Pad van Ontplooiing - Module 5 - Doelen stellen en je toekomst plannen

Deze Methode van Doelen Stellen Laat Stress Achterwegen en Zorgt Ervoor dat Jij Ontspannen en Zeker je Doelen Echt haalt!
Toen wij voor het eerst hiermee aan de slag gingen waren we best wel sceptisch, maar het heeft ons echt veel energie, ontspanning en zekerheid gegeven. Nu leren wij mensen deze methode ook te gebruiken en steeds sneller en makkelijker hun doelen te halen, door deze simpele stappen te volgen.
Deze Methode is met name Effectief als je tegen onderstaande dingen aanloopt:
 • Je stelt doelen en toch bereik je ze niet.
 • Je komt er steeds achter dat je je doelen te ambitieus inzet.
 • Je doelen mislukken keihard, terwijl je dacht 'ik ben goed bezig'.
 • Je vlucht weg met je doelen in/naar je toekomst, dus weg uit het NU.
 • Er ontstaat een gevoel van wanhopige verlangen in je dat frustratie oproept.
 • Je stelt wel een doel maar je weet eigenlijk niet waarom je deze stelt.
 • Je voelt de druk van presteren als een enorme last op je schouders.
 • Het gevoel van faalangst zit je in de weg.
 • Je hebt steeds last van uitstel gedrag.
 • Je wordt gillend gek als je kijkt naar de dingen die je er allemaal voor moet doen (of laten).
 • Je legt de lat enorm hoog voor jezelf.
 • Zou je het heerlijk en krachtig vinden om vanuit rust kleine, en zelfs grote doelen moeiteloos te bereiken?

Herken jij jezelf in enkele of meerdere punten? Dan ga jij in deze training de oplossing vinden om al jouw doelen, hoe groot of klein ze ook zijn, moeiteloos te bereiken, waardoor jij het gevoel krijgt dat de hele wereld aan je voeten ligt en dat het universum voor je klaar staat.

"Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet"

Je bent niet de enige die last heeft van prestatiedruk, stress en faalangst. Wij hadden dit namelijk ook...
Je bent echt niet alleen als je dagelijks stress ervaart, dat je het gevoel hebt dat de tijd je inhaalt zonder een stap naar je doel in rust, vertrouwen en met zekerheid te zetten. Dat komt omdat wij mensen, als sociale wezens, er ook heel graag voor anderen willen zijn en er vanuit de prestatiecultuur, waarin we met z'n alleen leven, enorm veel andere dingen van ons gevraagd / verwacht wordt.
Zelf hebben wij daar ook last van gehad. Perfectionisme op en top. Het was dan ook nooit genoeg. Wij waren nooit (goed) genoeg. We lieten ons onbewust leiden door de meningen en adviezen van anderen en door al het andere dat prompt steeds maar weer op ons pad kwam. Dit zorgde voor het gevoel alleen maar tijd te hebben om brandjes te blussen in het werk en binnen het gezin en de vriendschappelijke relaties... Oh ja! die moet je ook nog onderhouden! In plaats van leiden wordt het dan lijden...
Dit hielden we een tijdje vol, zeg maar gerust een aantal jaar, maar diep van binnen wisten we dat dit niet houdbaar is. Dat dit niet ons dichterbij die mooie toekomst zou brengen... En daar was het breekpunt! We hadden nergens meer zin in.  Waar iemand anders zwaarder wordt in gewicht, raakten wij kilo's kwijt en voelden ons zwaar nutteloos en waardeloos. "Ik kan niets, ben een niksnut, ik ben dom, ik ben zwak".
Tot we iets hoorden over een methode die echt werkt bij het stellen en bereiken van doelen. En nee, we hebben het zeker NIET over SMART. Deze methode gaat verder én dieper waardoor ook je toekomst weer in het zonlicht komt te staan.
Deze methode was onderdeel van een langere training. En hoewel het op het eerste gezicht lijkt op SMART, heeft deze methode ons zoveel meer inzicht, begrip, vertrouwen en kracht gegeven. Deze baanbrekende methode is nu onderdeel van de trainingen die wij geven en is nu ook als los onderdeel, een keuze module, te volgen. En wees gewaarschuwd! Wij kunnen dit niet zonder passie en commitment aan jou leren, daarvoor maakt het ons te enthousiast, :-D 
kijken naar de toekomst
Door simpelweg aandacht te geven aan de opstart, rolde het hele 'traject' moeiteloos door. Dit werkte super!

Wij hebben besloten deze methode, wat eigenlijk ware kunst is, ons meester te maken, zodat we andere mensen die ook worstelen met het stellen en halen van doelen hiermee een tool voor het leven geven.

