pad van ontplooiing

Nieuw bij NLPro: 
Pad van Ontplooiing

Korte, losse NLP modules | Ideaal voor de zakelijke doeleinden

Waarom het Pad van Ontplooiing?

Zodat je kan kiezen! Of selecteren, of op je eigen tempo kan leren en ontwikkelen. Iedereen heeft een eigen en geldige reden. Het leven bestaat namelijk alleen maar uit het maken van keuzes. Niet kiezen is ook een keuze. En dit alles is ook communicatie. Dus waarom dan ook niet kunnen kiezen voor stukjes uit onze NLP trainingen?! De hoge kwaliteit van onze trainingen is overal in gewaarborgd. Daar zorgen we voor!

Niet iedereen kan, wil of mag een volledige NLP opleiding doen. Dit kan aan tijd, geld en toch ook motivatie of interesse liggen. Er zijn ook mensen die wel geïnteresseerd zijn in het leren en vergroten van hun communicatie skills en sociale vaardigheden, en niet zoveel behoefte hebben aan het werken op het echte persoonlijke vlak (wat trouwens zeker bijdraagt aan de gewenste skills en vaardigheden).

Kansen en mogelijkheden voor het bedrijfsleven

Zakelijk gezien biedt het Pad van Ontplooiing prachtige kansen en mogelijkheden. Elk bedrijf biedt als het goed is een persoonlijk opleidingsbudget (P.O.B.). Werknemers weten dit niet altijd. En werkgevers gaan er niet altijd actief achteraan, omdat het nogal een uitzoekwerk kan zijn naar wat een goede training is voor een werknemer. Daarnaast willen werkgevers het budget natuurlijk nuttig en zinvol besteden. Zodat het ook goed en effectief is voor het bedrijf. Ben jij werkgever en lees je dit? Zoek niet verder, lees wel verder en ontdek de mogelijkheden!

Een van de belangrijke onderdelen van je bedrijf zijn je medewerkers. Toch? En dan is het ook belangrijk dat je medewerkers vitaal en tevreden zijn. Toch? Want wanneer je medewerkers tevreden en vitaal zijn, dan betekent dat een vitaal en florerend, groeiend bedrijf. Dat wil jij toch ook?!

Download de folder Pad van Ontplooiing NU geheel gratis!

Het Pad van Ontplooiing hebben we voor het gemak overzichtelijk gemaakt in deze folder. Download de folder en heb het altijd bij de hand.

Ook erg handig om uit te delen aan je medewerkers of mee te nemen naar een functionerings- of P.O.B./P.O.P-gesprek!

50%
Waar mogen we de brochure naar toe sturen?
Je gegevenz zijn absoluut veilig bij ons
Stuur mij de brochure!


pad van ontplooing

NLP Modules (voor de NLP Practitioner)

Kennismaken met NLP, leefstijl en communicatie -
3 dagen (09:00-17:00u)

Aan bod komt: wat is NLP, het G6-model, 9 Major beliefs, NLP vooronderstellingen, omgaan met en inzetten van Associatie en Dissociatie, het geven van feedback, het regisseren van kritiek, NLP Communicatiemodel, gesprekstechnieken (kalibreren, rapport maken, backtrack en spiegelen)

787,-

Taal en Communicatie - 4 dagen

(09:00-17:00u)


Aan bod komt: De kracht van focus, Oogpatronen, Structuur van de Subjectieve Ervaring, Sub-modaliteiten, Metamodel taalpatronen, Milton taalpatronen, Werken met Metaforern, Hypnose, Chuncken, NLP Methodiek: Mapping Across.1017,-

Omgaan met emoties - 4 dagen

(09:00-17:00u)


Aan bod komt: Emoties, Ontwikkelingspsychologie, Werken met Delen, Werken met Ankers, NLP Methodieken: Collapse Anchor, Circle of Excellence, Chaining Anchor, Delen-integratie.1017,-

Ken jezelf en ontdek anderen - 4 dagen (09:00-17:00u)

Aan bod komt: Metaprogramma's de 6 basisbehoeften van de mens, Representatiesystemen, NLP Methodiek: Change Personal History.
1017,-

Doelen stellen en plan je toekomst - 3 dagen (09:00-17:00u)

Aan bod komt: Doelen stellen met OPZET, As if-frame, Outcome Sequitor, doelvormvoorwaarden, NLP model en methodiek: Neurologische Niveaus.
787,-

Module 1 t/m 5 gedaan? Dan ontvang je een officieel NLP Practitioner certificaat!

