NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner Training

“Changing the world through changing lives”

Lees hier waarom de NLP Master Practitioner juist nu voor jou van belang is! 
Ik ben 't zat

Ik wil helemaal mijzelf kunnen zijn!

Ik wil verandering

Ik wil mijn echte ik ontdekken!

Ik wil echt leven

Leven zoals dat bij mij past!

De NLP Master Practitioner:
Verklaar je verleden, ontdek je toekomst en creëer jouw mooiste leven!

Je hebt de NLP Practitioner Training afgerond. De ervaringen hebben je nieuwe inzichten gegeven. De veranderingen worden zichtbaar. Je bent opzoek naar verdieping. Je wilt je nu geleerde vaardigheden aanscherpen en verbeteren en je bent op zoek naar nieuwe kennis en een meer uitgebreide toepassing van jouw skills. Misschien ben je zelfs op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar het opzetten van je eigen coaching praktijk? Dan is de NLP Master Practitioner Training dé logische stap om te zetten. 

In de NLP Practitioner Training is ‘Bewust zijn’ van jouw onbewuste patronen de eerste stap. Nadat je deze training hebt afgerond ga je hier in de praktijkervaring mee opdoen en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms is het zo dat je als gevolg van jouw "vroegere conditionering" ontdekt dat je voor een deel terugvalt in oude patronen. Dat komt vooral door diepgewortelde overtuigingen en waarden die onder de radar hun werk doen. Dat is precies waar de NLP Master Practitioner over gaat. Meesterschap over jouw leven.


NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner Training overstijgt het niveau van de NLP Practitioner 

Wanneer je besluit meersterschap te ontwikkelen over jouw leven en te gaan te werken aan jouw diepgewortelde overtuigingen en waardenstructuur, dan is de NLP Master Practitioner voor jou.  Je leert in deze training hoe je overtuigingen kunt omzetten van belemmerend naar krachtgevend en hoe je in contact komt met jouw eigen kernwaarden. Onder begeleiding van ervaren NLP Trainers leer je hoe je jouw vaardigheden nog verder kunt vergroten op het gebied van alle NLP-technieken. De NLP-technieken die je tot nu toe geleerd hebt, beheers je misschien al goed of misschien een beetje. Maar hoe goed je ze ook beheerst, er is een dieper niveau waarop je ze kunt beheersen zodat je in (nog) meer situaties grip krijgt op wat je denkt en voelt. Dat is dus het Master niveau. Op dit niveau leer je diepgaand voelen en inzien hoe de NLP-technieken werken, zodat je de technieken overstijgt. Vanaf dat moment ben je in staat alle NLP-technieken op elk gebied professioneel inzetten, ongeacht de situatie. 

Na voltooiing van de training bezit je over alle skills en technieken om een bloeiende coaching praktijk op te zetten, als dat je doel is... 

Echt geweldig

Ik heb echt genoten van alles. De groep, de trainers, de inzichten, in één woord geweldig. Ik had dit voor geen goud willen missen.

Ik denk er serieus over om nu de vervolg trainingen te gaan doen.

Ronald van H.

Ik moest wel...

Wanneer je de Practitioner hebt gedaan kom je er achter dat er nog zoveel meer is. Ik besloot dat ik dit moest gaan doen, het was gewoon nog niet af. En dat was de juiste keuze..

Klaas van der B.

Op naar de MCSI

Ik wilde al heel lang als coach mensen gaan begeleiden. Door de NLP Master kon ik dat opstarten. Mijn praktijk loopt al best goed en daarom wil ik mij nu verder ontwikkelen. op naar de MCSI.

Laura V. 

NLP Master Practitioner

Wat mag je verwachten?

 Onze NLP Master Practitioner Training duurt 18 dagen en voldoet volledig aan de internationale regels van de IA-NLP. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van twee of 3 dagen, meestal vrijdag, zaterdag en zondag, en verspreid over enkele maanden. Wij staan garant voor expertise, praktische toepassingen, goede begeleiding, humor en een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat jij jouw IA-NLP Master Practitioner Training op de beste manier kan doorlopen en kunt afronden met een officieel examen.  

