Telefoon: 0722 035020

Referenties

ANDEREN GINGEN JE VOOR

Bettina reiki hypnose

Bettina

Coach en Reiki practitioner

NLP practioner heeft mij veel gebracht: mooie inzichten in mijzelf en tools om hier elke dag mee bezig te zijn. Dit is op een natuurlijke manier verlopen.

Ik heb geleerd om op een positieve manier te communiceren en niks in te vullen, door bewustwording van mijn eigen overtuigingen. Hierdoor is mijn leven in positieve zin veranderd, ook voor mijn gezin. Ik heb nu de leiding over mijn leven, en vandaar uit vind ik het ook fijn om zorgzaam te zijn voor anderen.

Dit alles in een veilige omgeving met een kleine groep en met de juiste trainer en co trainer, en met humor. Nog fijner!

Met NLP ben ik tot de kern gekomen van wat ik echt graag wil in mijn leven. En dat wil toch iedereen? Of niet?  ( 🤣🤣🤣)

Bettina

Bas

ZZP-er

Zonder dat ik het idee had dat ik grootse veranderingen zou ervaren heb ik mij opgegeven omdat ik zakelijk wel wat beter wilde leren communiceren en omgaan met "lastige" mensen. Maar al snel kwam ik erachter dat het voor het grootste deel een reactie was op mijn manier van communiceren. Toen ik dat doorhad gebeurde er van alles. ik heb nog niet eerder zo een grote omslag mee gemaakt. Zakelijk maar ook privé. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Weet je, Het is jouw leven en jij bent verantwoordelijk voor wat jij er van maakt.  NLP was voor mij de beste investering ooit.

linda-commandeur

Linda

Business trainer en Virtual professional

De NLP Practitioner Training van Jack Smit heeft mij heel veel gebracht en gegeven. Ik ben mezelf zo ontzettend dankbaar dat ik deze training mijzelf cadeau heb gegeven!
Ik ben de NLP Practitioner Training gaan volgen om mezelf verder en anderen te ontwikkelen op zowel persoonlijk gebied als op zakelijk gebied. Ik ben vele malen rustiger van binnen en ik ben veel meer zeker van mezelf. Door de verschillende interventies/oefeningen die je leert en ook ondergaat, is er een extra wereld voor mij open gegaan.
ik heb duidelijk inzicht gekregen in hoe ik zelf in elkaar zit, waarin ik doe wat ik doe en hoe ik dat doe. Ook vind ik het interessant, leuk en handig om te weten / te ontdekken hoe een ander in elkaar zit, waarom de ander doet wat hij/zij doet en hoe, om daarop op verschillende manieren in te kunnen spelen. Die ander te kunnen helpen.
Ook zij voor mij enkele belangrijke blokkades vanuit het verleden zichtbaar geworden en aangepakt, waardoor ik op een andere en gewenste manier mijn toekomt in kan gaan.
Ik ben van mening dat iedereen deze training zichzelf cadeau moet doen. Vanaf dag één heb ik er al heel veel profijt van, zowel privé als zakelijk

caro

Carolien

Eigenaar: caroskitchen.nl

Carolien heeft aan den lijve ondervonden hoe je leven verandert als je de focus verlegt van problemen naar oplossingen, en je de maker wordt van je eigen geluk. Zij overwon een jarenlange worsteling met psychische problemen en staat nu volop in het leven, gedreven om zichzelf steeds verder te blijven ontwikkelen en een ook bijdrage te kunnen leveren in het proces van een ander.

 

Annelies

Directie secretaresse

Als je moeder bent en je hebt een drukke baan, dan is dat soms best lastig. In mijn geval kon ik de balans tussen werk en privé maar moeilijk vinden. Mijn relatie leed daar behoorlijk onder. Toen ik de mogelijkheid kreeg van mijn werkgever om een NLP training te volgen stond ik niet echt te juichen. De eerste dag begon met de kat uit de boom kijken, maar als je merkt dat er meer zijn zoals jij, dan heb je al snel contact. 

Het draait allemaal om communicatie en vooral om wat er onbewust (non verbaal) gebeurt.  wees je bewust van de signalen die je uitstuurt . Verander je die dan veranderd je wereld.

// Over Jack Smit en NLProfiling

Executive Master Coach, Profiler, Hypnose Master Practitioner
en communicatiespecialist.

Met een hoge dosis mensenkennis en ervaring helpt Jack
mensen  met allerlei problemen. Of je nu bang bent voor spinnen, niet durft te spreken voor een 
groep mensen, of het licht aan het eind van de tunnel niet meer ziet… Jack helpt!