Telefoon: 0722 035020

NLP Practitioner Training

VROEGBOEKKORTING VERLENGD. Gebruik de code "CORONA KORTING" en maak gebruik van onze JUBILEUM DEAL!

IANLP, IN-NLP en NVNLP - internationaal gecertificeerd

NLP certificaat
NVNLP
IA-NLP
CRKBO

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling stil leggen ?

Nee! Natuurlijk niet, en daarom hebben we de 350,- vroegboekkortingen verlengd, en kun je gebruik maken van onze jubileum deal!

Jubileum deal

Het is juist nu, in een periode van onzekerheid, in een periode die het uiterste van je flexibiliteit vraagt, en in een periode waarin je even niet meer kunt vertrouwen op vaste patronen, dat je in jezelf wil investeren.

Met de juiste begeleiding, met mensen die weten waar ze het over hebben en met mensen die gelijkgestemd zijn.

Wij hebben onze creatieve breinen samen gebracht om te bedenken hoe wij de trainingen doorgang kunnen laten vinden zonder verlies van kwaliteit! Dat is gelukt! (vinden wij 🙂 )

Rekening houdend met de huidige regelgeving omtrent Corona hebben wij een programma opgesteld dat bestaat uit online begeleiding en training, meerdere dagen samen komen in kleine groepen en persoonlijke begeleiding. Op deze manier blijft het veilig en vertrouwd en kunnen wij onze kwaliteitsstandaard optimaal houden.

En we hebben de vroegboekkorting verlengd tot de startdatum van de training. Noem de kortingscode bij je inschrijving:  "Coronakorting"

NLP practitioner
Deze foto's zijn van VOOR de corona crisis.
IA-NLP
NLP certificaat
En uiteraard krijg ook jij jouw certificaat.

✌️           Levenslange toegang tot onze online NLPro-Academie met video materiaal, naslagwerken en interessante artikelen die jouw verder helpen met jouw ontwikkeling

✌️           13 of 18 trainingsdagen onder begeleiding van ervaren – internationaal gecertificeerde NLP trainers

✌️           de mogelijkheid tot 3 “een op een” coaching sessies met een NLPro-Trainer/coach

✌️           Regelmatig online vraag & antwoord sessies met de trainers en persoonlijke begeleiding in jouw ontwikkeling

✌️           Toegang tot jouw eigen “geheime” Facebookgroep waarin je kunt sparren met jouw mede NLP Practitioners

✌️           Bij elke trainingsdag op locatie vers gebakken cake en een een heerlijke gezonde lunch 😊

Waar wacht je nog op?

Al onze trainingen gaan gewoon door. Wij houden ons aan alle geldende regels en trainen uitsluitend in kleine groepen

Waar is NLP allemaal goed voor?

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Anderen helpen
 • Jezelf Ontdekken
 • Je relatie verbeteren
 • Verbreding als coach/therapeut
 • Inzichten
 • Controle over jezelf en je eigen leven
 • Innerlijke rust

Een NLP training (Neuro Linguïstisch Programmeren) is niet zomaar een training. Door NLP dienen er extra keuzes zich aan bij situaties waarin je deze nodig hebt. Ook ga je op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer vrijheid in je leven ervaart en je het leven leidt zoals jij dat wilt. Tijdens deze training krijg je inzicht in de belangrijke modellen, methoden en NLP technieken die binnen NLP bekend zijn.

Nicole
Nicole
NLP Practitioner

Als je opzoek bent naar een goede NLP training, mag je stoppen met zoeken. Jack en Linda weten waar ze het over hebben en zijn super bedreven in het begeleiden op ieders niveau en behoefte.
Na een experience dag, wist ik dat dit mijn leven zou verrijken. Maar dat het mij zoveel nieuwe inzichten zou geven en mij als persoon mooier zou maken, had ik nooit durven dromen.
Zowel de Practitioner als Master(nu bezig) zijn aan te raden.
Jack en Linda nemen de tijd en staan je bij in deze reis naar jezelf en waar je voor wilt staan. Alles is goed en iedereen is welkom.

