NLP practitioner

NLP Practitioner Opleiding

Communicatie staat aan de basis van elke succesvolle carrière en relatie

Leer hoe je jouw boodschap effectief en zuiver kunt overbrengen

Leer jouw leven en dat van anderen positief te beïnvloeden

Grand lady of NLP
Judith DeLozier over NLPro

Judith is de NLP vrouw van het eerste uur die naast Fank Pucelik, Richard Bandler en John Grinder aan de wieg heeft gestaan van de magie van NLP communicatie.

Daten met NLP
Internationaal NLP trainers Linda en Jack

Boek resultaat in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling

Het belangrijkste uitgangspunt binnen NLP is dit: Waar je bent op dit moment in jouw leven, is het resultaat van jouw keuzes en jouw communicatie.

Al jouw keuzes hebben een positieve intentie. Je wilt iets bereiken of vermijden. En hoe jij omgaat met situaties in jouw leven, veroorzaakt een resultaat. Soms positief, soms minder. 

Begrijp je dan ook, dat wanneer jij effectiever bent in je communicatie je ook betere resultaten kunt behalen. Wanneer jij zuiverder bent in jouw communicatie ben je ook in staat de situaties positiever te beïnvloeden.

Er zijn al miljoenen mensen over de hele wereld die NLP in hun werk en persoonlijke leven hebben toegelaten. En weet je wat zij unaniem vertellen?

"Wat je vooral mist is het bewust worden van de diepere lagen in jezelf. het bewust worden van wat er onbewust in jou is ontstaan en is opgeslagen. Door deze bewustwording en het verwerken van deze lagen kan jij jezelf ontdoen van dat wat niet meer werkzaam voor jou is. NLP geeft je nieuwe inzichten, handvatten en technieken om jezelf andere dingen, ander gedrag aan te leren. Je leert namelijk niets af. Je leert iets bij. Hierdoor heb je keuzevrijheid in denken, voelen en doen. Je bereikt je doelen in een positieve flow.

Je leert op een effectieve en efficiënte manier op jezelf te reflecteren, met jezelf te communiceren en met anderen te communiceren. Dit zorgt voor betere en meer verbinding met jezelf en anderen. En je doelen liggen dichterbij, binnen handbereik, en je leeft je vrij. Voor velen betekent dit kracht, vrijheid en innerlijke rust.


Het is juist nu, in deze periode van maatschappelijke onzekerheid, dat veel mensen flexibiliteit tekort komen. En in deze periode, waarin je even niet meer kunt vertrouwen op vaste waarden, is het tijd om in jezelf te investeren.

Met de juiste begeleiding, met mensen die weten waar ze het over hebben en met mensen die gelijkgestemd zijn.

In een veilige en huiselijke omgeving trainen wij kleine groepen (12 personen). Door met kleine groepen te trainen kunnen wij de hoogste gradatie aan kwaliteit bieden conform de allerhoogste internationale standaard van NLP! Onze trainingen zijn namelijk IA-NLP en INNLP gecertificeerd en worden gegeven door twee NLP Master trainers.

NLP practitioner opleiding

Wat mis je wanneer je de NLP Practitioner niet doet?

Daphne liep net als veel andere mensen vast in haar leven.

 Ze koos er voor om niet langer aan de zijlijn te blijven staan en starte met haar NLP opleiding in 2019.

"NLP is voor mij echt een way of life geworden. Ik blijf het ook regelmatig opfrissen om nieuwe dingen bij te leren, zodat ik het goed kan blijven gebruiken. Bewust kijken naar wat ik doe, waar voel ik mij goed bij en wat zou ik eventueel nog anders willen. Hoe kan ik dit bereiken, wat heb ik hier voor nodig. Ik heb nieuwe en positieve energie gekregen. NLP geeft me handvatten die ik inzet zowel privé als zakelijk. Het houdt me scherp en daar houd ik van." - Daphne


Soms loop je vast. Soms blokkeert je leven en verlies je alle grip. Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? Soms wil je alleen maar rust in je hoofd en zelfverzekerd zijn.

Dat zijn allemaal zaken waar NLP aandacht aan geeft, jou helpt, ondersteund en transformeert. NLP helpt je anders met emoties en gebeurtenissen om te gaan. Je wordt je bewust van jezelf. Wie ben ik nu en wie wil ik zijn? Wat is mijn gedrag nu, waar komt mijn gedrag vandaan en hoe kan ik het anders doen als ik dat zou willen. Welke emoties ervaar ik en wat willen deze emoties mij vertellen?

Ook ontdek je hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar snel achter kan komen.

