stress en beweeg

Masterclass:  Stress? Beweeg!

“Changing the world through changing lives”

2
Internationaal gecertificeerde NLP trainers
25+

Jaren gezamenlijke ervaring in NLP

10+
Verschillende "NLP" trainingen
NLP practitioner training

Deze Masterclass gaat over stress en het positieve effect van bewegen

Deze NLPro-Masterclass is een dynamische en interactieve training waarin je zowel de kern als de finesses leert van dit specifieke onderwerp: Stress, het effect van bewegen op stress en wat doet stress met jouw weerbaarheid.

Juist nu is gezondheid en een goed werkend immuunsysteem de beste verdediging tegen het Corona virus. In deze workshop krijg je praktische informatie die jou optimaal kan voorbereiden op wanneer jij eventueel besmet raakt met het virus.

NLPro-Masterclasses zijn trainingen die zich richten op dit actuele en maatschappelijke onderwerp. Het gaat dieper in op de materie en maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor overmatige stress.

De trainingen zijn gebaseerd op de kennis en expertise die NLPro-Training in de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan en ontwikkeld.

De masterclasses zijn soms gericht op de ontwikkeling van je denkvermogen, soms op de ontwikkeling van je observatievermogen en soms op de ontwikkeling van je communicatievaardigheden.

De Masterclasses zijn altijd gericht op het ontwikkelen van je keuze mogelijkheden zodat je na het volgen van de training over bruikbare nieuwe informatie beschikt, waarmee je je leven op elke gewenste wijze kunt verbeteren.

dansje

Een workshop/masterclass volgen, zinvol of zinloos?

Wat is een workshop/masterclass?

Een Masterclass is een training waarbij je actief deelneemt en werkt aan een verdieping van een specifiek onderwerp. In dit geval gaat het over stress en het effect ervan op je lichaam. Uiteraard komt de vraag "wat kan ik doen om mijn lichaam optimaal voor te bereiden voor het eventueel besmet raken met Corona" ruimschoots aan bod. De masterclasses bij NLPro-Training worden geleid door internationaal geaccrediteerde Master trainers.


Redenen waarom workshops/masterclasses werken:

 • Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit, dat deelnemers in een workshop grotendeels participeren, verhoogt het leereffect significant.
 • Tijdens de Masterclass krijg je uitgebreid gelegenheid om zelf te oefenen en vragen te stellen.  Zo leer je direct hoe je zelf de geleerde technieken kunt toepassen.
 • Een masterclass is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de Master en/of door andere deelnemers. De veilige omgeving van een Masterclass kan een uitermate sterke boost geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Masterclasses bieden vaak de gelegenheid om anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Je ervaart veel positieve energie en dat leidt tot een hoge "fun-factor". Masterclasses zijn daardoor vooral waardevol om aan deel te nemen.

Wat zijn de voordelen van de NLP Masterclasses


 • Je leert hoe je belangrijke stress regulerende vaardigheden kunt integreren in je eigen persoonlijke leven en werk omgeving. 
 • Je leert op welke manier jij jouw stress kan ombuigen tot iets neutraals of zelfs positief
 • Je ontdekt de wetenschappelijke onderbouwing wat bewegen kan bijdragen aan de goede werking van jouw brein en je immuunsysteem.
 • Je leert alles over het effect van jouw ademhaling op jouw weerbaarheid en stress regulerend vermogen.
 • Dansen is een van de meest complexe motorische programma voor het brein. Het houd je jong, gezond en veerkrachtig.
 • Stress regulatie draagt bij aan de optimale werking van jouw immuunsysteem.
 • 87% van alle "vage" gezondheidsklachten zijn te wijten aan stress veroorzaakt door leefstijl. Een aanpassing in jouw leefstijl versterkt jouw gezondheid en rekent af met die "vage" klachten.

Waar en wanneer vind deze Masterclass plaats?

Masterclass "Stress? Beweeg!"

22 november 2020

13:00 - 17:00 uur

Locatie: Danssportcentrum La Passe,
Kingsford Smithstraat 106,

Beverwijk


Alle prijzen zijn inclusief:

informatieboekje


NLP Master Practitioner
€ 99,-
€17,50

Schrijf je hier in voor de workshop/Masterclass "Stress? Beweeg!"

 • interactieve Masterclass
 • De Masterclass vindt plaats in een goed geventileerde ruimte
 • Er wordt rekening gehouden met de corona maatregelen
 • Inclusief werkboek
 • Internationaal IA-NLP erkende trainers
 • Praktische informatie om aan jouw gezondheid (leefstijl) te werken