Zodra de Master klaar is en ik gecertificeerd ben, hoop ik nog vaak met Jack en Linda te praten. Niet alleen trainers... ook lieve en slimme mensen die ik de rest van mijn leven graag zal blijven zien 🙏

Warm aanbevolen. groetjes, Nicole

Jan Hein
Jan Hein
NLP Practitioner

Ik ben de NLP practioner gaan doen omdat ik beter wil leren omgaan met dwangmatig en angstig gedrag en omdat NLP mij, na het volgen van de introductiedag, zeer interessant leek.

Door de training heb ik een veel beter inzicht in communicatie gekregen en heb ik nieuwe bruikbare tools aangereikt gekregen om veel meer vertrouwen op te bouwen. Jack en Linda zijn twee zeer deskundige trainers die ook een veilige, huislijke sfeer weten te creëren.  

Margreet
Margreet
NLP Practitioner

Na een aantal vervelende ervaringen besloot ik dat het tijd was om te kijken wat ik kon doen om meer grip op mijn leven te krijgen. Wat me heel erg aanspreekt in NLP is dat ik met deze tools daadwerkelijk zélf weer de touwtjes in handen kan nemen van mijn leven. Linda en Jack gaven me hierbij de ondersteuning die ik nodig had. Ik heb ervaren dat je met NLP leert hoe je zélf alles kunt aanpakken wat je tegenkomt in je leven, maar dat je met Linda en Jack aan je zijde het niet alleen hoeft te doen.

Kim
Kim
NLP Practitioner

NLP-Practitioner opleiding;

Als je veel dacht te weten als therapeut, think again! Door individuele coaching op persoonkijk vlak gingen mijn ogen open door de NLP technieken, hier wil ik meer van weten!

De Practitionor Training is stapsgewijs opgebouwd waardoor het goed is te volgen en je langzaam maar zeker er steeds meer 'in komt'. De veilige groep en de opbouw maakt dat je er voorjezelf veel uit kan halen, jij bepaalt je grens!

De dagen vlogen voorbij, veel doen en niet al te veel zitten en luisteren. Verrassende oefeningen met soms een te gekke uitkomst! Er wordt binnen de groep door de trainers aangesloten op de individuele behoeften.

Zowel op persoonlijk als op professioneel  vlak ben ik gegroeid en is de training ook zeker een aanrader aan andere therapeuten. De gangbare methodieken worden door NLP vanuit een hele andere kant belicht.

Bettina
Bettina
NLP Master Practitioner

Wauw, wat een mooie inzichten. Ik heb geleerd om op een positieve manier te communiceren en me niet te laten leiden door mijn eigen overtuigingen. Dit geeft positiviteit in mijn leven en in mijn gezin. Ik heb weer de leiding over mijn eigen leven. Dit alles door een veilige omgeving met de juiste trainers en ook humor! Ik wens dit iedereen toe! 

Linda
Linda
NLP Master Practitioner

Op alle vlakken is dit echt een cadeau aan mezelf geweest. Ik weet nu écht wat ik wil, hoe ik dingen doe en waarom. Blokkades uit mijn verleden zijn opgeheven waardoor ik enorm ben gegroeid in mijn ontwikkeling, in mijn communicatie. Dit heeft een positief effect op mijn leven, mijn gezin, mijn werk en de rest er omheen. Ik raad het iedereen aan om deze training te doen. Zeker als je regelmatig de vraag stelt…. Waarom gebeurd mij dit?

In de NLP Practitioner training draait het helemaal om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei

Wat heb ik aan NLP?

Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? De ander kun je helaas niet veranderen, maar wel de manier waarop je het gedrag van anderen ervaart. NLP helpt je anders met emoties en gebeurtenissen omgaan. Je wordt je bewust van jezelf. Wie ben je nu en wie wil je zijn? Wat is je gedrag nu, waar komt je gedrag vandaan en hoe kan je het anders doen als je dat zou willen. Welke emoties ervaar je en wat willen deze emoties jou vertellen. Ook ontdek je hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar snel achter kan komen.

Alle inzichten en realisaties die je opdoet tijdens deze NLP cursus kunnen een behoorlijke lading hebben. Sommige zijn leuk, mooi en verrassend. Andere zijn pijnlijk of confronterend. Hoe dan ook, ze zijn allemaal enorm waardevol. Ze laten zien wat je wilt en niet wilt. Ze leren je hoe je beter en effectiever kan communiceren.

