Telefoon: 0722 035020

NLP Practitioner Training

IANLP, IN-NLP en NVNLP - internationaal gecertificeerd

NLP certificaat
NVNLP

Onze trainingen voldoen aan de standaard van de IANLP

CRKBO

Wat is jouw reden om NLP te gaan doen?

Een NLP training (Neuro Linguïstisch Programmeren) is niet zomaar een training. Door NLP dienen er extra keuzes zich aan bij situaties waarin je deze nodig hebt. Ook ga je op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer vrijheid in je leven ervaart en je het leven leidt zoals jij dat wilt. Tijdens deze training krijg je inzicht in de belangrijke modellen, methoden en NLP technieken die binnen NLP bekend zijn.

 • Persoonlijke ontwikkeling?
 • Anderen helpen
 • Jezelf Ontdekken?
 • Je relatie verbeteren?
 • Verbreding als coach/therapeut
 • Loop je tegen een muur op?
 • Zit je jezelf in de weg
 • Loop je doelloos rond

In de NLP Practitioner training draait het helemaal om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei

Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? De ander kun je helaas niet veranderen, maar wel de manier waarop je het gedrag van anderen ervaart. NLP helpt je anders met emoties en gebeurtenissen omgaan. Je wordt je bewust van jezelf. Wie ben je nu en wie wil je zijn? Wat is je gedrag nu, waar komt je gedrag vandaan en hoe kan je het anders doen als je dat zou willen. Welke emoties ervaar je en wat willen deze emoties jou vertellen. Ook ontdek je hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar snel achter kan komen.

Alle inzichten en realisaties die je opdoet tijdens deze NLP cursus kunnen een behoorlijke lading hebben. Sommige zijn leuk, mooi en verrassend. Andere zijn pijnlijk of confronterend. Hoe dan ook, ze zijn allemaal enorm waardevol. Ze laten zien wat je wilt en niet wilt. Ze leren je hoe je beter en effectiever kan communiceren.

Met NLP bereik je dus hele mooie resultaten. Je leven verandert in positieve zin. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak.

Onze NLP trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP en geregistreerd bij het CRKBO.

Onze trainingen voldoen aan de standaard van de IANLP

CRKBO

Wil je misschien eerst meer informatie voordat je beslist ?

Speciaal om jou meer informatie te geven is er ook een Ebook beschikbaar. Hierin vind je informatie over NLP en de uitgangspunten van elke training. Je kunt hem hier geheel gratis downloaden.

Onze NLP trainingen

13-daagse NLP Practitioner Training (NVNLP en IN-NLP gecertificeerd)

shutterstock_553651330

18-daagse NLP Practitioner Training (NVNLP, IN-NLP en IA-NLP gecertificeerd)

preventief aan burnout met NLP

13-daagse NLP Master Practitioner Training (NVNLP en IN-NLP gecertificeerd)

Header Training

18-daagse NLP Master Practitioner Training (NVNLP, IN-NLP en IA-NLP gecertificeerd)

shutterstock_1498689077

Getraind worden en direct zelf de effecten ervaren. Door de vele bijzondere en effectieve oefeningen krijg je verhelderende inzichten over het verleden. Je krijgt de tools in handen om veranderingen in je leven aan te brengen en om weer grip te krijgen op je leven.

Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat is het effect van dit alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen. Geest en lichaam zijn een cybernetisch geheel.

Hierin ligt nadruk op de toekomst. Wie ben ik, wat geloof ik, en hoe creëer ik betere toekomst voor mezelf. Je krijgt extra tools in handen om nog meer grip te krijgen en te houden op jouw leven. Pak het stuur echt vast en bepaal de richting van jouw leven.

Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat voor effect heeft alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen.

Wat leer je onder andere in de NLP Practitioner Training

Communicatie

Beter en effectiever communiceren
Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, begin je te merken dat je communicatie andere resultaten met zich mee brengt. Het wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstand bij anderen.

Weegschaal

Werken met aannames en overtuigingen
Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Als jij bereid bent om open staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzes. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en jezelf en anderen te helpen.

schot in roos

Strategieën om effectief doelen te stellen en te halen
je doelen stelt. Waar leg je de focus? Waar leg je je energie? Hoe verdeel je je energie? Welke woorden gebruik je, wat zeg je tegen jezelf?

Hart

Emoties en gedrag… Hoe werkt dat?
Emoties zijn de drijvende kracht die de kwaliteit van ons leven bepaalt. Emoties zijn het meest krachtige in ons menselijk systeem. We kunnen rationeel nog zoveel willen, voorstellen en bedenken, maar onze emoties bepalen uiteindelijk waar we naar toe gaan, wat we bereiken en wat onze blokkades zijn. Leer positieve emoties als rust, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je je kunt voelen zoals je je wilt voelen en zijn wie je wilt zijn.

wolk

Je onbewuste werkt anders dan jij denkt
Je leert hoe mensen onbewust niet doen wat ze wel willen. Vanaf dag één leren wij en maken wij van alles onze eigen herinneringen. Onze herinneringen bestaan uit gedachtes en daaraan gekoppelde emoties. Veel herinneringen zitten zo diep dat we ons er niet van bewust zijn. Juist deze beïnvloeden ons gedrag. Vaak is dat het gedrag dat we niet willen laten zien en toch doen. Het is onbewust patroon geworden. In deze NLP Practitioner Training leer je hoe je dit patroon kan doorbreken en veranderen.

