NLP practitioner

NLP Practitioner Opleiding

Met de NLP Practitioner opleiding ontwikkel je persoonlijke kracht en ontdek je nieuwe mogelijkheden

Wat zeggen anderen over de NLP Practitioner!
2
Internationaal gecertificeerde trainers
15+
NLP interventies en technieken
10+
Verschillende NLP trainingen

NLP gaat je heel veel opleveren!

Dit is wat NLP Master Practitioner Isabel Commandeur er uit heeft gehaald

NLP practitioner

NLP Practitioner Opleiding

Gecertificeerd NLP leren
ondanks de Corona crisis

Het is juist nu, in een periode van maatschappelijke onzekerheid, in een periode die het uiterste van jouw flexibiliteit vraagt, en in een periode waarin je even niet meer kunt vertrouwen op vaste waardes, tijd om in jezelf te investeren.

Met de juiste begeleiding, met mensen die weten waar ze het over hebben en met mensen die gelijkgestemd zijn.

Wij hebben onze creatieve breinen samen gebracht om een unieke manier van trainen te bedenken, zonder verlies van kwaliteit en nog steeds conform de allerhoogste internationale standaard van NLP! En dat is gelukt! (vinden wij 🙂)

Rekening houdend met de huidige regelgeving omtrent Corona en jouw veiligheid hebben wij een programma ontwikkeld dat bestaat uit persoonlijke begeleiding en training. 18 dagen samen komen en trainen, in kleine groepen, in goed geventileerde ruimtes en persoonlijke begeleiding met inachtname van alle geldende regels. Op deze manier blijft het veilig en vertrouwd en kunnen wij onze kwaliteitsstandaard optimaal houden.

Let op! Vergeet niet jouw vroegboek kortingscode te gebruiken bij je aanmelding.

Meld je drie maanden voor aanvang aan, dan is jouw code; " Vroegboek NLP 3 "
Meld jij je tussen de twee en drie maanden voor aanvang aan dan is jouw code  " Vroegboek NLP 2 "

NLP practitioner

Wat heb jij aan de NLP Practitioner

Soms loop je vast. Soms blokkeert je leven en lijk je alle grip te verliezen. Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? Soms wil je alleen maar rust in je hoofd en zelfverzekerd zijn.

Dat zijn allemaal zaken waar NLP aandacht aan geeft, jou helpt, ondersteund en transformeert. NLP helpt je anders met emoties en gebeurtenissen om te gaan. Je wordt je bewust van jezelf. Wie ben je nu en wie wil je zijn? Wat is je gedrag nu, waar komt je gedrag vandaan en hoe kan je het anders doen als je dat zou willen. Welke emoties ervaar je en wat willen deze emoties jou vertellen. Ook ontdek je hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar snel achter kan komen.

Alle inzichten en realisaties die je opdoet tijdens deze NLP Training kunnen een behoorlijke impact hebben. Sommige zijn leuk, mooi en verrassend. Andere zijn pijnlijk of confronterend. Hoe dan ook, ze zijn allemaal enorm waardevol. Ze laten zien wat je wilt en niet wilt. Ze leren je hoe je beter en effectiever kan communiceren.

Met NLP bereik je dus hele mooie resultaten. Je leven transformeert in positieve zin. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak.

De beste investering is een investering in jezelf. Gun jezelf het leven dat je verdient.

Geweldig!

Na een coaching sessie bij NLPro wist ik dat NLP mijn verder zou kunnen helpen. Het was de beste beslissing ooit. Geweldig!
ervaringen nlpro traingen
Eric H
Wat een mooie reis!
Ik wist eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Ik wist alleen dat mijn leven anders moest. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet.
ervaringen nlp practitioner
Dick Z. 
Life changing
Mijn leven stond al op zijn kop. In negatieve zin dan. Na mijn Practitioner training was de zon er weer. Nu op naar de master!
recensies nlp practitioner

Lisa E.

NLP practitioner training

Onze NLP trainingen
Helpen jou ontwikkelen met:

Een NLP training (Neuro Linguïstisch Programmeren) is niet zomaar een training. Door NLP krijg je inzichten waardoor je meer keuzevrijheid ervaart in situaties waarin je dat nodig hebt. Ook ga je op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer vrijheid in je leven ervaart en je het leven leidt zoals jij dat wilt. Tijdens deze training krijg je inzicht in de krachtigste modellen, methodieken en NLP methodieken waar NLP bekend mee is geworden.

 • Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Vergroot je invloed op anderen 
 • Krijg weer grip op jouw leven
 • Ontdek nieuwe inzichten en mogelijkheden
 • Word effectiever in communicatie
 • Verruim je blikveld 
 • Controle over jezelf en jouw eigen leven
 • Innerlijke rust
 • Help anderen 
 • Ontdek je ware "ik"
 • Verbeter en versterk je relatie(s)
 • Bereik je doelen en leef je mooiste leven!
NLP practitioner

NLP gaat je heel veel opleveren!

Dit is wat NLP Master Practitioner Nathalie Blom er over kan vertellen

Elke dag nieuwe inzichten & onderwerpen

NLP practitioner

NLP Speerpunt 1: Beter en effectiever communiceren

Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, begin je te merken dat je communicatie andere resultaten oplevert. Het wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstanden bij anderen.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 2: Werk met waarden en overtuigingen

Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Als jij bereidt bent open te staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzes. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en jezelf en anderen te helpen.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 3: Bereik jouw persoonlijke doelen

Je leert de beste en meest effectieve manier hoe je doelen stelt en hoe je die ook gaat bereiken. Stapsgewijs en moeiteloos wordt je door alle stappen begeleid. Waar leg je de focus? Waar leg je je energie? Hoe verdeel je je energie? Welke woorden gebruik je, wat zeg je tegen jezelf? 