Met NLP bereik je dus hele mooie resultaten. Je leven verandert in positieve zin. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak.

Onze NLP trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP en geregistreerd bij het CRKBO.

Wil je misschien eerst meer informatie voordat je beslist ?

Speciaal om jou meer informatie te geven is er ook een Ebook beschikbaar. Hierin vind je informatie over NLP en de uitgangspunten van elke training. Je kunt hem hier geheel gratis downloaden.

Onze NLP trainingen

13-daagse NLP Techniek Training (NVNLP en IN-NLP gecertificeerd)

shutterstock_553651330

18-daagse NLP Practitioner Training (NVNLP, IN-NLP en IA-NLP gecertificeerd)

preventief aan burnout met NLP

13-daagse NLP Master Techniek Training (NVNLP en IN-NLP gecertificeerd)

Header Training

18-daagse NLP Master Practitioner Training (NVNLP, IN-NLP en IA-NLP gecertificeerd)

shutterstock_1498689077

Getraind worden en direct zelf de effecten ervaren. Door de vele bijzondere en effectieve oefeningen krijg je verhelderende inzichten over het verleden. Je krijgt de tools in handen om veranderingen in je leven aan te brengen en om weer grip te krijgen op je leven.

Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat is het effect van dit alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen. Geest en lichaam zijn een cybernetisch geheel.

Hierin ligt nadruk op de toekomst. Wie ben ik, wat geloof ik, en hoe creëer ik betere toekomst voor mezelf. Je krijgt extra tools in handen om nog meer grip te krijgen en te houden op jouw leven. Pak het stuur echt vast en bepaal de richting van jouw leven.

Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat voor effect heeft alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen.

Wat leer je onder andere in de NLP Practitioner Training

Communicatie

Beter en effectiever communiceren
Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, begin je te merken dat je communicatie andere resultaten met zich mee brengt. Het wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstand bij anderen.

Weegschaal

Werken met aannames en overtuigingen
Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Als jij bereid bent om open staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzes. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en jezelf en anderen te helpen.

schot in roos

Strategieën om effectief doelen te stellen en te halen
Je leert hoe je het beste je doelen stelt. Waar leg je de focus? Waar leg je je energie? Hoe verdeel je je energie? Welke woorden gebruik je, wat zeg je tegen jezelf?

Hart

Emoties en gedrag… Hoe werkt dat?
Emoties zijn de drijvende kracht die de kwaliteit van ons leven bepaalt. Emoties zijn het meest krachtige in ons menselijk systeem. We kunnen rationeel nog zoveel willen, voorstellen en bedenken, maar onze emoties bepalen uiteindelijk waar we naar toe gaan, wat we bereiken en wat onze blokkades zijn. Leer positieve emoties als rust, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je je kunt voelen zoals je je wilt voelen en zijn wie je wilt zijn.

wolk

Je onbewuste werkt anders dan jij denkt
Je leert hoe mensen onbewust niet doen wat ze wel willen. Vanaf dag één leren wij en maken wij van alles onze eigen herinneringen. Onze herinneringen bestaan uit gedachtes en daaraan gekoppelde emoties. Veel herinneringen zitten zo diep dat we ons er niet van bewust zijn. Juist deze beïnvloeden ons gedrag. Vaak is dat het gedrag dat we niet willen laten zien en toch doen. Het is onbewust patroon geworden. In deze NLP Practitioner Training leer je hoe je dit patroon kan doorbreken en veranderen.

Wat mag je verwachten?

Waar kan ik NLP leren?

in ons trainingcentrum in Heerhugowaard.

Onze NLP Trainingen duren 13 of 18 dagen. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van twee dagen, vrijdag en zaterdag, verspreid over enkele maanden. De 5 extra dagen kunnen op andere dagen vallen. Wij staan garant voor expertise, praktische toepassingen, goede begeleiding, humor en een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat jij jouw NLP Practitioner Training op de beste manier kan doorlopen en kan afronden met een officieel examen.

 

Na het goed doorlopen van het examen ontvang je een officieel certificaat. Onze NLP trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP (bij de 18-daagse training) en voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Dit certificaat geeft je de mogelijkheid om door te stromen naar een NLP Master Practitioner Training.