Tegenwoordig komen er veel mensen bij ons in coaching en training met enorm veel redenen waarom dingen niet willen lukken zoals ze willen. Dat het niet snel genoeg gaat. En door hen simpelweg deze methode uit te leggen en te laten ervaren, gaat er een hele nieuwe wereld voor ze open vol met mogelijkheden.
De mensen die wij helpen ervaren na deze training:
 • Dat ze veel beter zicht hebben op hoe je doelen stelt en ook weten wat te doen, waardoor de rem om echt te gaan eraf gaat, wat hen dichterbij die mooie toekomst brengt.
 • Dat ze enorm veel energie hebben en deze gaande weg alleen maar verhogen, en dus vol energie en lachend hun doel halen.
 • De mensen die last van uitstel gedrag en belemmerende gedachten nu zonder tegenzin en actief aan de slag gaan.
 • Mensen die wegvluchtten in excuses omdat dat wat anderen vroegen en vonden belangrijker was, nu meer voor zichzelf gaan en eigen doelen ook halen.
 • Dat wat er ook aan uitdagingen op hun pad kwam zij zich niet uit het veld laten slaan. Ze staan in hun kracht vanuit zekerheid en vertrouwen.
Er is geen boek, of andere opleiding, training of cursus die je zo eenvoudig en effectief deze baanbrekende methode uitlegt en laat ervaren.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je veel geprobeerd hebt, en wellicht ook bezig bent geweest met SMART en dat je misschien een beetje sceptisch over ons bent. Maar weet dat je doelen en dus ook je gewenste toekomst haalbaar is. En gelukkig hebben wij hier al veel ervaring mee:
35+ jaar Expert
in doelen stellen en ondernemerschap

Meer dan 1000

tevreden klanten

10 jaar Expert

in trainen van levens veranderende methoden

Multiple Internationaal Gecertificeerd

Master Trainers
Wie zijn wij dan die jou kunnen helpen om je doelen, en dus je toekomst, moeiteloos te plannen en ook echt te bereiken?

Linda Commandeur

Linda is onder andere een gepassioneerde Master Trainer/Coach NLP en Hypnose, Systemisch Coach, Heartmath therapeut, ondernemer en houdt van structuur en overzicht waarin natuurlijk wel gespeeld kan worden met de ruimte ;-)

Ze heeft gewerkt bij hotels en gemeenten en heeft aardig wat hobbels in het leven overwonnen. Nu is elke hobbel voor haar een interessante uitdaging die ze aangaat of er netjes omheen loopt. Door middel van alles wat ze traint en coacht, heeft zij zichzelf gevonden, leeft ze vanuit haar kern waardoor ze nu ook haar spirituele zelf kan vrijlaten en ontwikkelen. Dit doet ze samen met Jack Smit in hun Training en Coaching(t)huis waarin ze een veilige haven bieden vanuit liefde, rust, verbinding en inspiratie om ieders Hoogste Potentieel tot uiting te laten komen. En dat gunt ze ook jou!

Jack Smit

Jack is een ondernemer en een mensen-mens in hart en nieren. Ook hij heeft nu een deel van zijn leven gewijd aan het trainen en coachen van mensen, in het leven van het leven dat ze het liefst zouden willen leven. Vanuit de Search and Rescue in de bush, via een prachtig groot eigen bedrijf in composieten dat het grootste in Europa werd, naar een prachtig Training en Coaching(t)huis samen met Linda Commandeur. Altijd is hij al bezig geweest met het werken met mensen. Kijken naar gedrag, ontdekken wat hen drijft te doen wat ze doen, en zeggen wat ze zeggen. Uiteindelijk is hij gaan doen wat hij tot z'n tachtigste of langer kan en wil blijven doen. Hoe gaaf is dat!

