Succes training

NLPro Succes Training

Life is 10% what happens to you, and 90% how you react to it

Waarom NLPro succes training?
2
Internationale NLP Trainers
25+
Jaren ervaring in het bedrijfsleven
12+

Jaar ervaring in executive coaching

NLPro Succes trainine

De next step in jouw carrière  

De succestraining is bij uitstek geschikt voor ondernemende mensen die toe zijn aan de volgende stap in hun professionele carrière. Willen groeien en vooruit komen in het leven is de drijfveer. Maar hoe weet je dat je op het juiste spoor zit. 

Het zou heel erg vervelend zijn wanneer je al je energie stopt in iets, om er vervolgens achter te komen dat het uiteindelijk toch niet is wat je er van had verwacht.

De NLPro-Succestraining helpt je om jouw drijfveren helder te krijgen en te ontdekken waar jij jouw echte passie ligt. Je leert de succesformule toe te passen die vele andere succesvolle mensen eerder en met groot succes hebben gevolgd. Je leert de 7 belangrijkste stappen van goalsetting. En leer hoe jij eenvoudig jouw focus kan behouden om jouw persoonlijke doel te behalen.

Ben jij er klaar voor ?

nlp toepassen

Succes kopiëren & gebruiken in jouw leven

Ken jij die mensen die overal wel een succes van kunnen  maken. Alles wat zij in hun handen krijgen daar maken ze iets moois van of halen er voordeel uit.
Er zijn alleen al in Nederland honderden van dat soort succesvolle mensen. Het maakt niet echt uit in welk vakgebied ze werkzaam zijn, ze volgen allemaal een heel duidelijk plan. En dat plan is eenvoudiger dan je denkt.
Hoe zou het voor jou zijn wanneer jij gebruik kunt maken van die bewezen succesformule. Dat jij gebruik kunt maken van hun kennis en unieke eigenschappen?

  • Je leert hoe communiceren ECHT werkt
  • Je ontwikkelt jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten
  • Je leert waar jouw controle ligt en pakt deze terug
  • Je leert omgaan met emoties. Die van jou en die van anderen
  • Leer de 7 stappen van succesvol "goalsetting"
  • Je ontdekt wat jou echt drijft. Je vindt jouw passie!
  • Je leert het geheim van succesvolle mensen
Eindelijk!
Nuchter, begrijpelijk en zo ongelooflijk belangrijk. Nooit geweten dat het altijd al binnen mijn handbereik lag. Eindelijk.....
Karel van der Graaf

Als ik dit eerder wist....

Als ik dit eerder had geweten dan had ik mijzelf heel wat narigheid kunnen besparen. Ben blij dat ik deze training gevolgd heb.
Lisa de Groot
Op school leer je dit niet!
Waarom leer je dit niet op school. Het scheelt je jaren in proberen, vallen en opstaan. Dat is toch nergens voor nodig?

https://media-01.imu.nl/storage/nlpro-training.com/5375/gerda-de-boer-120x120.png

" >
Gerda de Boer

Allemaal intense trainingsmodules voor de volgende stap naar succes

Gedurende deze modules wordt jij ondergedompeld in de kennis die honderden andere succesvolle mensen al jarenlang hebben toegepast. Je leert hoe jij op een succesvolle manier een doel stelt en die vervolgens ook haalt. Stap voor stap leer je hoe succesvolle mensen denken en welke strategieën ze gebruiken om beslissingen te nemen. Na deze training wordt jouw leven nooit meer hetzelfde.
 • Je leert NLP doelen stellen en die ook te halen
 • Je ontdekt wat je eigenlijk al die tijd heeft tegengehouden
 • Welke onbewuste belemmerende overtuigingen jij hebt
 • Hoe je belemmerende overtuigingen ombuigt in kracht gevende overtuigingen
 • Je leert hoe je alles positief kan beïnvloeden
 • Je ontdekt de ontbrekende factor in jouw leven. Wat heb je echt nodig
 • Je krijgt een masterclass (zelf)vertrouwen
 • Hoe je om kan gaan met stress en angst
 • Je leert excellent jezelf te presenteren
 • Je ontdekt jouw echte "drive" en jouw echte "passie"
 • Je leert jouw passie in te zetten in je communicatie
 • Je krijgt coaching op alle zakelijke en privé doelen
 • Je ontwikkelt jouw effectieve doelen strategie
 • Je leert vaardigheden om anderen te inspireren en motiveren
 • Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap
 • Je leert omgaan met jouw emoties en die van anderen
 • Je leert te zien wat mensen NIET zeggen
 • Je krijgt zelfinzicht om jezelf nog beter te begrijpen
 • Je hebt controle over elk deel van het proces
 • incl. coaching door evaren succesvolle ondernemers

Onderwerpen welke aanbod komen in de NLPro-Succestraining

communiceren met nlp

Speerpunt 1:  Effectief communiceren

Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, begin je te merken dat jouw communicatie andere, betere resultaten oplevert. Het wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstand bij anderen.

