Telefoon: 0722 035020

NLP Master Practitioner training

IA-NLP, IN-NLP en NVLP internationael geaccreditateerd

Verklaar je verleden, ontdek je toekomst en creëer jouw mooiste leven!

In deze training leer je onder andere:

 • je leert hoe je onbewuste gedragspatronen in anderen en jezelf kunt herkennen
 • Je leert NLP toepassen in zowel privé als zakelijke context zoals HRM, sales, management en coaching
 • Je leert hoe jij jezelf perfect kunt presenteren
 • Je leert hoe jij de eigenschappen van jouw helden kunt modelleren
 • Je leert NLP toepassen als coach en kunt er je beroep van maken
 • Je leert hoe jij snel en met precisie tot de kern kan komen in elk gesprek

Heb jij de NLP Practitioner gedaan? Dan is dit een mooie opvolger. 

NLP master practitioner

NLP master practitioner

De NLP Master Practitioner Opleiding overstijgt het niveau van de NLP Practitioner Opleiding.

Je hebt je NLP Practitioner afgerond, de ervaringen hebben je nieuwe inzichten gegeven, de veranderingen worden zichtbaar en je bent op zoek naar verdieping. Je wilt je nu geleerde vaardigheden aanscherpen en verbeteren en je bent op zoek naar nieuwe kennis en een meer uitgebreide toepassing van jouw skills.  Misschien ben je zelfs op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar het opzetten van je eigen coaching praktijk. Dan is de NLP master pratitioner training de logische stap.

In onze NLP Master Practitioner opleiding weet je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je leert gedrag en emoties te herkennen en onderscheiden, je ontdekt denkfilters en metaprogramma’s, weet om te gaan met de “6 human needs” en leert nog meer krachtige NLP interventie technieken. Door jouw eigen effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven. Na het voltooien van de opleiding bezit je over alle skills en technieken om een bloeiende coaching praktijk op te zetten.

In de NLP Master Practitioner leer je communicatie nog scherper te maken en zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving en jouw invloed daarop. Dan weet  je hoe personen en groepen te motiveren en ook in de zakelijke omgang betere resultaten te boeken.

Of wil je misschien eerst het Ebook voor de Master practitioner?

Speciaal om jou meer informatie te geven is er ook een Ebook beschikbaar. Hierin vind je informatie over NLP en de uitgangspunten van elke training. Je kunt hem hier geheel gratis downloaden.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten........

Ondanks dat je je hier misschien inmiddels bewust van bent, is bewust zijn eigenlijk pas de eerste stap. Pas nadat je de NLP practitioner opleiding hebt afgerond ga je hier in de praktijk ervaring mee opdoen. En soms is het dan zo, dat je door al je conditionering tot nu toe ontdekt dat je voor een deel weer terug valt in oude patronen. Ik weet deels uit eigen ervaring alsook de ervaring van honderden cursisten, dat je na het volgen van een NLP practitioner opleiding nooit meer helemaal hetzelfde kan denken als ervoor. Je bent altijd meer 'wakker' dan je daarvoor was en kan makkelijker sturen met gedachten, emoties of in je communicatie met anderen.

Toch is er ook een volgend niveau, waar je onder begeleiding van ervaren NLP trainers gaat leren hoe je jouw vaardigheden kunt vergroten op het gebied van alle NLP-gebieden.  De NLP-technieken die je tot nu toe geleerd hebt, beheers je misschien goed, misschien een beetje. Maar hoe goed je ze ook beheerst, er is een volgend niveau waarop je ze kunt beheersen zodat je in (nog) meer situaties grip krijgt op wat je denkt en voelt.  En dat is  dus het Master niveau,  waarop je zo goed leert voelen en inzien hoe de NLP-technieken werken, dat je de technieken overstijgt. Vanaf dat moment kun je de NLP-technieken op allerlei manieren inzetten al naar gelang de situatie.
Je kan je technieken aanpassen aan wie er tegenover je zit,  als je werkt met bijv. kinderen, ouderen, hele rationele mensen, hypergevoelige mensen, onrustige mensen (ADHD), ongemotiveerde mensen.

 

Heb jij de NLP Practitioner gedaan?
Dan is dit een mooie opvolger. >>

PRAKTISCHE INFO

Data:

Start : maart 2020

Blok 1 - 6 en 7 maart 2020
Blok 2 - 20 en 21 maart 2020
Blok 3 - 3 en 4 april 2020
Blok 4 - 17 en 18 april 2020
Blok 5 - 1 en 2 mei 2020
Blok 6 - 15 en 16 mei 2020
Certificering - 29 mei 2020

Investering:
2195,=

Locatie:

NLPro-Groep
Jan Duikerweg 12B
1703 DH Heerhugowaard

Alle prijzen zijn inclusief:

 • praktijkhandboek
 • koffie / thee
 • uitgebreide lunch
NLP master practitioner

De NLP Master Practitioner gaat over het vergroten van je vaardigheid met NLP.