Alle inzichten en realisaties die je opdoet tijdens deze NLP opleiding kunnen een behoorlijke impact hebben. Sommige zijn leuk, mooi en verrassend. Andere zijn pijnlijk of confronterend. Hoe dan ook, ze zijn allemaal enorm waardevol. Ze laten zien wat je wilt en niet wilt. Ze leren je hoe je beter en effectiever kan communiceren.

Met NLP bereik je dus hele mooie resultaten. Je leven transformeert in positieve zin. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak.

De beste investering is een investering in jezelf. Gun jezelf het leven dat je verdient.

Je hoeft niets meer te missen!

Geweldig!

Na een coaching sessie bij NLPro wist ik dat NLP mijn verder zou kunnen helpen. Er was zoveel dat mij blokkeerde alleen realiseerde ik mij dat niet. Ik kan nu veel meer en sneller dingen loslaten. Ook ben ik een stuk rustiger geworden. Het was de beste beslissing ooit. Geweldig!
ervaringen nlpro traingen
Eric Hartgers
Wat een mooie reis!
Van alle opleidingen is NLP het beste wat me overkomen is. Ik zet kleine stapjes in het los zagen van mijn zelf opgebouwde tralies. Jeetje, wat een inzichten.  en niet onbelangrijk, ik vind jullie goede en ervaren trainers, die een fijne huiselijke sfeer weten te creëren. Heel veel dank! 
Jan Hein Vet
Jan Hein Vet 
Life changing
Wat ben ik ontzettend blij dat ik bij jullie de NLP Opleiding ben gaan doen. Ik voelde me vanaf het eerste moment 'thuis'. Ik voel me veilig, gehoord, gewaardeerd. Dat is (in werk en prive) wel eens anders geweest. Jullie zijn een goed stel. Dank jullie wel. Tot in de NLP Master!
Hans Potveer

Hans Potveer

Groepsfoto NLP Practitioner

Directe Toepasbaarheid

Deze opleiding zorgt ervoor dat je er direct mee aan de slag kunt. Je hoeft niet langer te wachten op het behalen van jouw successen. Dit werkt op alle vlakken van jouw bestaan.

Het is ook niet zomaar een opleiding. Hier krijg je inzichten waardoor je direct meer keuzevrijheid ervaart in situaties waarin je dat nodig hebt. Ook ga je op een hele natuurlijke manier anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer vrijheid in je leven ervaart en je het leven leidt zoals jij dat wilt. Tijdens deze training krijg je inzicht in de krachtige NLP modellen en NLP methodieken waar NLP bekend mee is geworden. Je zou je bijna afvragen hoe je het ooit anders zou moeten doen!

 • Ontdek jouw persoonlijke ontwikkeling. Zakelijk en privé
 • Vergroot direct je invloed op anderen 
 • Krijg weer grip op jouw leven
 • Ontdek nieuwe inzichten en mogelijkheden
 • Word effectiever in communicatie
 • Verruim je blikveld 
 • Vind weer controle over jezelf en jouw eigen leven
 • Mis niet langer die Innerlijke rust
 • Help anderen (als dat je doel is)
 • Ontdek je ware "ik"
 • Verbeter, verdiep en versterk je relatie(s)
 • Bereik je doelen en leef je mooiste leven!


NLP is op vele vlakken toepasbaar! Op welk vlak zit jouw uitdaging?

 • persoonlijke ontwikkeling
 • effectief communiceren
 • zelfvertrouwen versterken
 • met succes uitdagingen aangaan
 • in verbinding komen met jezelf
 • vrij leven, jezelf zijn
 • succesvol en slim ondernemen
 • sales en marketing
 • HRM / P&O
 • Effectiever coachen
 • Zorg en hulpverlening
 • Onderwijs
 • Opvoeding
 • Leidinggevende / manager / teamleider
 • mooie en waardevolle aanvulling op psychologie

NLP gaat je heel veel opleveren!

Dit ishet verhaal van Ronald

Mis geen dag de mooiste inzichten die jou vrij maken!

NLP practitioner

NLP Speerpunt 1: Beter en effectiever communiceren

Weet je waar het vaak fout gaat in de communicatie? Doordat er onduidelijkheid insluipt. Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, levert jouw communicatie betere resultaten op. Alles wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstanden.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 2: Werk met waarden en overtuigingen

Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Hoe doe jij jezelf tekort!  Als jij bereid bent open te staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzemogelijkheden. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en daarmee jezelf en anderen te helpen.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 3: Bereik jouw persoonlijke doelen

Wij stellen doelen met OPZET. Dit is nog makkelijker en effectiever dan andere bekende methoden om doelen te stellen. Stapsgewijs en moeiteloos wordt je door alle stappen begeleid. Waar leg je de focus? Waar leg je je energie? Hoe verdeel je je energie? Welke woorden gebruik je, wat zeg je tegen jezelf? 

