Telefoon: 0722 035020

NLP Master Practitioner Training

IA-NLP, IN-NLP en NVNLP - internationaal gecertificeerd

Verklaar je verleden, ontdek je toekomst en creëer jouw mooiste leven!

In deze training leer je onder andere:

 • je leert hoe je onbewuste gedragspatronen in anderen en jezelf kunt herkennen
 • Je leert NLP toepassen in zowel privé als zakelijke context zoals HRM, sales, management en coaching
 • Je leert hoe jij jezelf perfect kunt presenteren
 • Je leert hoe jij de eigenschappen van jouw helden kunt modelleren
 • Je leert NLP toepassen als coach en kunt er je beroep van maken
 • Je leert hoe jij snel en met precisie tot de kern kan komen in elk gesprek

Heb jij de NLP Practitioner Training gedaan? Maak de reis om jouw toekomst te ontdekken compleet! 

De overstijgende stap

De NLP Master Practitioner Opleiding overstijgt het niveau van de NLP Practitioner Opleiding.

De NLP Master Practitioner Training overstijgt het niveau van de NLP Practitioner Training. 

Je hebt de NLP Practitioner Training afgerond. De ervaringen hebben je nieuwe inzichten gegeven. De veranderingen worden zichtbaar. Je bent opzoek naar verdieping. Je wilt je nu geleerde vaardigheden aanscherpen en verbeteren en je op zoek naar nieuwe kennis en een meer uitgebreide toepassing van jouw skills. Misschien ben je zelfs op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar het opzetten van je eigen coaching praktijk? Dan de NLP Master Practitioner Training is dan dé logische stap om te zetten. 

Profiling training

Je leert gedrag en emoties te herkennen en onderscheiden. Na het volgen van een NLP Practitioner Training zul je nooit meer helemaal hetzelfde denken, doen en voelen als daarvoor. Je bent altijd meer ‘wakker’ dan je daarvoor was. Je kan makkelijker sturen met gedachten en emoties, en in je communicatie met anderen. 

NLP communicatie

Je ontdekt denkfilters en metaprogramma’sDit zijn onbewuste denkpatronen waar je in elke context door gedreven wordt bepaald gedrag te vertonen. Wat zou het voor jou betekenen wanneer je die herkend en daar flexibel in leert te zijn.

Neuroplasticiteit; nieuwe verbindingen in het brein

Je weet om te gaan met “6 human needs”  We hebben allemaal dezelfde basis behoeften die wanner we die niet kunnen vervullen ons leven blokkeert. Zonder dat ben je niet meer in staat je te ontwikkelen of te groeien. In deze training Leer je ze kennen en leer je ze te vervullen, waardoor jij je weet ten volste kunt ontwikkelen.

shutterstock_553651330

Je leert nog meer krachtige interventie technieken . Je kunt je technieken aanpassen aan wie er tegenover je zit. Bijvoorbeeld als je werkt met kinderen, ouderen, hele rationele mensen, hypergevoelige mensen (HSP), onrustige mensen (ADHD), ongemotiveerde mensen…. Etc.  

Mastermind

Je wordt nog meer bewust van jezelf en je omgeving en jouw invloed daarop. Hiermee Heb jij geleerd personen en groepen te motiveren. Ook ga je in zakelijke omgang nog betere resultaten boeken. Een goede communicatie maakt het verschil tussen jouw doelen bereiken of jouw doelen missen. Waar kies je voor!

preventief aan burnout met NLP

Je leert je communicatie nog scherper te maken.  Je leert door middel van de krachtigste vragen te stellen snel, en doeltreffend tot de kern van elke zaak te komen. Je begrijpt de structuur van de problematiek van jezelf en anderen. Je kunt coachen als je dat wilt.

Word Master van je eigen leven 

‘Bewust zijn’ is eigenlijk pas de eerste stap. Pas nadat je de NLP Practitioner Training hebt afgerond ga je hier in de praktijkervaring mee opdoen. En soms is het dan zo, dat je door al je conditionering tot nu toe ontdekt dat je voor een deel weer terugvalt in oude patronen.  

