NLPro... meerdere kwaliteiten en natuurlijk samenwerken!

NLPro is gespecialiseerd in het coachen, trainen en begeleiden van personen, groepen mensen of bedrijven in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om NLP, Hypnose, Systeemopstellingen, Familie opstellingen, Organisatie opstellingen, Heartmath, coaching bij burn-out / angsten, of maatwerk bedrijfstrainingen in vitaliteit en gezonde leefstijl. Wij vinden daarbij kwaliteit en samenwerken belangrijk. Allemaal vanuit liefde, warmte en verbinding. Op deze pagina vind je de overige onderdelen van de NLPro-Groep én de tools en/of ondernemers waarmee wij (samen)werken om onze diensten en begeleiding optimaal kunnen bieden.

NLPro-Coaching

NLPro-Coaching

Reken af met je burn-out, angsten en onzekerheden. Door alle kennis en wijsheid leveren wij coaching op maat. Iedereen is anders en heeft een andere vraag. Ookal klinkt het hetzelfde, jij bent uniek!

NLPro-Academie

NLPro-Academie

Onze eigen online leeromgeving. Volg een online training, kijk de training(en) terug die je fysiek volgt. Ook kan je je verdiepen in al het naslagwerk dat wij online mogen delen.
NLPro-Vitaal

NLPro-Vitaal

 Lichaam en geest zijn één.  Gezondheid is een secundaire arbeidsvoorwaarde, en gaat niet alleen over gezond eten. Je gedachten, emoties en je vitaliteit minstens zo belangrijk.
NLPro-Profiling

NLPro-Profiling

Gedrag en karakteranalyse. Hulp nodig bij contractgesprekken, sollicitatiegesprekken, etc. om het gevoel van je onderbuik daadwerkelijk te kunnen duiden en onderbouwen?

Zarayda Groenhart

Zarayda Groenhart

Video is tegenwoordig niet meer weg te denken! Maar hoe doe je dat nou? Linda is aangesloten bij de Video Business School en is op dit moment bezig met leren en toepassen van het maken van de leukste, video's voor onze zichtbaarheid. Wil jij ook afrekenen met je haat/liefde verhouding met je zichtbaarheid? Volg haar training!
sterk in media

Sterk in Media

Kelly! Onze topper voor al onze branding en marketing uitingen! Het liefst houden we haar voor ons zelf :-) Maar he! Heb jij een fantastische website nodig? Een bedrijfsmagazine? Weggevers? Of wat dan ook op het gebied van marketing en branding? Schroom niet om contact met haar op te nemen!
Je vind ons ook via de volgende sites:  http://nlp.linkspot.nl