Investering

NLP Techniek Training – 13 dagen

Deze techniek training duurt 13 dagen en voldoet aan de standaard van de NVNLP en de IN-NLP. De training is verdeeld in blokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag. Deze blokken zijn verspreid over een paar maanden met tussenperiodes van ongeveer 2 weken. Deze weken geven je voldoende tijd om dat wat je in het voorgaande blok hebt geleerd te laten bezinken, om te oefenen en om te laten gebeuren wat gebeurt in de tussenliggende periodes. Veel oefenen zorgt ervoor dat het daadwerkelijk in je systeem gaat zitten en het uiteindelijk een soort van tweede natuur voor je wordt. De NLP Techniek Training vindt plaats in ons trainingscentrum in Heerhugowaard. Deze is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het treinstation van Heerhugowaard is het ongeveer 15 minuutjes lopen.

De lestijden zijn 09:30 tot 16:30 uur

Investering: € 2.397,-

NLP Practitioner Training – 18 dagen

Deze practitioner training loopt gelijk met de 13-daagse, duurt in totaal 18 dagen en voldoet aan de standaard van de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP. De training is verdeeld in blokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag. De 5 aanvullende dagen kunnen op andere dagen in de week vallen. De blokken zijn verspreid over een paar maanden met tussenperiodes van ongeveer 2 weken. Deze weken geven je voldoende tijd om dat wat je in het voorgaande blok hebt geleerd te laten bezinken, om te oefenen en om te laten gebeuren wat gebeurt in de tussenliggende periodes. Veel oefenen zorgt ervoor dat het daadwerkelijk in je systeem gaat zitten en het uiteindelijk een soort van tweede natuur voor je wordt. De NLP Practitioner Training vindt plaats in ons trainingscentrum in Heerhugowaard. Deze is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het treinstation van Heerhugowaard is het ongeveer 15 minuutjes lopen.

* Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat voor effect heeft alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen.

Investering: € 2.897,-

*LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT € 350,-

Vroegboekkorting

Net als jij houden wij ook beetje van zekerheid. Wij vinden het fijn om zeker te weten dat onze trainingen altijd doorgaan. Vroegtijdig inschrijven heeft zo voor iedereen voordelen. Wij hanteren de volgende voorwaarden:

 • € 350,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van minimaal 3 maanden van tevoren
 • € 200,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van 2-3 maanden van tevoren
 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de korting
 • Het lesgeld moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt
 • Betaling in termijnen is mogelijk. Per termijn wordt een toeslag berekend van € 25,-. Vraag naar de voorwaarden.
 • De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met andere waardebonnen en/of acties en/of kortingen

Wanneer?

Alle trainingen gaan vooralsnog gewoon door. Wij voldoen aan alle geldende regels doordat we kleine groepen trainen.

NLP Practitioner juni 2020
13-dagen en 18-dagen

Data:
12 en 13 juni 2020
26 en 27 juni 2020
29 juni 2020 (alleen voor de 18-dagen)
10 en 11 juli 2020
17 augustus 2020 (alleen voor de 18-dagen)
21 en 22 augustus 2020
4 en 5 september 2020
7 september 2020 (alleen voor de 18-dagen)
14 september 2020 (alleen voor de 18-dagen)
18 en 19 september 2020
21 september 2020 (alleen voor de 18-dagen)
25 september 2020 (Certificering)

10 redenen waarom je NLP zou moeten trainen

1

Bereik je doelen

Iedereen heeft wel iets dat hij of zij nog wil bereiken in het leven.  Dat kan een speciaal doel zijn of wellicht het vinden van een oplossing voor een bepaald probleem.
Tijdens de NLP trainingen oefen je alle technieken en vaardigheden op je eigen doelen. Wat de kans vergroot dat je die ook daadwerkelijk gaat halen!

2

Vergroot je invloed op anderen 

Het overgrote deel van jouw communicatie vindt onbewust en non-verbaal plaats. Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe dit op onbewust niveau werkt. Dat is niet alleen handig om de invloed op jezelf te vergroten, maar ook op anderen. We hebben allemaal te maken met anderen, of dat nu partners, kinderen, medewerkers, collega’s of vrienden zijn. In de communicatie met hen speelt het onbewuste een allesbepalende rol.

