emotie en muziek

Masterclass: Emotie en muziek

“Changing the world through changing lives”

2

Internationaal gecertificeerde NLP trainers

25+

Jaren gezamenlijke ervaring in NLP

10+

Verschillende "NLP" trainingen
Isabel Commandeur

Deze Masterclass gaat over emotie en muziek.

De NLPro-Masterclasses zijn interactieve en dynamische trainingen waarin je zowel de kern als de finesses leert van de specifieke onderwerpen die worden getraind.

Deze masterclass gaat over de belangrijkheid van emoties, welke boodschap er in verscholen ligt en hoe je beter met jouw emoties om kan gaan.

De mens is een emotioneel wezen. We kunnen niet leven zonder emoties. Hoe komt het dan dat we onze emoties vaak wegdrukken of negeren. En wat doet dat met ons lichaam, met onze veerkracht en gezondheid.

Leer in deze workshop wat emoties zijn, welke functie ze hebben en hoe jij jouw emoties kunt beheren. 

De trainingen zijn gebaseerd op de kennis en expertise die NLPro-Training in de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan en ontwikkeld.

De masterclasses zijn soms gericht op de ontwikkeling van je denkvermogen, soms op de ontwikkeling van je observatievermogen en soms op de ontwikkeling van je communicatievaardigheden.

De Masterclasses zijn altijd gericht op het ontwikkelen van je keuze mogelijkheden zodat je na het volgen van de training over bruikbare nieuwe informatie beschikt, waarmee je je leven op elke gewenste wijze kunt verbeteren.

Isabel Commandeur

Een workshop/masterclass volgen, zinvol of zinloos?

Wat is een workshop/masterclass?

Een Masterclass is een training waarbij je actief deelneemt en werkt aan een verdieping van een specifiek onderwerp binnen bijvoorbeeld NLP. In dit geval gaat het speciaal over de functie en werking van emoties. Emoties zijn de belangrijkste boodschappers van het leven en dus is het onverstandig ze te negeren of te onderdrukken. Maar hoe ga ik er dan wel mee om. Dat is de vraag die centraal staat. 

De masterclasses van NLPro-Training worden geleid door 2 internationaal geaccrediteerde Master trainers en wordt muzikaal vormgegeven met Live muziek door de internationaal bekende zangeres Isabel Commandeur.


Redenen waarom workshops/masterclasses werken:

 • Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit, dat deelnemers in een workshop grotendeels participeren, verhoogt het leereffect significant.
 • Tijdens de Masterclass krijg je uitgebreid gelegenheid om zelf te oefenen.  Zo leer je direct hoe je zelf de geleerde technieken kunt toepassen.
 • Een masterclass is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de Master en/of door andere deelnemers. De veilige omgeving van een Masterclass kan een uitermate sterke boost geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Masterclasses bieden vaak de gelegenheid om anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Je ervaart veel positieve energie en dat leidt tot een hoge "fun-factor". Masterclasses zijn daardoor vooral waardevol om aan deel te nemen.

Wat zijn de voordelen van de NLP Masterclasses

Enkele onderwerpen die mogelijk in een masterclass aan bod kunnen komen.

 • Je leert wat emoties zijn en wat de functie is van elke emotie
 • Je leert hoe je je emoties kan beheren in plaats van beheersen
 • Je leert hoe je de boodschap van elke emotie kan achterhalen
 • Je leert hoe je emoties kan loslaten en reguleren
 • Je ontdekt hoe emoties zich in jouw lichaam kenbaar maken (door middel van Live-muziek)
 • Je leert hoe emoties jouw leven positief kunnen beïnvloeden en ondersteunen.

Waar en wanneer vind de

NLP Masterclass plaats?

Workshop / Masterclass "Emoties en Muziek"

Deze masterclass staat op dit moment niet gepland


Alle prijzen zijn inclusief:


NLP Master Practitioner
€ 99,-
€22,50

Schrijf je hier in voor de workshop/Masterclass "Emotie en Muziek"

 • Emoties en live muziek ervaren
 • Inclusief  een drankje
 • Inclusief hand-out
 • Internationaal IA-NLP erkende trainers
 • Mogelijkheid tot aansluiten bij andere NLPro-Trainingen