Richard Bolstad bij NLPro

Masterclass Rapport based Organization

20-21 september 2023

Een 2 daagse masterclass door Dr. Richard Bolstad

  • Dr. Richard Bolstad: auteur, spreker, trainer, psychotherapeut, researcher en wetenschapper
  • Ontdek de impact van jouw communicatie binnen elke relatie. Zowel zakelijk als privé
  • Gebrekkige communicatie is de grootste oorzaak van verlies van vertrouwen en verbreken van verbinding.
  • Ervaar de diepgaande en holistische benadering in persoonlijke ontwikkeling en groei.
Waar gaat deze masterclass over? 


trauma recovery

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De training "Rapport Based Organization" van biedt een waardevol kader en concrete tools voor het opbouwen van sterke zakelijke relaties. Door de combinatie van NLP-principes, communicatietechnieken en strategieën voor succesvol zakendoen, helpt hij deelnemers om effectiever te communiceren, betere resultaten te behalen en hun zakelijke doelen te verwezenlijken.

Of je nu een ondernemer, verkoper, manager of professional bent, deze training biedt praktische inzichten en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de zakelijke context. Het stelt deelnemers in staat om zich te onderscheiden in hun vakgebied door het opbouwen van sterke relaties en het creëren van zakelijk succes op basis van vertrouwen en effectieve communicatie.


Dr. Richard Bolstad is de meest inspirerende visionair die levens transformeert met zijn ongeëvenaarde expertise en diepgaande toewijding aan persoonlijke groei.

Als er iets is wat je zou moeten weten over Dr. Richard Bolstad, dan is het wel dat hij gek is op research. Al vanaf zijn eerste kennismaking met NLP heeft Richard altijd gezocht naar wetenschappelijke onderbouwing. Internationaal gezien is Richard Bolstad dan ook een alom gerespecteerd NLP-trainer, auteur en spreker die als gevolg van zijn research koppelingen heeft weten te maken tussen NLP, psychiatrie en de medische wetenschap.

Hij heeft gewerkt met alle grootheden binnen de wereld van NLP en heeft een ongeëvenaarde bijdrage geleverd aan de ontwikkeling ervan. Richard heeft bijna 40 jaar besteed aan het integreren van NLP technieken in de medische wereld. Hij heeft zichzelf daardoor kunnen ontwikkelen tot autoriteit op dit gebied en heeft daar vele boeken over geschreven. 

Door zijn diepgaande begrip van de principes en technieken van NLP, heeft hij vele anderen kunnen onderwijzen en begeleiden in het toepassen van NLP in hun eigen leven en professionele praktijken.

"Rapport Based Organization" -
20-21 september 2023

Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard!

In relaties gaat het meeste stuk als gevolg van gebrekkige communicatie. Het maakt niet uit of het zakelijke relaties zijn of persoonlijke relaties. Wanneer de communicatie gebrekkig is, gaat dat ten koste van de verbinding die we ervaren. Zoals een goed gezegde luidt, Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard. Bij een gebrekkige communicatie is dat het eerste wat verloren gaat.

In de afgelopen 40 jaar heeft Richard Bolstad zich door uitgebreid research in communicatie en linguïstiek verdiept in de problematiek van het behouden van een goede relatie. Dat was tevens de reden dat Richard zich in het begin van de negentiger jaren ging verdiepen in de taalmodellen van NLP.

Hij ontdekte dat niet zozeer de gebruikte woorden, maar de manier van communiceren binnen de eerste twee minuten van het gesprek de uitkomst al voor het grootste gedeelte bepaalde.

Zijn bevindingen werden bevestigd in het werk van Relatiedeskundige John Gottman die aan de hand van een opgenomen videogesprek tussen echtlieden binnen twee minuten met 97% zekerheid kon voorspellen of dit stel bij elkaar zou blijven of uit elkaar zou gaan.