Na het goed doorlopen van het examen ontvang je een officieel certificaat. Onze NLP Master Practitioner Trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP en voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Met dit internationale certificaat krijg je toegang om door te stromen naar elke gewenste internationale training zoals de MCSI (Master Coach Strategic Intervention) of de International Health Certification trainingen van Robert Ditls.

Wat zijn de voordelen van de NLP Master Practitioner Training


 • Je leert hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving. 
 • Je leert hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende onbewuste filters en patronen zichtbaar kunt maken. 
 • Je leert hoe NLP in en bredere context zoals sales, management, HRM, privé, therapie en coaching kunt gebruiken. 
 • Je leert hoe je m.b.v. metaprogramma’s teams optimaal kan samenstellen. 
 • Je leert hoe je met ogenschijnlijke alledaagse gesprekken mensen moeiteloos kunt beïnvloeden en sturen. 
 • Je leert hoe je als zelfstandige NLP coach aan de slag kunt. 
 • Je leert hoe je perfect kunt gaan presenteren en je publiek ook geboeid houdt. 
 • Je leert niet alleen traditionele NLP technieken maar leert maar ook de meest diepgaande technieken van de grondleggers van NLP. 

Investeer in jezelf, Leef je vrij!

Waarom jij juist nu de NLP Master Practitioner zou moeten doen!

NLP Master Practitioner

Het is tijd!

Het nieuwe jaar is begonnen. 2021 is het jaar van onder andere vernieuwing, verlichting, echt jezelf vinden, regie over je eigen leven, spirituele groei, menselijke waarden, hoop, liefde, vertrouwen, bewustzijn, inzicht, vrijheid.

Misschien heb je dat onbewust al gevoeld. Heeft je intuïtie het al aangegeven. We staan aan het begin van een nieuwe wereld. We staan op een kruispunt en daardoor is het onvermijdelijk dat we een richting gaan kiezen. Een richting waarbij bewustzijn en inzicht in je eigen waarden, je eigen waarheid, onder ogen kan komen en je niet meer zomaar gelooft wat de autoriteiten zeggen. Je kan en durft dingen in twijfel te trekken om vervolgens te handelen vanuit jouw ware IK zonder afbreuk te doen aan je omgeving.

Zelfontplooiing. Leven zoals je bent. Geen traditionele rolpatronen meer, minder rolvast en minder hokjes denken. De NLP Master Practitioner draagt hieraan enorm bij. Je wordt je ook bewust van het grotere geheel en jouw individuele bijdrage hierin. Je ontdekt wat ‘ZIJN’ is als in volwaardig mens zijn. 

NLP Master Practitioner

Je ontdekt hoe je een leven kunt leiden waarin jouw echte ik de ruimte krijgt om door te ontwikkelen

Ik heb het gevoel dat ik geleefd word! Ik kom niet aan mijzelf toe! Herkenbaar? Dit horen wij heel veel mensen zeggen en dat gaat vaak ook gepaard met aardig wat frustratie en verdriet. Het afgelopen jaar 2020 heeft daar nog een schepje bovenop gegooid. De NLP Practitioner training leerde je al vaardigheden om beter om te kunnen gaan met de onzekerheden van deze tijd.  De NLP Master Practitioner leert je alles over jezelf. Je ontdekt welke onbewuste patronen er constant actief zijn en jouw weerhouden van het leven zoals jij dat echt wilt. Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen uitgelegd.
NLP practitioner

Je ontdekt denkfilters en metaprogramma’s

Dit zijn onbewuste denk- en gedragspatronen waardoor je in elke context gedreven wordt bepaald gedrag te vertonen. Wat zou het voor jou betekenen wanneer je die herkent en daar flexibel en anders in leert te zijn. Reken af met je verleden en ontdek hoe jij jouw patronen hebt opgebouwd. Je bent niet zo geboren, je hebt veel aangeleerd alleen ben jij je daar niet meer bewust van. 
NLP Master Practitioner