Toch is er ook een volgend niveau. En dat leer je in deze NLP Master Practitioner Training. Onderbegeleiding van ervaren NLP Trainers gaat je leren hoe je jouw vaardigheden kan vergroten op het gebied van alle NLP-technieken. De NLP-technieken die je tot nu toe geleerd hebt, beheers je misschien goed of misschien een beetje. Maar hoe goed je ze ook beheerst, er is een volgend niveau waarop je ze kunt beheersen zodat je in (nog) meer situaties grip krijgt op wat je denkt en voelt. En dat is dus het Master niveau. Op dit niveau leer zo goed voelen en inzien hoe de NLP-technieken werken, dat je de technieken overstijgt. Vanaf dat moment kan je NLP-technieken op allerlei manieren inzetten, ongeacht de situatie. 

Na voltooiing van de training bezit je over alle skills en technieken om een bloeiende coaching praktijk op te zetten. 

Vergroot je vaardigheden

Het mooie aan het op Master niveau toepassen van NLP, is dat niemand hoeft te merken dat je NLP aan het toepassen bent. Je kan het gewoon inbouwen in iets wat lijkt op een normaal gesprek voor de ontvangende partij. Alleen jij weet die tijd hoe je in dat normale gesprek bepaalde NLP techniekenkunt inbouwen om de andere partij positief te beïnvloeden. Dit kan door de juiste te vragen te stellen, bepaalde gevoelens te verankeren of je communicatie aan te passen zodat de ander zich beter gaat voelen. Je zult merken dat dit een verrijking is van je communicatie in de breedste zin van het woord. Of je nu beroepsmatig met NLP bezig gaat of het alleen voor je eigen persoonlijke groei gebruikt. 

De NLP Master Practitioner gaat over het vergroten van je vaardigheid met ons NLP. Dat betekent dat wij, om te beginnen, ervoor gaan zorgen dat je beter wordt in het toepassen van de technieken die je al kent. De Master Practitioner begint dus met een stukje herhaling. En als blijkt, zoals meestal, dat je alles beter onder de knie hebt dan gedacht, gaan we aan de slag met het aanleren van allerlei nieuwe methodes om de bekende NLP technieken uit te voeren. 

Hypnose… net zo normaal als ademhalen

Een ander belangrijk onderdeel van de NLP Master Practitioner is het toepassen van hypnose in je dagelijks leven. Hypnose klinkt voor sommige mensen als zweverig of gevaarlijk, maar in werkelijkheid is hypnose net zo normaal als ademhalen. We gaan de hele dag in en uit hypnose zonder dat we dat zelf doorhebben. Zo wordt je bijvoorbeeld gehypnotiseerd door muziek op de radio, door een spannende film op tv, of door je partner die met een lieve stem zegt dat hij/zij van je houdt waardoor jij je fijn en relaxt begint te voelen. Tijdens de NLP Master Practitioner leer je hoe je in het dagelijks leven mensen om je heen kunt hypnotiseren om meer gedaan te krijgen. Dit isbijvoorbeeld enorm handig bij het opvoeden van je kinderen, het overleggen met collega’s het voeren van verkoop- of coaching gesprekken of tijdens belangrijke vergaderingen. 

De instrumenten die we in NLP gebruiken om andere mensen positief te beinvloeden, zijn natuurlijk onze stem, de woorden die zeggen, en onze lichaamstaal. Maar ook werken we met speciale technieken zoals bijvoorbeeld Sleight of Mouth. Taalpatronen die net dat verschil maken. Of wat te denken van de metaprogramma’s. Alles staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom de NLP Master Practitioner!

 1. Omdat je leert hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving. 
 2. Omdat je leert hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende onbewuste filters en patronen zichtbaar kunt maken. 
 3. Omdat je leert om NLP in en brede context zoals sales, management, HRM, prive therapie en coaching kunt gebruiken. 
 4. Omdat je leert hoe je m.b.v. metaprogramma’s teams optimaal kan samenstellen. 
 5. Omdat je leert hoe je met ogenschijnlijke alledaagse gesprekken mensen kan beinvloeden en veranderen. 
 6. Omdat je leert hoe je als zelfstandige NLP coach aan de slag kunt. 
 7. Omdat je leert hoe je perfect kan gaan presenteren en je publiek ook geboeid houdt. 
 8. Omdat je niet alleen traditionele NLP technieken leert maar ook de meest waardevolle technieken van de grondleggers van NLP. 

Wat mag je verwachten?

