Wat kun je met NLP

Wat kun je met NLP?

“Changing the world through changing lives"

Wat kan ik allemaal met NLP?

NLP kan je voor zoveel dingen gebruiken, dat wij het hier kort samenvatten voor je. Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) is voor zowel privé als op werkgebied geschikt. Denk aan het leiden en motiveren van een team, werknemers, sportleden, etc. Efficiënter communiceren met (ver)kopers, sponsors, werkgevers, managers. Maar ook met je eigen familie, gezin, partner, kinderen. Het is heel breed inzetbaar en doordat je de ander positief kan beïnvloeden, zal het een mooie uitkomst worden voor je eigen succes en leven!


Hieronder volgen een paar mooie voorbeelden:


Coaching

Met je NLP Practitioner certificaat kan je jezelf en mensen om je heen helpen. Zelfcoaching en je eigen waardes inzien. Het gaat jou niet meer gebeuren, dat mensen over je heen lopen. Je weet hoe te reageren en je ziet de reactie van de ander met vernieuwde kennis. Als je de NLP Master Practitioner hebt afgerond, kan je je eigen praktijk beginnen. Dit raden wij pas aan na de NLP Master met reden. Je hebt dan het totaal overzicht en kent alle methodieken die NLP te bieden heeft. Nog mooier is als je ervoor kiest de Hypnose training ook te volgen. Het totaalpakket van een goede coach heb je dan in de pocket!


Management en verkoop

Je hebt zoveel methodieken en technieken bij de NLP training geleerd, dat niets je succes meer in de weg hoeft te staan. Je communicatie is verbeterd. Hierdoor kan je met zelfverzekerdheid een discussie, conference call, meeting, etc. aangaan. Je gaat je doelen behalen en weet waar je kracht ligt. Het voelt niet meer als werk, maar als een positieve flow waar je inzit en er ook nog geld mee verdient!


Kinderen en onderwijs

Faalangst, stress, prestatiedruk, en zelfs "burn-out" komen voor bij kinderen. Met NLP kan je hierbij helpen en nog beter: voorkomen! Geef jouw kind(eren), of de kinderen die je begeleidt, helpt en/of coacht, een goede start in hun leven en een nog mooiere toekomst!


Gezondheid en welzijn

Als behandelaar kan je je cliënten/patiënten beter begrijpen en echt naar de kern van het probleem gaan! Natuurlijk heeft een arts, psycholoog, fysiotherapeut, verpleegkundige, diëtist, een prachtig diploma waar hij/zij hard voor heeft gestudeerd. NLP kan een enorm waardevolle aanvulling zijn! Je kan door specifieke vragen te stellen snel naar het achterliggende probleem. Iedereen in de gezondheidssector wilt een gezonde samenleving! Hoe mooi is NLP dan als aanvulling voor je eigen kennis. 


Persoonlijke ontwikkeling

NLP training volgen betekent altijd 'aan jezelf werken'. Je mooiste versie worden en in je eigen kracht komen te staan. Hierdoor kan je eigenlijk alles aan. Jouw keuze is het. Je bent sterker in relaties, samenwerken, werkoverleggen, presentaties, opvoeding, en bovenal je weet hoe je zelfliefde mag geven. Jij bent waardevol!


NLPro-Groep geeft jou de handvatten tijdens deze NLP trainingen. Ben jij klaar met het oude? Voel je dat het tijd wordt voor een nieuwe ontwikkeling in je eigen leven? Investeer dan in jezelf en neem die stap! Je krijgt er geen spijt van!Met NLP kun je...

Met NLP leer je hoe communicatie echt werkt.

Met NLP leer je heel snel een inzicht krijgen hoe de ander denkt en doet.

Met NLP leer je veel effectiever te communiceren.

Door NLP leer je de non-verbale signalen van anderen te herkennen.

Met NLP leer je conflicten met jezelf en anderen snel op te lossen.

Benieuwd naar onze NLP trainingen? 

NLP training

NLP Practitioner Training

Investeer in jezelf en leef je vrij. Dat is het motto van de NLP Practitioner Training.
hypnose

Hypnose Practitioner

Onbewuste patronen in trance doorbreken en veranderen. Dat is Hypnose.
gedrag en karakteranalyse

Gedrag en Karakter Analyse

Leren zien wat mensen je niet vertellen. Ontdek de leugen, voorkom misleiding.
Succes training

NLP Succestraining

Doe een stap naar voren en trek het succes van jouw leven naar je toe.
Mastermind training

NLP Mastermind

Werk met andere ondernemers aan jouw onderneming. Bereik meer!
NLP Experience

NLP Experience

Maak kennis met de kracht van NLP. Een dag lang ontdekken wat NLP voor jouw kan doen.
NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

Diepgaand onderzoeken naar wie jij eigenlijk bent, wat je drijft en wat jouw passie is.
Maatwerk training

Maatwerk Bedrijfstrainingen

Team trainingen, Stress Management Programma's, en Vitaliteit.  Daar gaat het om.
Masterclass training

Masterclass trainingen

Verdiepingen in hypnose, kerntransformatie en diepere achtergrond van NLP interventies
arrow_drop_up arrow_drop_down