Het uitgangspunt is dat wat je nu ervaart in het leven het directe resultaat is van jouw communicatie. Wanneer je anders communiceert, krijg je andere resultaten..

veranderd je perspectief

Speerpunt 2: Jouw kijk op de wereld

Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Als jij bereid bent om open te staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzes. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en jezelf en anderen te helpen. 
verbinden met nlp

Speerpunt 3: Verbinden

Als ik maar genoeg mensen help om te krijgen wat ze echt nodig hebben, dan komt het met mij vanzelf goed. Dat is waar het hier om draait. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe voorkom ik dat anderen misbruik maken van mijn goedheid. Hoe voorkom ik dat ik er zelf niet aan ten onder ga.  De succestraining geeft je daar alle antwoorden op.

doelen stellen met nlp

Speerpunt 4: Doelen stellen

S.M.A.R.T doelen stellen werkt niet. Als dat wel had gewerkt had iedereen al zijn doelen bereikt. Dus wat ontbreekt er? Hoe voorkom je dat je de energie verliest om aan je doel vast te kunnen houden. Waarom missen we na verloop van tijd de motivatie om door te zetten. En hoe gaan we om met tegenslagen die er zeker een keer zullen zijn. Dat is waar jij antwoord op krijgt. Je leert de unieke manier van doelen stellen die door honderden anderen succesvolle mensen al decennia wordt toegepast. 
certificate nlp

+ Certificatie NLPro Succestraining

Natuurlijk is er aan het eind van de training een certificaat. Maar eigenlijk vinden wij dat het minst belangrijk. Het certificaat is pas wat waard wanneer jij daadwerkelijk je doelen hebt behaald en succesvol bent. Vandaar dat we niet stoppen bij de afgesproken  trainingsmodules. We nodigen je graag uit om je in te schrijven voor de Mastermind werkgroepen. In de Mastermind werk je door aan jouw plan en krijg je de steun van mede ondernemers. Je bespreekt wat je bezighoudt en de andere ondernemers delen hun ervaringen met je zodat je verder kunt. Als jij echt serieus bent in het behalen van jouw doelen dan is dit onmisbaar.

Johan V

Wat fantastisch!

AL jaren zeg ik dat ik wil groeien en ontwikkelen. Toch lukte dat maar heel beperkt en ik snapte niet waar dat aan lag. Ik dacht echt dat het aan mij lag en dat het ondernemerschap niet voor mij was weggelegd.  Totdat ik de succestraining volgde.  Ondernemen kun je leren..  echt.  Neem die stap!
NLPro-academie

Waar en wanneer vind de online

NLPro-Succestraining plaatst

Deze succestraining is een maatwerk training. Hij wordt speciaal samengesteld en ontwikkeld op jouw leven en situatie. Samen bepalen we wanneer je start en hoe snel jij de training wilt doorlopen. Al het trainingsmateriaal inbegrepen. Na betaling wordt jouw persoonlijke lesmap digitaal verstuurd.

Locatie:
NLPro-Academie

Datums:

Deze training vind online plaats en kan op elk moment worden gevolgd.

Tijden:

Wanneer jij maar wilt 

nlp succes training
€ 798,-
€ 595,-

NLPro-Succestraining

Begin te ontdekken welke eigenschappen succesvolle ondernemers moeiteloos nemen en kopieer wat zij doen.  Om in dat proces te blijven kun jij je na het completeren van de training aansluiten bij de NLPro-Mastermind groep om jouw succes te verankeren in jouw manier van zaken doen. 
 • Succesvolle ondernemers staan je met raad en daad bij in het ondernemerschap
 • Je blijft gemotiveerd omdat je steeds weer in contact komt met jouw passie
 • Je leert de 7 unieke stappen van "goalsetting" 
 • De leert welke eigenschappen van succesvolle leiders ook voor jouw werken
 • Elke stap in het ondernemerschap komt aan bod. Het is jouw training.
Enter your stars
arrow_drop_up arrow_drop_down