3

Heb plezier! 

De NLP Practitioner Training of Master Practitioner Training zal intensief zijn, dat zeker. Maar de basis voor de opleiding is plezier. Plezier om aan je eigen doelen te werken, aandacht aan jezelf te geven, nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen, maar ook: plezier met elkaar. Cursisten van NLPro-Training geven aan een zeer leuke tijd gehad te hebben vol plezier, enthousiasme en energie. En laat dat nu precies nodig zijn om te leren en te groeien…

4

Een cadeau voor jezelf 

Er is bijna geen training te vinden die zo’n grote en positieve invloed heeft op alle aspecten van je leven. De reden? Communicatie is er altijd en overal. Met jezelf, en met anderen. Als je meer leert over die communicatie en je vaardigheden op een natuurlijke manier kunt uitbreiden, merk je dat direct in je relatie, je omgang met vrienden en familie en natuurlijk met jezelf.

5

Een cadeau voor je werkgever 

Of je nu werkgever, werknemer of zzp’er bent, het maakt niet uit. Al tijdens het volgen van de opleiding tot NLP Practitioner of Master Practitioner zal je merken dat je beter gaat worden in wat je doet. En dat je daarbij ook nog meer plezier kunt ervaren. Of het nu gaat om deelnemen aan vergaderingen, een klant te woord staan of het maken van plannen: overal waar communicatie met jezelf of anderen een rol speelt, zal je de positieve effecten van de opleiding gaan ervaren.

6

Kom snel bij de essentie 

Heb je dat ook wel eens, dat je met iemand praat en na een uur eigenlijk nog niet precies weet waar het om gaat? Dat je niet weet waar iemand naartoe wil? Wat hem of haar eigenlijk tegenhoudt? Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe je heel snel ‘to-the-point’ kunt komen. Of dat nu in een zakelijk gesprek is of een gesprek met iemand die je moet coachen.

7

Word effectiever

In ons onbewuste zitten veel drempels verborgen. Je wilt iets doen, maar om de één of andere reden komt er telkens iets tussen. Of je wilt iets juist niet meer doen, maar telkens betrap je jezelf erop dat je het toch doet. Met deze opleiding leer je inzicht te krijgen in deze patronen en ze -als je dat wilt- te veranderen. Hierdoor word je een stuk effectiever in de dingen die je doet.

8

Verruim je blikveld 

In de NLP Practitioner leer je om zowel letterlijk als figuurlijk je blikveld te vergroten. Voor een goed waarnemer is er zoveel meer communicatie waar te nemen dan we gewend zijn. Door dit te leren herkennen en hierop in te spelen, worden je communicatiemogelijkheden enorm uitgebreid. Je zult je afvragen of dit er echt al die tijd al geweest is zonder dat je dat hebt gezien…

9

Krijg meer energie 

Alle punten die hierboven genoemd zijn zorgen ervoor dat je een heldere kijk krijgt op jezelf, anderen en de wereld om je heen. Dit brengt heel veel positiviteit met zich mee. Een positieve en open houding met positieve gedachten geeft energie! Ervaar hoe het is om zoveel positieve energie te hebben en welke voordelen je er allemaal uit kan halen. Zoals meer vrijheid, blijheid, rust in hoofd en lijf, beter slapen, etc…

10

Groei! 

Een optelsom van alle voordelen van deze trainingen: je maakt in de maanden dat de training duurt een enorme groei door. Ook als je al 35 jaar werkervaring of 60 jaar levenservaring hebt, haal je er nog zoveel uit om je nog verder te ontwikkelen. Sommige cursisten typeren de training dan ook als ‘groeiversneller’.

IN-Association of NLP
IA-NLP
NVNLP
trainingen

NLP TRAINING

Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
Zakelijk en privé

tijdsduur

TIJDSDUUR

13 / 18 dagen verdeeld
over enkele maanden
Thuisstudie: 2 uur per week.

doorstromen

DOORSTROMEN

Na deze training
kun je doorstromen naar
NLP Master Practitioner

investering

INVESTERING

€ 2297,- / € 2897,-
volledig verzorgd
Inclusief trainingshandboek