu verder ontwikkelen. op naar de MCSI.

Laura V. 

Wat mag je verwachten?

 Onze NLP Master Practitioner Training duurt 18 dagen en voldoet volledig aan de internationale regels van de IA-NLP. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van twee of 3 dagen, meestal donderdag, vrijdag en zaterdag, en verspreid over enkele maanden. Wij staan garant voor expertise, praktische toepassingen, goede begeleiding, humor en een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat jij jouw IA-NLP Master Practitioner Training op de beste manier kan doorlopen en kunt afronden met een officieel examen.  

Na het goed doorlopen van het examen ontvang je een officieel certificaat. Onze NLP Master Practitioner Trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP en voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Met dit internationale certificaat krijg je toegang om door te stromen naar elke gewenste internationale training zoals de MCSI (Master Coach Strategic Intervention) of de Internationale Health Certification trainingen van Robert Ditls.

Wat zijn de voordelen van de NLP Master Practitioner Training


 • Je leert hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving. 
 • Je leert hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende onbewuste filters en patronen zichtbaar kunt maken. 
 • Je leert hoe NLP in en bredere context zoals sales, management, HRM, privé, therapie en coaching kunt gebruiken. 
 • Je leert hoe je m.b.v. metaprogramma’s teams optimaal kan samenstellen. 
 • Je leert hoe je met ogenschijnlijke alledaagse gesprekken mensen moeiteloos kunt beïnvloeden en sturen. 
 • Je leert hoe je als zelfstandige NLP coach aan de slag kunt. 
 • Je leert hoe je perfect kunt gaan presenteren en je publiek ook geboeid houdt. 
 • Je leert niet alleen traditionele NLP technieken maar leert maar ook de meest diepgaande technieken van de grondleggers van NLP. 

Welke onderwerpen komen aanbod in de mastermind

Je leert gedrag en emoties te herkennen en onderscheiden

Na deze NLP Master Practitioner Training zul je nooit meer helemaal hetzelfde denken, doen en voelen als daarvoor. Je bent altijd meer ‘wakker’ dan je daarvoor was. Je kan makkelijker sturen met gedachten en emoties, en in je communicatie met anderen. 

Je ontdekt denkfilters en metaprogramma’s

Dit zijn onbewuste denkpatronen waardoor je in elke context gedreven wordt bepaald gedrag te vertonen. Wat zou het voor jou betekenen wanneer je die herkent en daar flexibel in leert te zijn.

Je weet om te gaan met “6 human needs"

We hebben allemaal dezelfde basis behoeften die, wanneer we die niet kunnen vervullen, ons leven blokkeren. Zonder dat ben je niet meer in staat je te ontwikkelen of te groeien. In deze training leer je ze kennen en leer je ze te vervullen, waardoor jij je weer ten volste kunt ontwikkelen.

Je leert nog meer krachtige interventie technieken

Je kunt je technieken aanpassen aan wie er tegenover je zit. Bijvoorbeeld als je werkt met kinderen, ouderen, hele rationele mensen, hypergevoelige mensen (HSP), onrustige mensen (ADHD), ongemotiveerde mensen…. Etc.  

Je wordt nog meer bewust van jezelf en je omgeving en jouw invloed daarop

Hiermee heb jij geleerd personen en groepen te motiveren. Ook ga je in zakelijke omgang nog betere resultaten boeken. Een goede communicatie maakt het verschil tussen jouw doelen bereiken of jouw doelen missen. Waar kies je voor!

Je leert je communicatie nog scherper te maken

Je leert door middel van de krachtigste vragen te stellen snel en doeltreffend tot de kern van elke zaak te komen. Je begrijpt de structuur van de problematiek van jezelf en anderen. Je kunt coachen als je dat wilt.

+ Profiteer van vroegboek korting!

Net als jij houden wij ook beetje van zekerheid. Wij vinden het fijn om zeker te weten dat onze trainingen altijd doorgaan. Vroegtijdig inschrijven heeft zo voor iedereen voordelen. Wij hanteren de volgende voorwaarden: 


 • € 350,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van minimaal 3 maanden van tevoren 
 • € 200,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van 2-3 maanden van tevoren 
 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de korting 
 • Het lesgeld moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt 
 • Betaling in termijnen is mogelijk. Per termijn wordt een toeslag berekend van € 25,-. Vraag naar de voorwaarden. 
 • De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met andere waardebonnen en/of acties en/of kortingen 

Nelleke van D.

Wat een inzicht.....

Na 3 blokken van de Practitioner Training wist ik al dat ik de master wilde gaan doen. Ik heb daar geen moment spijt van gehad. Zoveel verdieping en zoveel mooie inzichten.  Nu kan ik met een gerust hart mijn droom verwezenlijken en mensen gaan coachen.

Waar en wanneer vind de

NLP Master Practitioner plaats?

Locatie:
NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12B
1703DH Heerhugowaard

Data:

Blok 1 - 11, 12 en 13 februari 2021

Blok 2 - 25, 26 en 27 februari 2021

Blok 3 - 11, 12 en 13 maart 2021

Blok 4 - 25, 26 en 27 maart 2021

Blok 5 - 8, 9 en 10 april 2021

Blok 6 - 22, 23 en 24 april 2021

Certificering  wordt gedaan op 24 april 2021


Tijden:
9.30 uur tot 17.00 uur

NLP Master Practitioner
€ 3150,-
€ 2897,-

Schrijf je hier in voor de NLP Master Practitioner Training

 • 18  dagen trainen
 • Inclusief  gezonde lunch
 • Inclusief uitgebreid werkboek
 • Internationaal IA-NLP erkend certificaat 
 • Toegang tot de online NLPro-Academie
 • Mogelijkheid tot 3 Coaching sessies
 • Acceptatie tot internationale trainingen