NLP Modules (voor de NLP Master Practitioner)

Taal en Communicatie PLUS -

3 dagen (09:00-17:00u)


Aan bod komt: Meta model veranderproces, Satir Categorieën communicatiestijlen, praat stijlen, Woordmagie taalpatronen, NLP Methodiek: Uitzuiveren Waarnemingsposities.787,-

Je motivatie ontdekken en je persoonlijke gebruiksaanwijzing schrijven - 4 dagen (09:00-17:00u)

Aan bod komt: Waarden, Kernwaarden, Waarden hiërarchie, Graves Levels, Metaprogramma's uitbreiding, persoonlijk Metaprofiel, zelfonderzoek belangrijkste basisbehoefte, NLP methodiek: Criteriaspin.


1017,-

Werken aan overtuigingen en kerntransformatie -
4 dagen (09:00-17:00u)

Aan bod komt: Structuur van een overtuiging, Identificeren van overtuigingen, kracht gevende en belemmerende overtuigingen, ombuigen en integreren van overtuigingen, overtuiging assessment, NLP Methodieken: Identiteitsmatrix en Het Hoefijzer.
1017,-

Modelleren; het geheim van versneld leren -
3 dagen (09:00-17:00u)

Aan bod komt: modelleren op de Neurologische Niveaus, modelleringsproces, modelleren met behulp van de Structuur van de Subjectieve ervaring, modelleringsfeedback.


787,-

Verleden, heden, toekomst; daadkracht en energie voor de toekomst - 3 dagen (09:00-21:30u) 

Aan bod komt: De Mentale Wetten van Zelfbewustzijn, 9 Major Beliefs, Twaalf zintuigen (de bouwstenen voor innerlijke gewaarwording), werken met een Time Line, NLP Methodieken:  Re-Imprint, Vergevingspatroon, Re-Modelling, S.C.O.R.E.-model en Disney Strategie
1950,-

Module 6 t/m 10 gedaan? Dan ontvang je een officieel NLP Master Practitioner certificaat!

Allemaal intense trainingsmodules voor de volgende stap naar succes

Gedurende deze modules wordt jij ondergedompeld in de kennis die honderden andere succesvolle mensen al jarenlang toepassen. Je leert hoe jij op een succesvolle manier een doel stelt en die vervolgens ook haalt. Stap voor stap leer je hoe succesvolle mensen denken en welke strategieën ze gebruiken om beslissingen te nemen.


Voordelen van korte NLP trainingen:

 + Overzichtelijke en effectieve trainingen

 + Zelf beslissen wanneer en of je een volgende deel wilt doen

 + Vrije keuze in modules

 + Trainingen van korte duur (3, 4 of 5 dagen)

 + Stap voor stap

 + Financieel behapbaar

 + Kleine en gezellige groepen (maximaal 12 personen) voor optimale kwaliteit en resultaat

 + Heb je model 1 t/m 5 gedaan? Dan ontvang je het NLP Practitioner certificaat

 + Heb je module 6 t/m 10 gedaan? Dan ontvang je het NLP Master Practitioner certificaat

Waarom het Pad van Ontplooiing?

Zodat je kan kiezen! Of selecteren, of op je eigen tempo kan gaan... iedereen heeft een eigen en geldige reden.

Het leven bestaat namelijk alleen maar uit hete maken van keuzes. Niet kiezen is ook een keuze. en dit alles is ook weer communicatie. Je kan namelijk niet niet communiceren. Dus waarom dan ook niet kunnen kiezen voor stukjes training uit onze NLP trainingen? De hoge kwaliteit van onze trainingen is en blijft overal in gewaarborgd.

Niet iedereen kan, wil of mag een volledige NLP opleiding doen. Dit kan aan tijd, geld en toch ook motivatie of interesse liggen. Er zijn ook mensen die wel geïnteresseerd zijn in het leren en vergroten van hun communicatie skills en sociale vaardigheden, en niet zo veel behoefte hebben aan het werken op het echte persoonlijke vlak (wat trouwen zeker bijdraagt aan de gewenste skills en vaardigheden).

Download de folder Pad van Ontplooiing NU geheel gratis!

Het Pad van Ontplooiing hebben we voor het gemak overzichtelijk gemaakt in deze folder. Download de folder en heb het altijd bij de hand.

Ook erg handig om uit te delen aan je medewerkers of mee te nemen naar een functionerings- of P.O.B./P.O.P-gesprek!

50%
Waar mogen we de brochure naar toe aturen?
Jouw gegevens zijn veilig bij ons!
Stuur mij die brochure!
pad van ontplooing