NLP en Spiritualiteit

Masterclass NLP en Spiritualiteit

18-19 september 2023 

Een 2 daagse masterclass door Dr. Richard Bolstad

  • Dr. Richard Bolstad: auteur, spreker, trainer, psychotherapeut, researcher en wetenschapper
  • Ervaar zelf dat spiritualiteit met het mens zijn verweven is. Jij bent spiritueel!
  • Ontdek hoe je spiritualiteit weer kan ervaren en verwelkomen in jouw dagelijkse leven.
  • Werk met een diepgaande en holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling en groei.
Waar gaat deze masterclass over! 


spiritualiteit

Voor is deze masterclass!

De training "NLP en Spiritualiteit" is geschikt voor iedereen die open staat voor het ontdekken hoe spiritualiteit het leven kan verrijken al dan niet in combinatie met NLP. Het richt zich onder andere op het integreren van NLP-technieken met spirituele principes voor persoonlijke groei en effectiviteit. Maar ook als je geen kennis hebt van NLP is dit een waardevolle ontdekkingsreis. De training is relevant voor iedereen die hun spirituele reis willen verrijken en voor mensen met een sterke spirituele achtergrond die NLP-technieken willen toepassen. Het is ook geschikt voor professionals zoals coaches en therapeuten die hun NLP-vaardigheden willen combineren met spirituele benaderingen. De training biedt een inclusieve en respectvolle omgeving voor diverse spirituele overtuigingen en achtergronden.

Dr. Richard Bolstad is de meest inspirerende visionair die levens transformeert met zijn ongeëvenaarde expertise en diepgaande toewijding aan persoonlijke groei.

Als er iets is wat je zou moeten weten over Dr. Richard Bolstad, dan is het wel dat hij gek is op research. Al vanaf zijn eerste kennismaking met NLP heeft Richard altijd gezocht naar wetenschappelijke onderbouwing. Internationaal gezien is Richard Bolstad dan ook een alom gerespecteerd NLP-trainer, auteur en spreker die als gevolg van zijn research koppelingen heeft weten te maken tussen NLP, psychiatrie en de medische wetenschap.

Hij heeft gewerkt met alle grootheden binnen de wereld van NLP en heeft een ongeëvenaarde bijdrage geleverd aan de ontwikkeling ervan. Richard heeft bijna 40 jaar besteed aan het integreren van NLP technieken in de medische wereld. Hij heeft zichzelf daardoor kunnen ontwikkelen tot autoriteit op dit gebied en heeft daar vele boeken over geschreven. 

Door zijn diepgaande begrip van de principes en technieken van NLP, heeft hij vele anderen kunnen onderwijzen en begeleiden in het toepassen van NLP in hun eigen leven en professionele praktijken.

"NLP en Spiritualiteit" - 18-19 september 2023

De mensheid kan niet zonder spiritualiteit, ook al probeert de wetenschap dat te ontkennen!

Wanneer je kijkt naar de afgelopen 40 jaar dat Richard Bolstad research heeft gedaan op alle vlakken van het “mens” zijn, dan valt als eerst op dat de mensheid spirituele wezens zijn. Vanaf de eerste dag werd alles wat niet verklaard kon worden toegeschreven aan de geesten en de goden van die tijd. Sjamanen, hoge priesters, stamoudsten en andere wijze mannen en vrouwen communiceerden met de geesten en goden en behoeden daarmee de bevolking tegen ziekten en tegenspoed.

De mens heeft vanuit de gedrevenheid alles te willen begrijpen, de wetenschap voorrang gegeven boven alles wat met de “oude spiritualiteit” te maken had. Denk alleen maar aan de verschillen tussen de oosterse en westerse benadering van ziekte. Tegenwoordig is ook de wetenschap er gelukkig van doordrongen dat niet alles verklaard kan worden op de manier zoals de wetenschap te werk gaat.. er is meer tussen hemel en aarde.

De mens komt tot het inzicht dat de oude spiritualiteit met het mens zijn verweven is en dat we niet zonder kunnen. De wereld is ziek omdat we de verbinding met de natuur en de spirituele wereld hebben losgelaten. Het is tijd om te herinneren en die koppeling te herstellen.

Richard Bolstad heeft meer dan 40 jaar onderzoek gedaan naar de koppeling tussen psychologie, NLP en spiritualiteit. Hoe kunnen we de broodnodige spiritualiteit weer terugbrengen in ons dagelijkse leven. Hoe kunnen we op een hedendaagse manier weer connectie maken met natuur en de energie van het universum. De mensheid kan niet los van de spiritualiteit bestaan.


Wat levert het jou op om erbij te zijn.

Wanneer je leven blokkeert, wanneer je het gevoel hebt dat er iets mist in je leven en je wilt onderzoeken hoe je dat op een eenvoudige manier kunt herstellen, dan is dit wat je zoekt. Deze training/masterclass gaat over de koppeling tussen NLP en spiritualiteit en hoe je daar in het dagelijks leven praktische manieren in kunt vinden jezelf te helen.

Richard leert je op een heldere en praktische manier hoe jij weer connectie kunt maken met de oude spiritualiteit die altijd al onderdeel is geweest van jouw wezen. Je ontdekt jouw “zelf” op een manier die het gevoel van leegte opvult met liefde en richting geeft aan jouw leven.

Wanneer je het gevoel hebt dat je door het leven als met een elastiekje terug wordt getrokken in oude patronen dat kan het zo zijn dat hier een boodschap van het universum voor jou meespeelt. 

Leer weer luisteren naar wat de oude wijsheden je willen vertellen en creëer een mooier leven.

:

Earlybird: 687 euro

Vanaf 22 juli: 777 euro

Richard 2

Dit zijn de belangrijkste bijdragen van Dr. Richard Bolstad aan de wereld!

