Download hier jouw gratis NLPro-Magazine

NLPro
hypnose fabels en feiten

Fabels en feiten

Wetenswaardigheden over NLP. Wat is waar en wat niet.

Jouw onderbewuste

Hoe ondersteunt of belemmert jouw onderbewuste jouw leven.
NLP Positiespel

Toepassingen

Waar kun je NLP allemaal voor gebruiiken. Een praktische uitleg.
NLPro

Wat heb ik aan dit NLPro Magazine?

Persoonlijke ontwikkeling is een veel beschreven onderwerp. Dan zou je denken dat alles wel zo langzamerhand bekend en beschreven is. Niets is minder waar. Er bestaan nog steeds hardnekkige fabels. Bijvoorbeeld over wat NLP is en wat het met je doet. En hoe zit dat met de wetenschappelijke onderbouwing?

In dit magazine gaan we daar dieper op in. NLP is geen hocus pocus, het is geen quick fix, en NLP is niet zweverig. NLPis communicatie en wat je leert in een training is direct en praktisch toepasbaar. Verder lees je over de ervaringen van deelnemers aan de trainingen en hoe zij hun leven hebben getransformeerd.

Hoe? Communiceren doen we het meest met onszelf. We geloven dat de dingen die we denken ook waar zijn. Maar heel vaak is dat niet zo. Hoe weet jij dat jouw overtuigingen altijd waar zijn? En ondersteunen jouw overtuigingen je of belemmeren ze je.

Ben jij zo iemand die alles voor een ander doet en daardoor jezelf vergeet en wegcijfert. Waar komt dat vandaan. Wat zeg jij tegen jezelf waardoor je dat "moet" doen van jezelf. 

En daarom dit magazine. Om je eerlijk en zonder veel poespas kennis te laten maken met wat NLP nu echt is en wat het voor jou kan betekenen. Hoe het jou kan helpen jouw leven te transformeren. Af te rekenen met wat je tegen houdt in het leven. Nu echt anders te doen waardoor je jouw doelen gaat bereiken.

Er staan verhalen in van mensen die hun leven hebben kunnen omgooien door NLP. Mensen die depressies en angsten hebben overwonnen door NLP. Kortom, teveel om op te noemen.

We hebben ons best gedaan om alles zo goed mogelijk uit te leggen en jou ook enthousiast te maken over een NLP training. Of je het nu als coach in wilt zetten, of dat je het uitsluitend voor jezelf wilt gebruiken, NLP heeft altijd een toegevoegde waarde.


Trainers Jack en Linda

NLP toepassen? Als coach of gewoon  voor jezelf?  

Misschien heb jij een eigen praktijk als coach of denk je er over na om je tot coach om te scholen. Of misschien wil je alleen geoefend zijn in NLP omdat je het wilt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling. Mischien wil je blokkades in jouw leven weghalen en je weer echt helemaal vrij voelen.

Het maakt eigenlijk niet uit. NLP is een geweldig instrument om toe te voegen aan jouw vaardigheden.  De kracht van NLP zit hem erin dat de meeste problemen die mensen ervaren zich onbewust voordoen. Mensen weten echt wel dat ze iets beter anders of niet zouden moeten doen, en dat het niet zinvol is jezelf weg te cijferen of perfectionisme na te streven.

Het probleem is juist dat dit niet met "verstand" opgelost wordt. Als we wisten hoe we konden afrekenen met dat probleem, dan hadden we dat al lang gedaan, toch?
Het zit dieper. En juist omdat het probleem dieper zit, zich eigenlijk onbewust voordoet, los je dat wel op met NLP. 
En zijn heel veel verschillende NLP methodieken die jouw kunnen ondersteunen jouw mooiste leven te kunnen leiden. 

Door met NLP te werken ontwikkel je de mogelijkheid die onbewuste patronen en gevoelens te veranderen en daardoor je leven te transformeren

En daarom: De beste investering die jij kunt doen, is een investering in jezelf. 

Zo maar een greep uit de reacties van onze lezers

Makkelijk leesbaar en super interessant
Bjorn van Bavel

Mijn interesse in NLP en hypnose is alleen maar groter geworden.

Tasja van Druten
Goede informatie. Ik ben nu wel van plan mij meer te verdiepen.
Jasper Boekbinder

Door dit magazine te lezen heb ik besloten de NLP experience te gaan doen.

Linda Peelen

Het leek mij altijd wat zweverig, maar niets is minder waar begrijp ik nu. ik ben nieuwschierig nu.

Babette Nijhof
Het is een zeer interessant onderdeel waar ik zeker meer over wil weten.
Yvo de Wal
NLPro

Het NLPro-Training magazine

  • Lees alles over NLP en de succesverhalen van anderen?
  • Ontdek hoe eenvoudig het is om NLP te leren toepassen?
  • Lees waarvoor je NLP allemaal kunt inzetten?
  • Werk aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling of die van anderen
NLPro-Training is al meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van Hypnose en NLP. Wil jij NLP leren toepassen dan ben je bij NLPro op de juiste plek. 

(Check je spambox voor de bevestiging)

Direct Downloaden