Remko Delsasso

Zijn passie voor trainen en coachen zat er ook bij Remko al vroeg in. Sinds de middelbare school geniet hij ervan om een luisterend oor te bieden bij problemen en dan vaak maar 1 goede vraag te hoeven stellen om de ander verder te helpen. "Daar moet je wat mee gaan doen!" En dat deed hij. Ook Remko heeft diverse trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. NLP, Hypnose, Timemanagement, coach en trainer. Als trainer heeft hij geleerd 'achter de woorden' te luisteren naar wat iemand echt zegt. Door dit te koppelen aan praktische toepasbaarheid blijft de kennis beter hangen.
Deze methode moet iedereen kennen. Het zal je verrassen hoe eenvoudig en effectief dit werkt!
Bijna iedereen waaraan we deze methode vertellen is in het begin sceptisch... Totdat we ze echt meenemen en het laten ervaren...
Net als dat wij deze mensen hebben mogen helpen, kunnen wij ook jou helpen door simpelweg 3 dagen met ons door te brengen en samen aan de slag te gaan, zodat:
 • Jij sneller en moeiteloos je doelen stelt, én haalt.
 • Je energie hoog blijft.
 • Je enthousiasme hoog blijft.
 • Je commitment om je doel te halen blijft.
 • Je plezier krijgt en houdt in bezig zijn met je toekomst vanuit het NU.
 • Je faalangst buiten de zet.
 • Je focus verbetert.
 • Je krijgt nog meer resultaat.
 • Je vanuit rust, zekerheid en vertrouwen stap voor stap vooruit gaat.
 • Je stopt met pieren.
 • Je rekent af met uitstel gedrag.
Wat wij jou willen aanbieden is voor velen al een enorme eyeopener geweest waarbij ze vanuit ontspanning en zekerheid hun doel stellen en de resultaten steeds sneller naar zich toe halen.
Onze oplossing voor jouw uitstel gedrag en faalangst is simpel, rechtdoorzee en duidelijk:

Ga 3 dagen samen met ons aan de slag en stel met OPZET je doelen. Dat is het. Zo ga je steeds goed voorbereid van start. Elke keer weer.

Remko-Jack-Linda
Gaat dit jou ook helpen? Dat is de belangrijkste vraag...
Deze baanbrekende methode gaat jou gegarandeerd helpen als je één van deze punten last hebt:
 • Je voelt je moedeloos bij het denken aan het stellen van doelen.
 • De moed zakt je in de schoenen omdat het onmogelijk lijkt.
 • Je ervaart druk om er altijd te zijn voor anderen zowel werk als privé.
 • Je kijkt naar de mislukte pogingen en denkt dat het toch geen zin meer heeft.
 • Als je een doelt stelt dan start je vol goede moed en ga je er vol in, om vervolgens op te geven vanwege uitputting en wanhoop.
 • De stappen zijn te groot waardoor je geen zin meer hebt.

Meld je nu snel aan om in 3 dagen samen met ons aan de slag te gaan om moeiteloos je doelen te bereiken en zo gemakkelijk je toekomst vorm en kleur te geven.

Nog even de voordelen op een rijtje nadat je deze training hebt gedaan:
 • De transformatie van stress en paniek in je hoofd naar innerlijke rust.
 • De transformatie van uitstel gedrag en faalangst naar actie, zekerheid en zelfvertrouwen.
 • Je weet hoe je gericht je doelen stelt, en ook moeiteloos!
 • Je kunt voortaan snel en makkelijk je doelen (lees ook voornemens/ideeën/dromen) halen.
 • Je leert betere in simpelere keuzes te maken.
 • Je plant vanuit rust en krijgt veel meer gedaan.

12 plekken beschikbaar

P.S.: Wij willen ook dat je weet dat we maar 12 plekken beschikbaar hebben. Waarom? Omdat we de training uiterst effectief en interactief willen houden. Ook om de top kwaliteit en de maximale begeleiding te kunnen blijven geven waar wij voor staan en wat mensen van ons gewend zijn.
Nog steeds een beetje sceptisch of dit dé manier is, of heb je een vraag? Deze vragen stelden andere mensen voordat ze besloten om de methode te omarmen:
Is deze training ook voor mij ik tegen andere dingen aanloop die mij weghouden van mijn doelen?

De genoemde punten zijn de meest voorkomende die wij horen van onze klanten. Maar, er zijn nog ontelbaar veel andere reden (of excuses) waarvan het lijkt dat je daardoor niet vooruit komt. Deze training helpt je om ook anders te kijken en extra of andere mogelijkheden te zien.


Kan ik deze methode op alles toepassen?

JA! op alles wat je wilt, wenst, droomt, moet doen..... in je werk, in je bedrijf, binnen je gezin, op school, in je persoonlijke ontwikkeling.... alles!


Is het echt anders dan de bekende SMART-methode?

JA! het is echt anders. De OPZET-methode gaat dieper en verder waardoor je ECHT je doelen gaat halen. Lachend en vol energie :-D


Kan ik deze methode zowel zakelijk als privé inzetten?

Absoluut! Doelen zijn doelen. Groot of klein, voor je business, je baan, of je privé... het maakt niet uit.

NLPro net even beter

Belangrijke info

Datum: 28 en 29 november, en 12 december 2023

Tijd: 09:00 - 17:00 uur

Investering: €787,- btw vrij

Claim nu jouw plek en ga goed voorbereid en vanuit rust het nieuwe jaar in!