Een van de belangrijkste bijdragen is wel zijn werk op het gebied van gezondheid en welzijn. Hij heeft verschillende boeken geschreven, zoals "Transforming Communication" en "RESOLVE: A New Model of Therapy", waarin hij de toepassing van NLP in therapeutische contexten onderzoekt. Richard heeft waardevolle inzichten geleverd over hoe NLP kan worden gebruikt om positieve veranderingen in het leven van mensen te bevorderen, zowel op mentaal als fysiek niveau.

Daarnaast heeft Richard Bolstad ook bijgedragen aan het begrip en de toepassing van NLP in andere vakgebieden, zoals onderwijs en leiderschap. Hij heeft trainingen en workshops gegeven aan docenten, managers en professionals om hen te helpen effectiever te communiceren, leiderschapspotentieel te ontwikkelen en betere resultaten te bereiken. Zijn werk heeft anderen geïnspireerd om NLP te gebruiken als een middel om positieve verandering te creëren in verschillende aspecten van hun leven.

Wat hem vooral uniek maakt, is zijn vermogen om complexe NLP-concepten op een toegankelijke en praktische manier te presenteren. Richard is in staat om abstracte theorieën te vertalen naar concrete stappen die mensen kunnen nemen om hun doelen te bereiken. Zijn benadering is gebaseerd op het idee dat NLP geen ingewikkelde en mystieke discipline hoeft te zijn, maar eerder een praktisch hulpmiddel is dat kan worden toegepast in het dagelijks leven.

Bovendien heeft Richard een reputatie opgebouwd als een empathische en bekwame trainer en coach. Hij heeft het vermogen om anderen te inspireren en te motiveren, en creëert een veilige omgeving waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te uiten en te groeien. Zijn passie voor NLP en zijn toewijding om anderen te helpen zijn duidelijk zichtbaar in zijn werk en interacties.

richard and julia

Leer Richard kennen!

Richard Bolstad begon zijn studie van NLP in de vroege jaren 90 en werd al snel gepassioneerd door de krachtige technieken en inzichten die het te bieden had.

Na het behalen van zijn doctoraat in de klinische psychologie begon Richard NLP toe te passen in zijn eigen praktijk als therapeut en coach. Hij ontwikkelde zijn eigen holistische benadering van therapie en combineerde NLP met andere therapeutische onderdelen, zoals hypnotherapie en energetische geneeskunde. Deze geïntegreerde aanpak zorgden voor effectieve resultaten bij het begeleiden van zijn cliënten naar persoonlijke transformatie en welzijn.


Als auteur heeft Dr. Richard Bolstad verschillende boeken geschreven die wereldwijd worden erkend als waardevolle bronnen op het gebied van NLP en persoonlijke ontwikkeling.

Zijn boeken, "RESOLVE: A New Model of Therapy" en "Transforming Communication", hebben bijgedragen aan het begrip en de verspreiding van NLP-principes en technieken wereldwijd. Hij schrijft op een toegankelijke en praktische manier, waardoor lezers NLP gemakkelijker kunnen begrijpen en toepassen in hun eigen leven.

Naast het schrijven van boeken is Richard een veelgevraagd spreker en trainer op internationale NLP-conferenties en evenementen. Hij heeft over de hele wereld trainingen gegeven aan professionals uit verschillende vakgebieden, waaronder therapeuten, coaches, docenten en managers. Zijn trainingen zijn bekend om hun diepgang, helderheid en de praktische toepasbaarheid van de geleerde technieken.

Richard blijft zich inzetten voor de verdere ontwikkeling en toepassing van NLP. Hij is mede-oprichter van het International Trainers Academy of NLP (ITANLP) en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van ethische normen en richtlijnen voor NLP-trainers wereldwijd. Hij is ook betrokken bij het bevorderen van de integratie van NLP in andere domeinen, zoals gezondheidszorg, onderwijs en leiderschap.

Met zijn kennis, ervaring en toewijding aan NLP heeft Dr. Richard Bolstad een blijvende impact gehad op het veld van NLP

Een interview met Richard over NLP, Spiritualiteit en Communicatie

Richard heeft een unieke kijk op de samenhang tussen NLP, psychologie, spiritualiteit en de toepasbaarheid hiervan in je zakelijke en privé levens omstandigheden.

Door zijn jarenlange research op dit gebied geeft hij je handvatten en direct toepasbare technieken om met alles wat het leven je toewerpt om te kunnen gaan.

Zijn koppeling tussen deze verschillende onderdelen maakt zijn aanpak holistisch en transformerend. Wil je meer hier meer van weten, bekijk dan dit prachtige interview en meld je snel aan!

Download de brochure met alle informatie over de unieke masterclasses van Dr. Richard Bolstad

Hierboven vind je alles over de inhoud van de trainingen van Dr. Richard Bolstad. We hebben alles ook nog even samengevat in een handige gratis brochure.   Wil je die eerst rustig doorlezen voordat je je aanmeld, dan kan dat natuurlijk. laat het ons weten via onderstaande knop en dan ontvang je hem spoedig in je mailbox.  ( check ook je SPAM-box want soms gaat er iets niet helemaal goed)

50%
Stuur mij de brochure
Richard Bolstad bij NLPro

Bekijk hier de andere training van Richard Bolstad over "Rapport based organization"

Waar en wanneer?

Locatie:
NLPro-Groep
De Trompet 2930
1967 DD  Heemskerk

Data:

18-19 sept 2023 - "NLP en Spiritualiteit" 

Tijden:
Ontvangst vanaf 8.30 uur

Training van 9.00 uur tot 16.45 uur

Parkeren:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en op het terrein