Je weet om te gaan met “6 human needs"

We hebben allemaal dezelfde basis behoeften die, wanneer we die niet kunnen vervullen, ons leven blokkeren. Zonder dat ben je niet meer in staat je te ontwikkelen of te groeien. 2020 heeft enorm veel druk gezet op het kunnen "vervullen" van deze basis behoeften. Zoals bijvoorbeeld de basisbehoefte aan zekerheid. 2020 heeft voor veel mensen de zekerheid van hun bestaan weggeslagen. In deze training leer je ze kennen en leer je ze te vervullen, waardoor jij je weer ten volste kunt ontwikkelen.
NLP Master Practitioner

Je leert nog meer krachtige interventie technieken

Hoe zou het zijn wanneer jij jouw collega's, vrienden, kennissen kunt ondersteunen in deze onzekere tijden. Wat zou het jou opleveren wanneer jij zelf de controle kunt uitvoeren over jouw leven.  Je kunt je technieken aanpassen aan wie er tegenover je zit. Bijvoorbeeld als je werkt met kinderen, ouderen, hele rationele mensen, hypergevoelige mensen (HSP), onrustige mensen (ADHD), ongemotiveerde mensen…. Etc.  Jij hebt de controle!
NLP Master Practitioner

Je leert je communicatie nog scherper te maken

Je leert door middel van de krachtigste vragen te stellen snel en doeltreffend tot de kern van elke zaak te komen. Je begrijpt de structuur van de problematiek van jezelf en anderen. Je kunt coachen als je dat wilt.
NLPro-academie

+ Profiteer van vroegboek korting!

Net als jij houden wij ook beetje van zekerheid. Wij vinden het fijn om zeker te weten dat onze trainingen altijd doorgaan. Vroegtijdig inschrijven heeft zo voor iedereen voordelen. Wij hanteren de volgende voorwaarden: 

 • € 350,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van minimaal 3 maanden van tevoren 
 • € 200,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van 2-3 maanden van tevoren 
 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de korting 
 • Het lesgeld moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt 
 • Betaling in termijnen is mogelijk. Per termijn wordt een toeslag berekend van € 25,-. Vraag naar de voorwaarden. 
 • De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met andere waardebonnen en/of acties en/of kortingen 
 • inlcusief levenslang toegang tot omze NLPro-Academie waar alle trainingen online opnieuw te volgen zijn.

Nelleke van D.

Wat een inzicht.....

Na 3 blokken van de Practitioner Training wist ik al dat ik de master wilde gaan doen. Ik heb daar geen moment spijt van gehad. Zoveel verdieping en zoveel mooie inzichten.  Nu kan ik met een gerust hart mijn droom verwezenlijken en mensen gaan coachen.

Waar en wanneer vind de

NLP Master Practitioner plaats?

Locatie:
NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12B
1703DH Heerhugowaard

Data:

Blok 1 - 8, 9 en 10 september 2022

Blok 2 - 6, 7 en 8 oktober 2022

Blok 3 - 17, 18 en 19 november 2022

Blok 4 - 15, 16 en 17 december 2022

Blok 5 - 26, 27 en 28 januari 2023

Blok 6 - 23, 24 en 25 februari 2023

Blok 7 - certificering 23 en 24 maart 2023

Tijden:
9.00 uur tot 17.00 uur

NLP Master Practitioner
€ 3150,-
€ 2897,-

Schrijf je hier in voor de NLP Master Practitioner Training

 • Tot 11 Februari 2021 €200,- korting bij gebruik van kortingscode "Master2021"
 • 18  dagen trainen
 • Inclusief  gezonde lunch
 • Inclusief uitgebreid werkboek
 • Internationaal IA-NLP erkend certificaat 
 • Toegang tot de online NLPro-Academie
 • Mogelijkheid tot 3 Coaching sessies
 • Acceptatie tot internationale trainingen
arrow_drop_up arrow_drop_down