NLP Practitioner banner

NLP Practitioner Training

Succesvol jezelf ontplooien en effectief communiceren
Reken af met stress en chaos in je hoofd en maak je leven mooier

Start hier met jouw ontwikkeling!


NLPro training mob

NLP Practitioner Training

Succesvol jezelf ontplooien en effectief communiceren
Reken af met stress en chaos in je hoofd en maak je leven mooier


Start hier met jouw ontwikkeling!


Nu ook met STAP - vergoeding

Wil je jouw STAP-vergoeding gebruiken voor deze training, geef dat aan bij je aanmelding en verzilver jouw 1000 euro.
Zorg er wel voor dat je jouw geboortedatum opgeeft zodat wij de vooraanmelding voor je kunnen verzorgen.
Aanmelden
Linda en jack practitioner

NLP: Effectief communiceren en grip op je leven

NLP helpt je met het bewust worden van de diepere lagen in jezelf. het bewust worden van wat er onbewust in jou is ontstaan en is opgeslagen. Door deze bewustwording en het verwerken van deze lagen kan jij jezelf ontdoen van dat wat niet meer werkzaam voor jou is. NLP geeft je nieuwe inzichten, handvatten en technieken om jezelf andere dingen, ander gedrag aan te leren. Je leert namelijk niets af. Je leert iets bij. Hierdoor heb je keuzevrijheid in denken, voelen en doen.

Je leert op een effectieve en efficiënte manier op jezelf te reflecteren, met jezelf te communiceren en met anderen te communiceren. Dit zorgt voor betere en meer verbinding met jezelf en anderen. En je doelen liggen dichterbij, binnen handbereik, en je leeft je vrij. Voor velen betekent dit kracht, vrijheid en innerlijke rust.

Wil jij jezelf gaan ontdekken? Wil jij jezelf beter snappen? Wil je meer zelfvertrouwen, lef, kracht, zelfliefde, (zelf)inzicht? Wilje meer in verbinding komen met anderen? Wil je verder komen in je carrière? Wil je je business naar een volgende level brengen?

Met deze opleiding neem jij de regie over jouw leven, en dus je toekomst, weer helemaal zelf in hand. En met succes! Wat je reden ook is...

Het is juist nu, in een periode van maatschappelijke onzekerheid, in een periode die het uiterste van jouw flexibiliteit vraagt, en in een periode waarin je even niet meer kunt vertrouwen op vaste waarden, is het tijd om in jezelf te investeren.

Met de juiste begeleiding, met mensen die weten waar ze het over hebben en met mensen die gelijkgestemd zijn.

In een veilige en huiselijke omgeving trainen wij kleine groepen (10 personen). Door met kleine groepen te trainen kunnen wij de hoogste gradatie aan kwaliteit bieden conform de allerhoogste internationale standaard van NLP! Onze trainingen zijn namelijk IA-NLP en INNLP gecertificeerd en worden gegeven door twee NLP Master trainers.

Rekening houdend met de huidige regelgeving omtrent Corona en jouw veiligheid hebben wij een programma ontwikkeld dat bestaat uit persoonlijke begeleiding en training. 20 dagen samen komen en trainen, in kleine groepen, in goed geventileerde ruimtes en volledig verzorgd. Op deze manier blijft het veilig en vertrouwd en kunnen wij onze kwaliteitsstandaard optimaal houden.

Download de gratis brochure!

In deze brochure lees je alles over de NLP Practitioner training. Wat het je op gaat leveren, wat je mag verwachten en vooral ook waarom deze training zoveel anders is dan alle andere trainingen. Download hem gratis en ontdek het zelf
brochure NLP Practitioner
Brochure NLP Practitioner
50%
Jouw gegevens zijn veilig bij ons.
Download hier

NLP gaat je zoveel opleveren!

Onze deelnemers aan het woord

Wat ga jij bereiken met deze  NLP Practitioner training

Daphne aan het woord:

"NLP is voor mij echt een way of life geworden. Ik blijf het ook regelmatig opfrissen om nieuwe dingen bij te leren, zodat ik het goed kan blijven gebruiken. Bewust kijken naar wat ik doe, waar voel ik mij goed bij en wat zou ik eventueel nog anders willen. Hoe kan ik dit bereiken, wat heb ik hier voor nodig. Ik heb nieuwe en positieve energie gekregen. NLP geeft me handvatten die ik inzet zowel privé als zakelijk. Het houdt me scherp en daar houd ik van." 

Wat betekent dit voor jou?

Soms loop je vast. Soms blokkeert je leven en lijk je alle grip te verliezen. Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? Soms wil je alleen maar rust in je hoofd en zelfverzekerd zijn.