 Onze NLP Master Practitioner Trainingen duren 13 of 18 dagen. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van twee dagen, vrijdag en zaterdag, verspreid over enkele maanden. De 5 extra dagen kunnen op andere dagen vallen. Wij staan garant voor expertise, praktische toepassingen, goede begeleiding, humor en een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat jij jouw NLP Master Practitioner Training op de beste manier kan doorlopen en kan afronden met een officieel examen.  

Na het goed doorlopen van het examen ontvang je een officieel certificaat. Onze NLP Master Practitioner Trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP (bij de 18-daagse training) en voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Dit certificaat geeft je de mogelijkheid om door te stromen naar een internationale training. 

Investering

NLP Master Practitioner Training – 13 dagen 

€ 2.297,- 

Deze Master Practitioner Training duurt 13 dagen en voldoet aan de standaard van de NVNLP en de IN-NLP. De training is verdeeld in blokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag. Deze blokken zijn verspreid over een paar maanden met tussenperiodes van ongeveer 2 weken. Deze weken geven je voldoende tijd om dat wat je in het voorgaande blok hebt geleerd te laten bezinken, om te oefenen en om te laten gebeuren wat gebeurt in de tussenliggende periodes. Veel oefenen zorgt ervoor dat het daadwerkelijk in je systeem gaat zitten en het uiteindelijk een soort van tweede natuur voor je wordt. De NLP Master Practitioner Training vindt plaats in ons trainingscentrum in Heerhugowaard.Deze is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het treinstation van Heerhugowaard is het ongeveer 15 minuutjes lopen. 

De lestijden zijn 09:30 tot 16:30 uur 

 

NLP Master Practitioner Training – 18 dagen 

€ 2.897,- 

Deze practitioner training loopt gelijk met de 13-daagse, duurt in totaal 18 dagen en voldoet aan de standaard van de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP. De training is verdeeld in blokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag. De 5 aanvullende dagen kunnen op andere dagen in de week vallen. De blokken zijn verspreid over een paar maanden met tussenperiodes van ongeveer 2 weken. Deze weken geven je voldoende tijd om dat wat je in het voorgaande blok hebt geleerd te laten bezinken, om te oefenen en om te laten gebeuren wat gebeurt in de tussenliggende periodes. Veel oefenen zorgt ervoor dat het daadwerkelijk in je systeem Practitioner Training vindt plaats in ons trainingscentrum in Heerhugowaard. Deze is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het treinstation van Heerhugowaard is het ongeveer 15 minuutjes lopen. 

Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat voor effect heeft alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen. 

*LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT € 350,-

Vroegboek korting

Net als jij houden wij ook beetje van zekerheid. Wij vinden het fijn om zeker te weten dat onze trainingen altijd doorgaan. Vroegtijdig inschrijven heeft zo voor iedereen voordelen. Wij hanteren de volgende voorwaarden: 

 • € 350,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van minimaal 3 maanden van tevoren 
 • € 200,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van 2-3 maanden van tevoren 
 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de korting 
 • Het lesgeld moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt 
 • Betaling in termijnen is mogelijk. Per termijn wordt een toeslag berekend van € 25,-. Vraag naar de voorwaarden. 
 • De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met andere waardebonnen en/of acties en/of kortingen 

 

Wanneer?

Data:

Start : maart 2020

Blok 1 - 6 en 7 maart 2020
Blok 2 - 20 en 21 maart 2020
Blok 3 - 3 en 4 april 2020
Blok 4 - 17 en 18 april 2020
Blok 5 - 1 en 2 mei 2020
Blok 6 - 15 en 16 mei 2020
Certificering - 29 mei 2020

Data:

Start : 2021

Datums worden later bekend gemaakt

Locatie:

NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12B
1703 DH Heerhugowaard

Alle prijzen zijn inclusief:

 • praktijkhandboek
 • koffie / thee
 • uitgebreide lunch
trainingen

TRAINING

“Wakker worden
in je eigen brein"
Creëer jouw toekomst

tijdsduur

TIJDSDUUR

13/18 dagen verdeeld
over 4 maanden
Thuisstudie, 2 uur per week

doorstromen

OVERSTAPPEN

Na deze training
kun je overstappen naar Hypnose

investering

INVESTERING

€ 2297,= / € 2897,=
voor 13/18 trainingsdagen
Inclusief certificering