Stoppen met roken - blazen

Stoppen met roken met NLP en Hypnose!

Stap voor stap met professionele begeleiding!

𝟑

𝟑 𝐮𝐮𝐫 𝐝𝐮𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞𝐬, 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐞𝐟 𝐇𝐲𝐩𝐧𝐨𝐬𝐞

2

𝐌𝐏𝟑 𝐡𝐲𝐩𝐧𝐨𝐬𝐞 𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐛𝐥𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬

2
𝐆𝐞𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐥𝐝𝐞 𝐤𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧: 𝐍𝐋𝐏 𝐞𝐧 𝐇𝐲𝐩𝐧𝐨𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐛𝐥𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐚𝐭
Stoppen met roken - weigeren

Wat kost het...... en wat levert het je op!

Natuurlijk kunnen we je allemaal vertellen welke gezondheid voordelen je het oplevert. Maar weet je wat mensen het eerst tegenhoudt? Dat zijn vaak de kosten. Want eerlijk is eerlijk, zo'n training kost geld.

Wanneer je alles, inclusief alle sessies, persoonlijke begeleiding, audio materiaal, de twee gespecialiseerde trainers, afzonderlijk bij elkaar zou optellen dan kom je op €1080,=. Dat is natuurlijk onzinnig.

Dus wat is een eerlijk bedrag? Daarom hebben we een rekensommetje gemaakt. 

Gemiddeld rookt men 3 tot 4 pakjes sigaretten per week. de ene week wat meer en de andere week wat minder. Roken is een kostenpost van tussen de €2000,- en €3000,- per jaar.

Om nog maar niet te spreken over de gezondheidswinst.

In ieder geval kun je daar hele mooie dingen voor doen.

Hoe ziet jouw rekensom er uit - hoeveel bespaar jij ?

Wij hebben bedacht , laten we onze vergoeding op ongeveer 7 % zetten. 
Dus € 197,= incl BTW voor alles bij elkaar. Dat is best redelijk toch ? Dan houd jij evengoed  een fikse besparing over aan het eind van het jaar. En natuurlijk wordt jouw gezondheid er ook beter van. 

NLP practitioner

In deze krachtige training reken je voor goed af met jouw behoefte naar een sigaret.

Stoppen met roken. Het lijkt zo makkelijk. De grootste stoppoging van Nederland gaat in oktober weer van start. Duizenden mensen gaan de commitment aan om tijdens de hele maand oktober niet te roken met als doel om daarna ook als NIET ROKER door het leven te gaan. Bij sommige lukt het, bij de anderen nog niet. 

Wil jij ook een NIET ROKER zijn? Heb jij het al een keer, of vaker, geprobeerd om te stoppen? Ben je bereid om er (nog eens) voor te gaan?! Doe mee met deze korte training en geef daarmee jezelf die extra 'schop onder je kont' en 'duwtje in de rug'. Zo weet je zeker dat het je ook echt gaat lukken om geen sigaret of andere rookwaren meer aan te raken.

Vele rokers zijn ervan overtuigd dat roken, nicotine, een verslaving is en dat het heel moeilijk is ermee te stoppen. Niets is minder waar. Nicotine is niet verslavend. Maar waarom blijven mensen dan roken? Het is een gewoonte geworden. Wij helpen je bij het doorbreken van deze gewoonte. 

Maar hoe is die gewoonte er gekomen? Je liep echt niet zomaar op een dag rond, en ineens schoot het idee te binnen om te gaan roken. Nee, je hebt dat idee toch echt ergens anders vandaan. Je zag waarschijnlijk iemand roken, en omdat zij het deden, dacht je misschien dat het voor jou ook een goed idee zou zijn. Of je voelde groepsdruk. Je was bang om buiten de groep te vallen. Bang om niet goed genoeg te zijn. Of dat je er niet bij hoorde als je niet zou roken. 

Het feit dat je dit nu leest is een teken dat je de (stille) wens hebt om te stoppen met roken. Het is tijd. Het is belangrijk voor je. Het heeft voor jou een goede reden om te stoppen met roken. Wat is het je waard om te stoppen?


Deze korte training is een dynamische en interactieve training waarin we een combinatie maken van NLP en Hypnose. Met NLP ontdek je o.a. wat je nou tot nu toe heeft weerhouden om te stoppen en om vol te houden. We maken gebruik  van de krachtige methodieken die ervoor zorgen dat de verleiding naar het roken steeds kleiner wordt, je het steeds makkelijker vindt om 'nee' te zeggen, en het daadwerkelijk lukt om als NIET ROKER verder door het leven te gaan. Daarnaast doen we elke sessie een 'Stoppen met roken' hypnose sessie / meditatie als afsluiting.


Investeer in jezelf en leef je rook vrij! Dat is dan snel terug verdiend.