Dat zijn allemaal zaken waar NLP aandacht aan geeft, jou helpt, ondersteund en transformeert. NLP helpt je anders met emoties en gebeurtenissen om te gaan. Je wordt je bewust van jezelf. Wie ben ik nu en wie wil ik zijn? Wat is mijn gedrag nu, waar komt mijn gedrag vandaan en hoe kan ik het anders doen als ik dat zou willen. Welke emoties ervaar ik en wat willen deze emoties mij vertellen?

Ook ontdek je hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar snel achter kan komen.

Alle inzichten en realisaties die je opdoet tijdens deze NLP opleiding kunnen een behoorlijke impact hebben. Sommige zijn leuk, mooi en verrassend. Andere zijn pijnlijk of confronterend. Hoe dan ook, ze zijn allemaal enorm waardevol. Ze laten zien wat je wilt en niet wilt. Ze leren je hoe je beter en effectiever kan communiceren.

Met NLP bereik je dus hele mooie resultaten. Je leven transformeert in positieve zin. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak.

De beste investering is een investering in jezelf. Gun jezelf het leven dat je verdient.

Geweldig!

Na een coaching sessie bij NLPro wist ik dat NLP mijn verder zou kunnen helpen. Ik kan nu veel meer en sneller dingen loslaten. Ook ben ik een stuk rustiger geworden. Het was de beste beslissing ooit. Geweldig!
ervaringen nlpro traingen
Eric Hartgers
Wat een mooie reis!
Van alle therapieën is NLP het beste wat me overkomen is. Ik zet kleine stapjes in het los zagen van de tralies. Ik vind jullie goede en ervaren trainers, die een fijne huishoudelijke sfeer weten te creëren. Heel veel dank!
Jan Hein Vet
Jan Hein Vet 
Life changing
Wat ben ik ontzettend blij dat ik bij jullie de NLP Practitioner ben gaan doen. Ik voelde me vanaf het eerste moment 'thuis'. Ik voel me veilig, gehoord, gewaardeerd. Jullie zijn een goed stel. Dank jullie wel. Tot in de NLP Master!
Hans Potveer

Hans Potveer

Groepsfoto NLP Practitioner

Breng NLP in je leven

Een NLP training (Neuro Linguïstisch Programmeren) is niet zomaar een training. Door NLP krijg je inzichten waardoor je meer keuzevrijheid ervaart in situaties waarin je dat nodig hebt. Ook ga je op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer vrijheid in je leven ervaart en je het leven leidt zoals jij dat wilt. Tijdens deze training krijg je inzicht in de krachtige NLP modellen en NLP methodieken waar NLP bekend mee is geworden.

 • Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Vergroot je invloed op anderen 
 • Krijg weer grip op jouw leven
 • Ontdek nieuwe inzichten en mogelijkheden
 • Word effectiever in communicatie
 • Verruim je blikveld 
 • Controle over jezelf en jouw eigen leven
 • Innerlijke rust
 • Help anderen 
 • Ontdek je ware "ik"
 • Verbeter en versterk je relatie(s)
 • Bereik je doelen en leef je mooiste leven!


NLP is op vele vlakken toepasbaar!

 • persoonlijke ontwikkeling
 • effectief communiceren
 • zelfvertrouwen versterken
 • met succes uitdagingen aangaan
 • in verbinding komen met jezelf
 • vrij leven, jezelf zijn
 • succesvol en slim ondernemen
 • sales en marketing
 • HRM / P&O
 • Effectiever coachen
 • Zorg en hulpverlening
 • Onderwijs
 • Opvoeding
 • Leidinggevende / manager / teamleider
 • mooie en waardevolle aanvulling op psychologie

Elke dag nieuwe inzichten & onderwerpen

NLP practitioner

NLP Speerpunt 1: Beter en effectiever communiceren

Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, begin je te merken dat je communicatie andere resultaten oplevert. Het wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstanden bij anderen.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 2: Werk met waarden en overtuigingen

Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Als jij bereid bent open te staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzemogelijkheden. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en daarmee jezelf en anderen te helpen.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 3: Bereik jouw persoonlijke doelen

Wij stellen doelen met OPZET. Dit is nog makkelijker en effectiever dan andere bekende methoden om doelen te stellen. Stapsgewijs en moeiteloos wordt je door alle stappen begeleid. Waar leg je de focus? Waar leg je je energie? Hoe verdeel je je energie? Welke woorden gebruik je, wat zeg je tegen jezelf? 

De kracht van doelen stellen zit hem vooral in het bijsturen van jouw actie en flexibel kunnen zijn in omgaan met wat zich op jouw pad tegemoet komt. NLP leert je gebruik te maken van jouw eigen kracht.