Het proces van communiceren vanuit “Rapport” is daarbij van het grootste belang. In deze masterclass neem Richard je mee in zijn bevindingen. In elke relatie is het belangrijk de verbinding te behouden en het vertrouwen in elkaar te laten groeien. Waar grootheden in het verbinden van mensen moeiteloos gebruik van maken is nu eenvoudig zelf te leren.

Wat levert deze training/masterclass je op?

Wanneer deze vaardigheden worden ingezet bij bijvoorbeeld conflictbeheersing blijkt dat het resultaat in vrijwel alle gevallen positiever is en dat beide partijen blijvend positieve resultaten ondervinden in het samenwerken in de toekomst. Het levert tijdwinst en financieel voordeel op binnen de zakelijke context. Het vergroot het vertrouwen in elkaar en in de samenwerking.

Communiceren vanuit “rapport” verminderd spanningen in de relationele sfeer en zorgt ervoor dat elke partij zich echt gehoord en gezien voelt zodat een diepgaande connectie kan ontstaan.
Het zorgt ervoor dat binnen de relatie openingen ontstaan om naar elkaar toe te groeien en oude trauma’s los te laten. Het verdiept en verrijkt de relatie

In de huidige drukke maatschappij, waar chaos de overhand lijkt te nemen door alle prikkels waar we aan blootgesteld worden is het van belang dat je kunt vertrouwen op de connectie die je hebt met anderen. Dat (sociale) vangnet dat op vertrouwen en verbinding is gestoeld kan door slechte communicatie binnen minuten onderuitgehaald worden waardoor chaos, paniek en emotionele overtrokken reacties als middel worden ingezet om te redden wat er te redden valt.

Dat is absoluut onnodig. Leer verbinding te behouden en resultaten te bereiken die voor alle partijen positief en van belang zijn.

Earlybird: 687 euro

Vanaf 22 juli: 777 euro

Bekijk hier de andere training van Richard Bolstad over NLP en Spiritualiteit

Richard 2

Dit zijn de belangrijkste bijdragen van Dr. Richard Bolstad aan de wereld!

Een van de belangrijkste bijdragen is wel zijn werk op het gebied van gezondheid en welzijn. Hij heeft verschillende boeken geschreven, zoals "Transforming Communication" en "RESOLVE: A New Model of Therapy", waarin hij de toepassing van NLP in therapeutische contexten onderzoekt. Richard heeft waardevolle inzichten geleverd over hoe NLP kan worden gebruikt om positieve veranderingen in het leven van mensen te bevorderen, zowel op mentaal als fysiek niveau.

Daarnaast heeft Richard Bolstad ook bijgedragen aan het begrip en de toepassing van NLP in andere vakgebieden, zoals onderwijs en leiderschap. Hij heeft trainingen en workshops gegeven aan docenten, managers en professionals om hen te helpen effectiever te communiceren, leiderschapspotentieel te ontwikkelen en betere resultaten te bereiken. Zijn werk heeft anderen geïnspireerd om NLP te gebruiken als een middel om positieve verandering te creëren in verschillende aspecten van hun leven.

Wat hem vooral uniek maakt, is zijn vermogen om complexe NLP-concepten op een toegankelijke en praktische manier te presenteren. Richard is in staat om abstracte theorieën te vertalen naar concrete stappen die mensen kunnen nemen om hun doelen te bereiken. Zijn benadering is gebaseerd op het idee dat NLP geen ingewikkelde en mystieke discipline hoeft te zijn, maar eerder een praktisch hulpmiddel is dat kan worden toegepast in het dagelijks leven.

Bovendien heeft Richard een reputatie opgebouwd als een empathische en bekwame trainer en coach. Hij heeft het vermogen om anderen te inspireren en te motiveren, en creëert een veilige omgeving waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te uiten en te groeien. Zijn passie voor NLP en zijn toewijding om anderen te helpen zijn duidelijk zichtbaar in zijn werk en interacties.

richard and julia

Leer Richard kennen!