Het mooie aan het op Master niveau toepassen van NLP, is dat niemand hoeft te merken dat je NLP aan het toepassen bent, omdat je het gewoon kunt inbouwen in iets wat lijkt op een normaal gesprek voor de ontvangende partij. Alleen jij weet tegen die tijd, hoe je in dat normale gesprek bepaalde NLP-technieken kunt inbouwen om de andere partij positief te beïnvloeden door de juiste vragen te stellen, bepaalde gevoelens te verankeren of je communicatie aan te passen zodat de ander zich beter gaat voelen.  En je zult merken dat dit een verrijking is van je communicatie in de breedste zin van het woord, of je nu beroepsmatig met NLP bezig gaat of het alleen voor je eigen persoonlijke groei gebruikt.

De NLP Master Practitioner gaat over het vergroten van je vaardigheid met onze NLP. Dat betekent dat we er om te beginnen voor gaan zorgen, dat je beter wordt in het toepassen van de technieken die je al kent. De Master Practitioner begint dus met een stukje herhaling. En als blijkt -zoals meestal- dat je alles beter onder de knie hebt dan gedacht,  gaan we aan de slag met het aanleren van allerlei nieuwe methodes om de bekende NLP-technieken uit te voeren.

 

Je leert dus om vanuit je onbewuste je eigen NLP- technieken te bedenken. Wil jij dat ook?
Schrijf je dan in voor deze training.>>

 

Een ander belangrijk onderdeel van de NLP Master practitioner is het toepassen van hypnose in je dagelijks leven. Hypnose klinkt voor sommige mensen als zweverig, maar in werkelijkheid is hypnose net zo normaal als ademhalen. We gaan de hele dag in en uit hypnose zonder dat we dat zelf door hebben. Zo wordt je bijvoorbeeld gehypnotiseerd door muziek op de radio, door een spannende film op tv, of door je partner die met een lieve stem zegt dat hij/zij van je houdt waardoor jij je fijn en relaxt begint te voelen. Tijdens de NLP Master Practitioner leer je hoe je in het dagelijks leven mensen om je heen kunt hypnotiseren om meer gedaan te krijgen. Dit is bijvoorbeeld enorm handig bij het opvoeden van je kinderen, het overleggen met collega’s, het voeren van verkoop- of coaching- gesprekken of tijdens een belangrijke vergadering.

De instrumenten die we in NLP gebruiken om andere mensen positief te beïnvloeden, zijn natuurlijk onze stem, de woorden die we zeggen en onze lichaamstaal. Maar ook werken we met speciale technieken zoals bijvoorbeeld sleight of mouth. Taalpatronen die net dat verschil maken. Of wat te denken van de metaprogramma's. Alles staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling

 

Waarom de NLP master practitioner?

 • Omdat je leert hoe je belangrijke eigenschappen kunt modelleren in je eigen persoonlijke en werk omgeving
 • Omdat je leert hoe je gedrag kunt herkennen en de onderliggende onbewuste filters en patronen zichtbaar kunt maken
 • Omdat je leert om NLP in een brede context zoals sales, Management, HRM, privé therapie en coaching kunt gebruiken
 • Omdat je leert hoe je m.b.v. metaprogramma’s teams optimaal kunt samenstellen
 • Omdat je leert hoe je als zelfstandig NLP coach aan de slag kunt
 • Omdat je leert hoe je met ogenschijnlijk alledaagse gesprekken mensen kunt beïnvloeden en veranderen
 • Omdat je leert hoe je Perfect kunt gaan presenteren en je publiek geboeid kunt houden;
 • Omdat je niet alleen traditionele nlp technieken leert maar ook de meest waardevolle technieken van één van de grondleggers van NLP, Frank Pucelik
ianlplogo
IN_NLPsmall2
logo@2x
trainingen

TRAINING

“Wakker worden
in je eigen brein"
Creëer jouw toekomst

tijdsduur

TIJDSDUUR

13 dagen verdeeld
over 4 maanden
Thuisstudie, 2 uur per week

doorstromen

OVERSTAPPEN

Na deze training
kun je overstappen naar Hypnose

investering

INVESTERING

€ 2195,-
voor 13 trainingsdagen
Inclusief certificering