NLP Proeverij

De NLP Avond Proeve-rij!

Ontdek NLP in 3 inspirerende avonden,


Ontdek NLP

Kom proeven en ontdek welke deuren en ramen er open gaan met NLP!
Linda en jack practitioner

Communicatie

Alles valt of staat met communicatie (met jezelf). Leer anders communiceren!

Verandering

Leef vanuit kracht en zelfvertrouwen en breng je leven in flow. Vind je diepere betekenis in NLP.

Van onbewust naar bewust en van daaruit begrijpen en veranderen

Tijdens deze "proeverij" maak je in 3 avonden kennis met wat NLP nou écht is en wat het je allemaal kan opleveren, door al enkele veranderingen in je communicatie toe te passen.

Gemiddelde cijfer... 9,7!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Inspelen op de behoefte, en goede verhouding info en oefeningen
Mijn reden om deze NLP Avond Proeve-rij te doen is voor meer kennis over NLP. Het was fijn, vol humor en mooie inzichten. De sfeer was al heel snel goed en veilig. De trainers waren goed op elkaar ingespeeld. Het meest waardevolle vond ik de metaprogramma’s en dat jullie inspelen op de behoefte van de groep. Het heeft mijn inspiratie opgeleverd om op een andere manier naar het brein te kijken en de mogelijkheden hierin (programmeren). Deze training is zeker aan te bevelen vanwege de goede verhouding van kennis (info), praktijkvoorbeelden, oefeningen etc. – anoniem
Ms. Nameless
Add Your Stars
Doen! Meer begrip over communicatie met anderen en bewustwording
Ik wilde wat meer snappen van wat de invloed is van communicatie en hoe ik mijn innerlijke wereld wat beter kan begrijpen en wat meer rust daarin vinden. Deze training vond ik heel fijn, voelde vertrouwd. De trainers zijn gezellig, leuke humor. Het meest waardevolle van de training zijn de inzichten die ik heb gekregen, o.a. meer bewust stilstaan bij verschillende situaties en wat dat kan opleveren. Aanbevelen? Jazeker! Iedereen kan dit gebruiken! Ik zou zeggen: als je wat meer wil begrijpen over communicatie met anderen, en je bewuster wilt worden van je eigen overtuigingen, moet je zeker heen gaan. – Jojanneke
Ms. Nameless
Add Your Stars
Leerzaam en vol met eye-openers
Ik heb mij aangemeld voor deze proeve-rij nadat mijn interesse in NLP is gewekt door een collega en een korte presentatie van Jack bij een andere workshop. En dacht, daar moet ik heen. Deze training is erg leerzaam en geeft goede eye-openers, in een fijne en prettige sfeer. Jullie, de trainers, zijn toegankelijk, plezierig, vriendelijk, energiek. Het meest waardevolle vind ik het G6-model en de metaprogramma’s. Dit bracht mij inzicht in gedrag en gedachten, en waar oordelen vandaan komen. Deze training is zeker aan te bevelen, omdat je zoveel inzicht gaat verwerven. - Stefan
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontdek de zachtheid, warmte en kracht van NLP

Eindelijk antwoorden vinden!

Elke keer loop je tegen dezelfde problemen aan.

"Nu ga ik het anders doen!" zeg je tegen jezelf.

"Doe toch eens normaal, waarom doe ik dat toch steeds" hoor je jezelf denken.

"Ik voel iets in mijn lijf en dat voelt niet prettig. Ik weet niet wat is, ik kan mijn vinger er niet op leggen" zeg je tegen je partner.

Het is in ieder geval duidelijk dat er iets niet stroomt in je leven. Dat je niet volledig tot je recht komt.

Vaak vragen we raad of advies aan onze ouders, partner, vrienden hoe of wat te doen. In een specifieke situatie of hoe je erachter kan komen wat jouw doel in dit leven is. En met alle goede bedoelingen vertellen ze dan wat je zou moeten of kunnen doen. 9 van de 10 keer is dit een advies waaraan ze zelf geen schade lijden en niet al te grote verandering brengt in het 'systeem'. Ookal zien ze je worstelen. In je leven, in je werk, in je gezin.