De kracht van doelen stellen zit hem vooral in het bijsturen van jouw actie en flexibel kunnen zijn in omgaan met wat zich op jouw pad tegemoet komt. NLP leert je gebruik te maken van jouw eigen kracht.

NLP communicatie

NLP Speerpunt 4: Emoties en gedrag… Hoe werkt dat?

Emoties zijn de drijvende kracht die de kwaliteit van ons leven bepaalt. Emoties zijn krachtig en een sturende vorm van energie in ons menselijk systeem. We kunnen rationeel nog zoveel willen, voorstellen en bedenken, maar onze emoties bepalen uiteindelijk waar we naar toe gaan en wat we bereiken. Leer positieve emoties als rust, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je je kunt voelen zoals je je wilt voelen en zijn wie je wilt zijn.  
NLP interventies

NLP Speerpunt 5: Leer luisteren naar je onderbewuste

Je leert hoe mensen onbewust niet doen wat ze eigenlijk wel willen. Vanaf onze geboorte  maken wij van alles wat we meemaken, onze eigen unieke herinneringen. Onze herinneringen bestaan uit gedachten en daaraan gekoppelde emoties. We geven er betekenis aan. We geloven onze eigen herinneringen. Veel herinneringen zitten zo diep dat we ons er niet van bewust zijn. Juist die beïnvloeden ons gedrag. Vaak is dat het gedrag dat we niet willen laten zien en toch doen. Het is een onbewust patroon geworden. In deze NLP Practitioner Training leer je hoe je dit patroon kan doorbreken en veranderen.
NLPro-academie

Alleen bij NLPro inbegrepen!

Onze NLPro-Training Online t.w.v. €897,-

1. Toegang tot video materiaal, naslagwerk en interessante artikelen.
2. Online vraag & antwoord sessies met de trainers en persoonlijke begeleiding.
3. Toegang tot jouw eigen groepsomgeving waarin je kunt sparren met andere NLP Practitioners.

4. Zien hoe het er uit ziet?  NLPro-Training Online

Sylvia Verëll

Sylvia Verëll

HRM Adviseur

Het was intens, diepgaand en zo mooi.

Wauw! Wat was dat een prachtige ervaring. Zoveel inzichten, over mijzelf en anderen. Dank jullie wel voor de fijne begeleiding, jullie luisterend oor, kritische blik en vragen. En de heerlijke huisgemaakte cake en lekkere lunch! Jullie hebben goed voor ons gezorgd.
NLP Practitioner
elders € 3150,-
2699,-

Schrijf je hier in voor de NLP Practitioner opleiding.

Bij deze opleiding zit het volgende inbegrepen

 • Erkend Internationaal certificaat. Voldoet aan de hoogste internationale standaard. Hiermee heb je wereldwijd meer mogelijkheden om andere trainingen te volgen. (IA-NLP en IN-NLP certificaat).
 • Besloten online omgeving op de NLPro-Academie t.w.v. €897,-
 • NLP Practitioner handboek t.w.v. €129,-
 • Verse lunch met huisgemaakte soep en salade (glutenvrij en lactosevrij of vega, zodat iedereen er gebruik van kan maken)


Certificering

na het doorlopen van de opleiding ontvang je een internationaal NLP Practitioner certificaat erkend door IANLP, INNLP, NVNLP en het NLPro-Training Instituut.

De opleiding wordt afgerond met een praktijkexamen die leidt tot het krijgen van een certificaat met het zegel van de IANLP en INNLP met mogelijkheid tot herkansing. 


Deze opleiding:

 • Legt de nadruk op onbewuste patronen en het effect hiervan op je lichaam waardoor de technieken veel krachtiger worden.
 • Is diepgaand voor je eigen ontwikkeling en begrip naar de ander zodat je makkelijker kan doorstromen naar de NLP Master Practitioner Training om bijvoorbeeld NLP-Coach te worden.
locatie nlp training

Data en plaats?

NLP Practitioner - start augustus 2022
IA-NLP gecertificeerd- 20 dagen

Locatie:

De Trompet 2930
1967 DD Heemskerk

Data: start 

blok 1: 25, 26 en 27 augustus 2022

blok 2: 22, 23 en 24 september 2022

blok 3: 3, 4 en 5 oktober 2022

blok 4: 1, 2 en 3 december 2022

blok 5; 12, 13 en 14 januari 2023

blok 6: 9, 10 en 11 februari 2023

blok 7: 9 en 10 maart 2023 (Certificering)

De trainingsdagen starten om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur