Telefoon: 0722 035020

NLP PRACTITIONER TRAINING

De NLP Practitioner Training van NLPro-training is vooral een praktische NLP opleiding met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je makkelijker kunt ontspannen en wat je kunt doen om minder last te hebben van ongewenste emoties zoals stress of onzekerheid.

 

PRAKTISCHE NLP PRACTITIONER TRAINING

Het is vooral goed te realiseren dat de NLP Practitioner Training vooral een praktijkopleiding is waarin je direct leert alles toe te passen in je dagelijkse leven. Je leert vooral hoe je onbewust als vanzelf de nieuwe gewoontes en vaardigheden kunt toe passen in je leven. Doordat je meteen begint te ervaren welke voordelen de nieuw geleerde technieken hebben op jouw leven merk je al na de eerste trainingsdagen een verschil.

Toen ik de NLP practitioner opleiding zelf volgde in 1996 deed ik het voornamelijk om beter te worden in mijn werk als Search controller. In die tijd werkte ik in New Zeeland als trainer van search dogs en wilde ik graag leren om op een beter niveau te communiceren met mijn Hondengeleiders en aanwezige hulptroepen zoals Politie, brandweer, ambulance personeel en het leger. Mijn focus was dan ook voornamelijk gericht op het organiseren van een goed lopend systeem on mensen sneller te vinden in de bush. Maar al snel ontdekte ik dat het toepassingsvlak veel breder was dan alleen mijn “search” leven. Al na de eerste trainingsdagen merkte ik hoe de NLP technieken doorwerkten in de diepere lagen van mijn onbewuste.  En ik merkte al snel dat het een positieve invloed had op zowel mijn persoonlijke gevoelsleven, als op mijn zakelijke en persoonlijke relaties.

Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren ontzettend veel mensen getraind in NLP en ik zorg er altijd voor dat mijn NLP kennis up to date blijft door de beste en originele versie van NLP van de grondleggers en trainers van het eerste uur zelf te leren. Mensen als Frank Pucelik, Robert Diltz, John Overdurff, David Shepherd en noem maar op.

De NLP practitioner opleiding geven we in 6 blokken van 2 dagen waarna een certificatie dag volgt. We starten elke dag om 10:00 uur en om 17:00 uur is de dag ten einde. De trainer is Jack Smit. Hij trainde in de afgelopen jaren vele mensen in persoonlijke ontwikkeling en NLP.

Het resultaat van het volgen van deze

NLP opleiding is dat je meer jezelf bent geworden. Je zit beter in je vel, hebt meer zelfvertrouwen en hebt je communicatie naar een veel hoger niveau getild. Doordat je jezelf getraind hebt in persoonlijke ontwikkeling en communicatie zijn je relaties met mensen om je heen verbeterd, je communiceert krachtiger en met meer ontspanning zodat veel dingen in je makkelijker af gaan.