Wat mag je verwachten?

Onze NLP Trainingen duren 13 of 18 dagen. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van twee dagen, vrijdag en zaterdag, verspreid over enkele maanden. De 5 extra dagen kunnen op andere dagen vallen. Wij staan garant voor expertise, praktische toepassingen, goede begeleiding, humor en een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat jij jouw NLP Practitioner Training op de beste manier kan doorlopen en kan afronden met een officieel examen.

 

Na het goed doorlopen van het examen ontvang je een officieel certificaat. Onze NLP trainingen zijn erkend door de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP (bij de 18-daagse training) en voldoen daarmee aan alle richtlijnen. Dit certificaat geeft je de mogelijkheid om door te stromen naar een NLP Master Practitioner Training.

Investering

NLP Practitioner Training – 13 dagen

Deze practitioner training duurt 13 dagen en voldoet aan de standaard van de NVNLP en de IN-NLP. De training is verdeeld in blokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag. Deze blokken zijn verspreid over een paar maanden met tussenperiodes van ongeveer 2 weken. Deze weken geven je voldoende tijd om dat wat je in het voorgaande blok hebt geleerd te laten bezinken, om te oefenen en om te laten gebeuren wat gebeurt in de tussenliggende periodes. Veel oefenen zorgt ervoor dat het daadwerkelijk in je systeem gaat zitten en het uiteindelijk een soort van tweede natuur voor je wordt. De NLP Practitioner Training vindt plaats in ons trainingscentrum in Heerhugowaard. Deze is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het treinstation van Heerhugowaard is het ongeveer 15 minuutjes lopen.

De lestijden zijn 09:30 tot 16:30 uur

Investering: € 2.297,-

NLP Practitioner Training – 18 dagen

Deze practitioner training loopt gelijk met de 13-daagse, duurt in totaal 18 dagen en voldoet aan de standaard van de NVNLP, IN-NLP en IA-NLP. De training is verdeeld in blokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag. De 5 aanvullende dagen kunnen op andere dagen in de week vallen. De blokken zijn verspreid over een paar maanden met tussenperiodes van ongeveer 2 weken. Deze weken geven je voldoende tijd om dat wat je in het voorgaande blok hebt geleerd te laten bezinken, om te oefenen en om te laten gebeuren wat gebeurt in de tussenliggende periodes. Veel oefenen zorgt ervoor dat het daadwerkelijk in je systeem gaat zitten en het uiteindelijk een soort van tweede natuur voor je wordt. De NLP Practitioner Training vindt plaats in ons trainingscentrum in Heerhugowaard. Deze is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf het treinstation van Heerhugowaard is het ongeveer 15 minuutjes lopen.

* Dit is een verlenging van de 13-daagse. Hierbij gaan we dieper in op wat het somatische effect is van de combinatie van wat je denkt, doet en voelt. Wat voor effect heeft alles op je lichaam en hoe kan je hierin verandering brengen.

Investering: € 2.897,-

*LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT € 350,-

Vroegboekkorting

Net als jij houden wij ook beetje van zekerheid. Wij vinden het fijn om zeker te weten dat onze trainingen altijd doorgaan. Vroegtijdig inschrijven heeft zo voor iedereen voordelen. Wij hanteren de volgende voorwaarden:

 • € 350,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van minimaal 3 maanden van tevoren
 • € 200,- korting op het lesgeld bij een inschrijving van 2-3 maanden van tevoren
 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de korting
 • Het lesgeld moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt
 • Betaling in termijnen is mogelijk. Per termijn wordt een toeslag berekend van € 25,-. Vraag naar de voorwaarden.
 • De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met andere waardebonnen en/of acties en/of kortingen

Wanneer?

NLP Practitioner juni 2020
13-dagen en 18-dagen

Data:
12 en 13 juni 2020
26 en 27 juni 2020
29 juni 2020 (alleen voor de 18-dagen)
10 en 11 juli 2020
17 augustus 2020 (alleen voor de 18-dagen)
21 en 22 augustus 2020
4 en 5 september 2020
7 september 2020 (alleen voor de 18-dagen)
14 september 2020 (alleen voor de 18-dagen)
18 en 19 september 2020
21 september 2020 (alleen voor de 18-dagen)
25 september 2020 (Certificering)

10 redenen waarom je NLP zou moeten trainen

1

Bereik je doelen

Iedereen heeft wel iets dat hij of zij nog wil bereiken in het leven.  Dat kan een speciaal doel zijn of wellicht het vinden van een oplossing voor een bepaald probleem.
Tijdens de NLP trainingen oefen je alle technieken en vaardigheden op je eigen doelen. Wat de kans vergroot dat je die ook daadwerkelijk gaat halen!