De kracht van doelen stellen zit hem vooral in het bijsturen van jouw actie en flexibel kunnen zijn in omgaan met wat zich op jouw pad tegemoet komt. NLP leert je gebruik te maken van jouw eigen kracht.

NLP communicatie

NLP Speerpunt 4: Emoties en gedrag… Hoe werkt dat?

Emoties zijn de drijvende kracht die de kwaliteit van ons leven bepaalt. Emoties zijn krachtig en een sturende vorm van energie in ons menselijk systeem. We kunnen rationeel nog zoveel willen, voorstellen en bedenken, maar onze emoties bepalen uiteindelijk waar we naar toe gaan en wat we bereiken. Leer positieve emoties als rust, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je je kunt voelen zoals je je wilt voelen en zijn wie je wilt zijn.  
NLP interventies

NLP Speerpunt 5: Leer luisteren naar je onderbewuste

Je leert hoe mensen onbewust niet doen wat ze eigenlijk wel willen. Vanaf onze geboorte maken wij van alles wat we meemaken, onze eigen unieke herinneringen. Onze herinneringen bestaan uit gedachtes en daaraan gekoppelde emoties. We geven er betekenis aan. We geloven onze eigen herinneringen. Veel herinneringen zitten zo diep dat we ons er niet van bewust zijn. Juist die beïnvloeden ons gedrag. Vaak is dat het gedrag dat we niet willen laten zien en toch doen. Het is een onbewust patroon geworden. In deze NLP Practitioner Training leer je hoe je dit patroon kan doorbreken en veranderen.
NLPro-academie

+ Levenslang toegang tot

Onze NLPro-Academie

1. Toegang tot video materiaal, naslagwerk en interessante artikelen.
2. Online vraag & antwoord sessies met de trainers en persoonlijke begeleiding.
3. Toegang tot jouw eigen groepsomgeving waarin je kunt sparren met andere NLP Practitioners.

4. zien hoe het er uit ziet?  NLPro-Academie

deelnemer nlp practitioner training

Carola de Boer

Zelfstandig ondernemer

Het was intensief en diepgaand.

Je kunt echt zeggen dat het mijn leven totaal heeft veranderd.  Ik zat echt niet goed in mijn vel en sommige onderdelen waren best wel even "slikken". Maar je komt er uiteindelijk als ‘herboren’ uit, met onvoorstelbare nieuwe inzichten over jezelf en de wereld om je heen.  Go for it!
NLP Practitioner
€ 3150,-
€ 2897,-

Schrijf je hier in voor de NLP Practitioner Training.

 • Voldoet aan de hoogste internationale standaard. Hiermee heb je wereldwijd meer mogelijkheden om andere trainingen te volgen. (IA-NLP en IN-NLP certificaat)
 • Legt de nadruk op onbewuste patronen en het effect hiervan op je lichaam waardoor de technieken veel krachtiger worden.
 • Is diepgaand voor je eigen ontwikkeling en begrip naar de ander zodat je makkelijker kan doorstromen naar de NLP Master Practitioner Training om NLP-Coach te worden.
NLP practitioner training

+ Tijdelijk vroegboekkorting!

Net als jij houden wij ook een beetje van zekerheid. Wij vinden het fijn om zeker te weten dat onze trainingen altijd doorgaan. Vroegtijdig inschrijven heeft zo voor iedereen voordelen. Wij hanteren de volgende voorwaarden:

 • € 350,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van minimaal 3 maanden van tevoren. Gebruik de kortingscode Vroegboek NLP 3
 • € 200,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van 2-3 maanden van tevoren

Gebruik hiervoor de kortingscode Vroegboek NLP 2

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de korting
 • Het lesgeld moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt
 • Betaling in termijnen is mogelijk. Per termijn wordt een toeslag berekend van € 25,-. Vraag naar de voorwaarden.
 • De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met andere waardebonnen en/of acties en/of kortingen
locatie nlp training

Waar en wanneer vindt de

NLP Practitioner plaats?

NLP Practitioner - start augustus 2021
IA-NLP certificatie - 18-dagen

Data:
27, 28 en 29 augustus 2021

10, 11 en 12 september 2021

8, 9 en 10 oktober 2021

5, 6 en 7 november 2021

19, 20 en 21 november 2021

2, 3 en 4 december 2021 (incl. certificatie)


NLP Practitioner
€ 3150,-
€ 2897,-

Schrijf je hier in voor de NLP Practitioner Training.

 • Voldoet aan de hoogste iInternationale standaard. Hiermee heb je wereldwijd meer mogelijkheden om andere trainingen te volgen. (IA-NLP en IN-NLP certificaat)
 • Legt de nadruk op onbewuste patronen en het effect hiervan op je lichaam waardoor de technieken veel krachtiger worden.
 • Is diepgaand voor je eigen ontwikkeling en begrip naar de ander zodat je makkelijker kan doorstromen naar de NLP Master Practitioner Training om NLP-Coach te worden.
arrow_drop_up arrow_drop_down