NLP communicatie

NLP Speerpunt 4: Emoties en gedrag… Hoe werkt dat?

Emoties zijn de drijvende kracht die de kwaliteit van ons leven bepaalt. Emoties zijn krachtig en een sturende vorm van energie in ons menselijk systeem. We kunnen rationeel nog zoveel willen, voorstellen en bedenken, maar onze emoties bepalen uiteindelijk waar we naar toe gaan en wat we bereiken. Leer positieve emoties als rust, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je je kunt voelen zoals je je wilt voelen en zijn wie je wilt zijn.  
NLP interventies

NLP Speerpunt 5: Leer luisteren naar je onderbewuste

Je leert hoe mensen onbewust niet doen wat ze eigenlijk wel willen. Vanaf onze geboorte  maken wij van alles wat we meemaken, onze eigen unieke herinneringen. Onze herinneringen bestaan uit gedachten en daaraan gekoppelde emoties. We geven er betekenis aan. We geloven onze eigen herinneringen. Veel herinneringen zitten zo diep dat we ons er niet van bewust zijn. Juist die beïnvloeden ons gedrag. Vaak is dat het gedrag dat we niet willen laten zien en toch doen. Het is een onbewust patroon geworden. In deze NLP Practitioner Training leer je hoe je dit patroon kan doorbreken en veranderen.
NLPro-academie

Inclusief toegang tot

De NLPro-Training Online Database t.w.v. €1555,-

1. Toegang tot video materiaal, naslagwerk en interessante artikelen.
2. Online vraag & antwoord sessies met de trainers en persoonlijke begeleiding.
3. Toegang tot jouw eigen groepsomgeving waarin je kunt sparren met andere NLP Practitioners.

4. Jouw eigen training compleet op beeld vastgelegd en alleen zichtbaar voor jou en jouw mede studenten

5. Zien hoe het er uit ziet?  NLPro-training online

Sylvia Verëll

Sylvia Verëll

HRM Adviseur

Wauw! Wat was dat een prachtige ervaring. Zoveel inzichten, over mijzelf en anderen. Dank jullie wel voor de fijne begeleiding, jullie luisterend oor, kritische blik en vragen. En de heerlijke huisgemaakte cake en lekkere lunch! Jullie hebben goed voor ons gezorgd.
Jack
elders € 3150,-
2699,-

Schrijf je hier in voor de NLP Practitioner Training

Bij deze opleiding zit het volgende inbegrepen

 • Erkend NLP Practitioner certificaat. Voldoet aan de hoogste internationale standaard. Hiermee heb je wereldwijd meer mogelijkheden om andere trainingen te volgen. (IA-NLP en IN-NLP certificaat).
 • Besloten online omgeving op de NLPro-Academie t.w.v €1555,-
 • NLP Practitioner handboek t.w.v. €129,-
 • Verse lunch met huisgemaakte soep en salade (glutenvrij en lactosevrij zodat iedereen er gebruik van kan maken)


Certificering

na het doorlopen van de opleiding ontvang je een internationaal NLP Practitioner certificaat erkend door IANLP, INNLP, NVNLP en het NLPro-Training Instituut.

De opleiding wordt afgerond met een praktijkexamen die leidt tot het krijgen van een certificaat met het zegel van de IANLP en INNLP met mogelijkheid tot herkansing. 


Deze opleiding:

 • Legt de nadruk op onbewuste patronen en het effect hiervan op je lichaam waardoor de technieken veel krachtiger worden.
 • Is diepgaand voor je eigen ontwikkeling en begrip naar de ander zodat je makkelijker kan doorstromen naar de NLP Master Practitioner Training om bijvoorbeeld NLP-Coach te worden.
locatie nlp training

Data en plaats?

NLP Practitioner
IA-NLP gecertificeerd- 20 dagen

Locatie: NLPro-Training

De Trompet 2930 - 1967DD Heemskerk


Data: 

Start juni 2023

blok 1: 1-2-3 juni 2023 

blok 2: 29-30 juni, 1 juli 2023

blok 3: 7-8-9 september 2023

blok 4: 5-6-7- oktober 2023 

blok 5: 2-3-4 november 2023

blok 6: 30 november, 1-2 december 2023

blok 7: 28-29 december 2023 (certificering)


Start december 2023

blok 1: 14-15-16 december 2023

blok 2: 11-12-13 januari 2024

blok 3: 8-9-10 februari 2024

blok 4: 7-8-9 maart 2024

blok 5: 4-5-6 april 2024

blok 6: 16-17-18 mei 2024

blok 7: 30-31 mei 2024 (certificering)

De trainingsdagen starten om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.30-17:00 uur