2

Vergroot je invloed op anderen 

Het overgrote deel van jouw communicatie vindt onbewust en non-verbaal plaats. Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe dit op onbewust niveau werkt. Dat is niet alleen handig om de invloed op jezelf te vergroten, maar ook op anderen. We hebben allemaal te maken met anderen, of dat nu partners, kinderen, medewerkers, collega’s of vrienden zijn. In de communicatie met hen speelt het onbewuste een allesbepalende rol.

3

Heb plezier! 

De NLP Practitioner Training of Master Practitioner Training zal intensief zijn, dat zeker. Maar de basis voor de opleiding is plezier. Plezier om aan je eigen doelen te werken, aandacht aan jezelf te geven, nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen, maar ook: plezier met elkaar. Cursisten van NLPro-Training geven aan een zeer leuke tijd gehad te hebben vol plezier, enthousiasme en energie. En laat dat nu precies nodig zijn om te leren en te groeien…

4

Een cadeau voor jezelf 

Er is bijna geen training te vinden die zo’n grote en positieve invloed heeft op alle aspecten van je leven. De reden? Communicatie is er altijd en overal. Met jezelf, en met anderen. Als je meer leert over die communicatie en je vaardigheden op een natuurlijke manier kunt uitbreiden, merk je dat direct in je relatie, je omgang met vrienden en familie en natuurlijk met jezelf.

5

Een cadeau voor je werkgever 

Of je nu werkgever, werknemer of zzp’er bent, het maakt niet uit. Al tijdens het volgen van de opleiding tot NLP Practitioner of Master Practitioner zal je merken dat je beter gaat worden in wat je doet. En dat je daarbij ook nog meer plezier kunt ervaren. Of het nu gaat om deelnemen aan vergaderingen, een klant te woord staan of het maken van plannen: overal waar communicatie met jezelf of anderen een rol speelt, zal je de positieve effecten van de opleiding gaan ervaren.

6

Kom snel bij de essentie 

Heb je dat ook wel eens, dat je met iemand praat en na een uur eigenlijk nog niet precies weet waar het om gaat? Dat je niet weet waar iemand naartoe wil? Wat hem of haar eigenlijk tegenhoudt? Tijdens de NLP Practitioner leer je hoe je heel snel ‘to-the-point’ kunt komen. Of dat nu in een zakelijk gesprek is of een gesprek met iemand die je moet coachen.

7

Word effectiever

In ons onbewuste zitten veel drempels verborgen. Je wilt iets doen, maar om de één of andere reden komt er telkens iets tussen. Of je wilt iets juist niet meer doen, maar telkens betrap je jezelf erop dat je het toch doet. Met deze opleiding leer je inzicht te krijgen in deze patronen en ze -als je dat wilt- te veranderen. Hierdoor word je een stuk effectiever in de dingen die je doet.

8

Verruim je blikveld 

In de NLP Practitioner leer je om zowel letterlijk als figuurlijk je blikveld te vergroten. Voor een goed waarnemer is er zoveel meer communicatie waar te nemen dan we gewend zijn. Door dit te leren herkennen en hierop in te spelen, worden je communicatiemogelijkheden enorm uitgebreid. Je zult je afvragen of dit er echt al die tijd al geweest is zonder dat je dat hebt gezien…

9

Krijg meer energie 

Alle punten die hierboven genoemd zijn zorgen ervoor dat je een heldere kijk krijgt op jezelf, anderen en de wereld om je heen. Dit brengt heel veel positiviteit met zich mee. Een positieve en open houding met positieve gedachten geeft energie! Ervaar hoe het is om zoveel positieve energie te hebben en welke voordelen je er allemaal uit kan halen. Zoals meer vrijheid, blijheid, rust in hoofd en lijf, beter slapen, etc…

10

Groei! 

Een optelsom van alle voordelen van deze trainingen: je maakt in de maanden dat de training duurt een enorme groei door. Ook als je al 35 jaar werkervaring of 60 jaar levenservaring hebt, haal je er nog zoveel uit om je nog verder te ontwikkelen. Sommige cursisten typeren de training dan ook als ‘groeiversneller’.

IN-Association of NLP
NVNLP
trainingen

NLP TRAINING

Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
Zakelijk en privé

tijdsduur

TIJDSDUUR

13 / 18 dagen verdeeld
over enkele maanden
Thuisstudie: 2 uur per week.

doorstromen

DOORSTROMEN

Na deze training
kun je doorstromen naar
NLP Master Practitioner

investering

INVESTERING

€ 2297,- / € 2897,-
volledig verzorgd
Inclusief trainingshandboek