NLPro Succes trainine

3 sessies van 3 uur

Waarom zou je mee doen

De training "Stoppen met roken met NLP en Hypnose" is verdeeld in 3 sessies van 3 uur. In groepsverband gaan we samen en individueel aan het werk en ontdek je het antwoord op o.a. de vragen "waarom is stoppen met roken nou zo moeilijk?" en "waarom lukt het me niet om vol te houden?!"

Tijdens deze training ervaar je dat je er niet alleen voor staat. Wij helpen je en leren je de tools om er op de juiste manier mee om te gaan.

Dit is ook echt een training, geen cursus. Je gaat dus ook echt aan de slag. Samen en zelf.  In dit geval gaat het over jouw manier van denken, jouw overtuigingen, het belang van een goede ademhaling en het effect van dit alles op je lichaam en immuunsysteem.


Waarom werkt een training / masterclass:

 • Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit, dat deelnemers in een training grotendeels participeren, verhoogt het leereffect significant.
 • Tijdens de training krijg je uitgebreid gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen. Zo leer je direct hoe je zelf de geleerde technieken kunt toepassen.
 • Een training is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de trainers en/of door andere deelnemers. De veilige omgeving die wij bieden kan een uitermate sterke boost geven aan jouw groei.
 • Trainingen / masterclasses bieden de gelegenheid om anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Je ervaart veel positieve energie en hierdoor is het deelnemen aan de training zeer waardevol.

Het programma

  4 oktober - sessie 1
  • 18:30 Start  / kennismaking
  • 21:30 Einde

  De eerste dag starten we o.a. met het vaststellen van de reden waarom jij bent gaan roken, en waarom je het nu nog doet. Wat levert het je nu nog op? En wat wil je ervoor in de plaats? Hiervoor maken we gebruik van de NLP modellen / methodieken. We sluiten af met een "Stoppen met roken" hypnose sessie / meditatie.


  19 oktober - sessie 2

  • 18:30 Start
  • 21:30 Einde

  Je bent al een paar dagen een NIET ROKER! Op dag 2 gaan we met behulp van NLP werken aan overtuigingen. Hoe werkt dat nou met die overtuigingen, en hoe kan ik ze voor me laten werken? En net als dag 1 sluiten we af met een "Stoppen met roken" hypnose sessie / meditatie.


  1 november - sessie 3

  • 18:30 Start
  • 21:30 Einde

  Dag 3! Je bent goed bezig! Een echte NIET ROKER en het gaat je ook zo makkelijk af! Vandaag geven we de aandacht aan ademhaling. Dit doen we volgens de HeartMath methode. Dit is een bewezen ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat je lichaam herstel modus gaat en systeem weer in balans brengt. Dit kunnen we laten zien door middel van biofeedback. En natuurlijk sluiten we ook vandaag af met een "Stoppen met roken" hypnose sessie / meditatie.


  Extra cadeau

  Als deelnemer van deze training ontvang je twee gratis ingesproken MP3 hypnose sessies / meditaties, t.w.v. €19,90!


  Wie zijn de trainers?

  Linda en Jack (NLPro-Groep)

  Ouders, partners, professionals, internationaal gecertificeerd coaches, trainers, hypnotiseurs. Geen “probleem” gaan wij uit de weg. Of er hypnose, coaching, of een volledige training voor nodig is, samen komen wij er altijd! 

  De NLPro-Groep is meer dan een bedrijf. Het is ontstaan vanuit liefde, een van onze kernwaarden. Wij doen alles, zowel zakelijk als privé, volgens/met onze 6 kernwaarden. Deze 6 zijn: liefde, samen, warmte, verbinding, inspirerend en open. Hierdoor ontvangen wij de enorme positieve vibe en prachtige recensies. Onze aandacht is oprecht, omdat wij zelf dingen hebben meegemaakt, die we zacht gezegd “niet prettig” kunnen noemen. Wat het leven zwaar kan maken (denk aan burn-out, PTSS, faillissement, scheiding) hebben we overwonnen. En we gunnen iedereen deze overwinning! 

Waar en wanneer vind deze training plaats?

3 sessies - 3 uur

4 oktober 18:30- 21:30 uur

19 oktober 18:30 - 21:30 uur

1 november 18:30 - 21:30 uur

Locatie: NLPro-Groep, Jan Duikerweg 12b, Heerhugowaard

Alle prijzen zijn inclusief:

Training, programmaboekje met informatie, koffie en thee, en twee geluidsopnames cadeau.


NLP practitioner
€ 1080,-
€197,- incl. BTW

Schrijf je hier in voor de training "Stoppen met roken met NLP en Hypnose"

 • Interactieve training
 • De training is inclusief de BTW
 • De training vindt plaats in een goed geventileerde ruimte
 • Er wordt rekening gehouden met alle dan geldende maatregelen
 • Inclusief programmaboekje met informatie
 • Internationaal erkende NLP en Hypnose trainers en HeartMath therapeuten
 • Praktische informatie om aan jouw gezondheid (leefstijl) te werken
 • 9 uur in totaal! Heeft een waarde van €1080,- excl btw. voor 9 losse sessie uren