Met NLP krijg je de tools in handen (die echte vaardigheden worden) om zelf de antwoorden te vinden. Ook ontdek je de echte boodschap van NLP.

Je hebt je eigen beste raadgever altijd bij je... Dat ben je namelijk zelf! Jouw beste raadgever is je intuïtie, je onderbewuste, je gevoel, je kern, of hoe je het ook wil noemen.

Wij leren jou weer in contact te komen met je raadgever en daarnaar te luisteren, erop te vertrouwen en te handelen. Het resultaat is dat je meer in je kracht gaat staan waardoor je zelfvertrouwen en zelfliefde vergroot.


Ook Karin heeft het ervaren:

"Afgelopen juni heb een voorproefje mogen krijgen wat er met NLP mogelijk is. De reden dat ik mij hiervoor heb opgegeven is dat ik meer inzicht wilde krijgen in mijzelf, mijn denken, doen en het gevoel wat daar uit voortkomt.

In deze paar dagen heb ik al veel inzichten opgedaan. In korte tijd veel diepgang in de groep. Dit komt door de veilige setting die Jack en Linda creëren. Ik voelde mij gezien en gehoord. Dit smaakt naar meer en ik kijk uit naar wat de NLP practitioner mij gaat brengen."

Kiezen, volg je gevoel

Wat gaan we zoal doen?

 • Wie Ben ik?; Een directe sprong naar 'wie ben ik'. Door het schrijven van je eigen handtekening stel je vragen aan jezelf waarbij je niet zo snel stil staat, en die toch belangrijk zijn om te weten. Voor jezelf, en op bepaalde momenten ook voor de ander ;-)
 • Een klein stukje geschiedenis; wanneer en hoe is het ontstaan, wie zijn de grondleggers, en waar is het voor bedoeld
 • De 9 'leefregels' voor succes; goed voor jezelf zorgen is inderdaad een belangrijk begin, er komt alleen nog iets voor waarvan men vaak niet bewust is dat dat zo'n groot invloed heeft op het goed voor jezelf kunnen zorgen
 • Associatie en dissociatie; wat is het verschil en hoe kan je dit functioneel inzetten
 • Metaprogramma's; dit zijn onbewuste gedragspatronen. Hoe zijn deze ontstaan, hoe beïnvloeden zij ons dagelijks leven (denken/doen/voelen), hoe herken ik ze bij mezelf EN bij de ander zodat ik mogelijkheden zie in veranderingen
 • Representatiesystemen; net als bij de metaprogramma's kan je het meest geliefde representatiesysteem bij jezelf en de ander ontdekken. Deze is terug zien in gedrag en kleding, en te horen in het taalgebruik. Door herkenning kan je veel beter aansluiten op de ander om zo je boodschap duidelijker en effectiever over te brengen.
 • En een methodiek die voor dan het meest passend is bij de groep. Dit past weer bij onze strategie: werken met dat wat er is of wat er op dat moment gevraagd wordt ;-)  
jack en Linda 2
€ 333-
€ 222,-

De NLP Avond Proeve-rij

 • Nu tijdelijke actie via SOCIAL DEAL voor maar 69 euro (klik op de link)
 • Kennismaken met NLP
 • Wat je leert kan je direct al toepassen
 • Avonden vol met inzichten hoe dingen anders kunnen
 • Voldoende mogelijkheden om jouw specifieke aandachtsgebied in te brengen
 • Oefenen met krachtige NLP methodieken die direct life changing zijn


Extra Bonus

 • Succesvolle weekkalender om thuis direct toe te passen t.w.v. €19,95
 • Een gratis 1-op-1 strategiegesprek t.w.v. €120,-Data


17-18-19 april 2023

18:30 - 21:30 uur


4-5-6 september 2023

18:30 - 21:30 uur


2-3-4 oktober maart 2023

18:30 - 21:30 uur


30-31 oktober & 1 november 2023

18:30 - 21:30 uur


Locatie

NLPro-Groep

De Trompet 2930

1967 DD HeemskerkDit is het meest complete, echte en diepgaande "proeverij" programma wat je op het gebied van NLP tegen zult komen. Je profiteert van 30 jaar ervaring en 2 internationale master trainers in NLP en Hypnose!