Richard Bolstad begon zijn studie van NLP in de vroege jaren 90 en werd al snel gepassioneerd door de krachtige technieken en inzichten die het te bieden had.

Na het behalen van zijn doctoraat in de klinische psychologie begon Richard NLP toe te passen in zijn eigen praktijk als therapeut en coach. Hij ontwikkelde zijn eigen holistische benadering van therapie en combineerde NLP met andere therapeutische onderdelen, zoals hypnotherapie en energetische geneeskunde. Deze geïntegreerde aanpak zorgden voor effectieve resultaten bij het begeleiden van zijn cliënten naar persoonlijke transformatie en welzijn.


Als auteur heeft Dr. Richard Bolstad verschillende boeken geschreven die wereldwijd worden erkend als waardevolle bronnen op het gebied van NLP en persoonlijke ontwikkeling.

Zijn boeken, "RESOLVE: A New Model of Therapy" en "Transforming Communication", hebben bijgedragen aan het begrip en de verspreiding van NLP-principes en technieken wereldwijd. Hij schrijft op een toegankelijke en praktische manier, waardoor lezers NLP gemakkelijker kunnen begrijpen en toepassen in hun eigen leven.

Naast het schrijven van boeken is Richard een veelgevraagd spreker en trainer op internationale NLP-conferenties en evenementen. Hij heeft over de hele wereld trainingen gegeven aan professionals uit verschillende vakgebieden, waaronder therapeuten, coaches, docenten en managers. Zijn trainingen zijn bekend om hun diepgang, helderheid en de praktische toepasbaarheid van de geleerde technieken.

Richard blijft zich inzetten voor de verdere ontwikkeling en toepassing van NLP. Hij is mede-oprichter van het International Trainers Academy of NLP (ITANLP) en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van ethische normen en richtlijnen voor NLP-trainers wereldwijd. Hij is ook betrokken bij het bevorderen van de integratie van NLP in andere domeinen, zoals gezondheidszorg, onderwijs en leiderschap.

Met zijn kennis, ervaring en toewijding aan NLP heeft Dr. Richard Bolstad een blijvende impact gehad op het veld van NLP

Een interview met Richard over NLP, Spiritualiteit en Communicatie

Richard heeft een unieke kijk op de samenhang tussen NLP, psychologie, spiritualiteit en de toepasbaarheid hiervan in je zakelijke en privé levens omstandigheden.

Door zijn jarenlange research op dit gebied geeft hij je handvatten en direct toepasbare technieken om met alles wat het leven je toewerpt om te kunnen gaan.

Zijn koppeling tussen deze verschillende onderdelen maakt zijn aanpak holistisch en transformerend. Wil je meer hier meer van weten, bekijk dan dit prachtige interview en meld je snel aan!

Download de brochure met alle informatie over deze unieke trainingen van Dr. Richard Bolstad

Hierboven vind je alles over de inhoud van de trainingen van Dr. Richard Bolstad. We hebben alles ook nog even samengevat in een handige gratis brochure.   Wil je die eerst rustig doorlezen voordat je je aanmeld, dan kan dat natuurlijk. laat het ons weten via onderstaande knop en dan ontvang je hem spoedig in je mailbox.  ( check ook je SPAM-box want soms gaat er iets niet helemaal goed)

50%
Stuur mij de brochure
Richard Bolstad bij NLPro

Dit is een unieke kans om met Dr. Richard Bolstad te trainen. Mis het niet!

Waar en wanneer?

Locatie:
NLPro-Groep
De Trompet 2930
1967 DD  Heemskerk

Data:

18-19 sept 2023 - "NLP en Spiritualiteit" 
20-21 sept 2023 - "Rapport Based Organization" 

Tijden:
Ontvangst vanaf 8.30 uur

Training van 9.00 uur tot 16.45 uur

Parkeren:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en op het terrein