Wat kun je met NLP

Wat kan ik met NLP?

NLP is de kracht van veranderen - voor jezelf en anderen om je heen.

Wat kan ik met NLP?

Er zijn al miljoenen mensen over de hele wereld die NLP gebruiken in hun leven. Zij hebben ieder een eigen en uniek verkhaal. Toch zijn er ook overeenkomsten.

"Wat je zonder NLP vooral mist is het bewust worden van de diepere lagen in jezelf. het bewust worden van wat er onbewust in jou is ontstaan en is opgeslagen. Door deze bewustwording en het verwerken van deze lagen kan jij jezelf ontdoen van dat wat niet meer werkzaam voor jou is. NLP geeft je nieuwe inzichten, handvatten en technieken om jezelf andere dingen, ander gedrag aan te leren. Je leert namelijk niets af. Je leert iets bij. Hierdoor heb je keuzevrijheid in denken, voelen en doen. Je hoeft dus niets meer te missen!

Je leert op een effectieve en efficiënte manier op jezelf te reflecteren, met jezelf te communiceren en met anderen te communiceren. Dit zorgt voor betere en meer verbinding met jezelf en anderen. En je doelen liggen dichterbij, binnen handbereik, en je leeft je vrij. Voor velen betekent dit kracht, vrijheid en innerlijke rust.


NLP kan je voor zoveel dingen gebruiken, dat wij het hier kort samenvatten voor je. Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) is voor zowel privé als op werkgebied geschikt. Denk aan het leiden en motiveren van een team, werknemers, sportleden, etc. Efficiënter communiceren met (ver)kopers, sponsors, werkgevers, managers. Maar ook met je eigen familie, gezin, partner, kinderen. Het is heel breed inzetbaar en doordat je de ander positief kan beïnvloeden, zal het een mooie uitkomst worden voor je eigen succes en leven!


Hieronder volgen een paar mooie voorbeelden:


Coaching

WIl je anderen gaan coachen, dan is een gedegen NLP opleiding eigenlijk onmisbaar. Ook bij zelfontplooiing is het superbelangrijk. Wanneer je een gedegen NLP practitioner training hebt gevolgd gaat het  jou niet meer gebeuren, dat mensen over je heen lopen. Je weet hoe te reageren en je ziet de reactie van de ander met vernieuwde kennis. Als je de NLP Master Practitioner hebt afgerond, kan je je eigen praktijk beginnen. Dit raden wij pas aan na de NLP Master met reden. Je hebt dan het totaal overzicht en kent alle methodieken die NLP te bieden heeft. Nog mooier is als je ervoor kiest de Hypnose training ook te volgen. Het totaalpakket van een goede coach heb je dan in de pocket!


Management en verkoop

Je hebt zoveel methodieken en technieken bij de NLP training geleerd, dat niets je succes meer in de weg hoeft te staan. Je communicatie is verbeterd. Hierdoor kan je met zelfverzekerdheid een discussie, conference call, meeting, etc. aangaan. Je gaat je doelen behalen en weet waar je kracht ligt. Het voelt niet meer als werk, maar als een positieve flow waar je inzit en er ook nog geld mee verdient!


Kinderen en onderwijs

Faalangst, stress, prestatiedruk, en zelfs "burn-out" komen voor bij kinderen. Met NLP kan je hierbij helpen en nog beter: voorkomen! Geef jouw kind(eren), of de kinderen die je begeleidt, helpt en/of coacht, een goede start in hun leven en een nog mooiere toekomst!


Gezondheid en welzijn

Als behandelaar kan je je cliënten/patiënten beter begrijpen en echt naar de kern van het probleem gaan! Natuurlijk heeft een arts, psycholoog, fysiotherapeut, verpleegkundige, diëtist, een prachtig diploma waar hij/zij hard voor heeft gestudeerd. NLP kan een enorm waardevolle aanvulling zijn! Je kan door specifieke vragen te stellen snel naar het achterliggende probleem. Iedereen in de gezondheidssector wilt een gezonde samenleving! Hoe mooi is NLP dan als aanvulling voor je eigen kennis. 


Persoonlijke ontwikkeling

NLP training volgen betekent altijd 'aan jezelf werken'. Je mooiste versie worden en in je eigen kracht komen te staan. Hierdoor kan je eigenlijk alles aan. Jouw keuze is het. Je bent sterker in relaties, samenwerken, werkoverleggen, presentaties, opvoeding, en bovenal je weet hoe je zelfliefde mag geven. Jij bent waardevol!


NLPro-Groep geeft jou de handvatten tijdens deze NLP trainingen. Ben jij klaar met het oude? Voel je dat het tijd wordt voor een nieuwe ontwikkeling in je eigen leven? Investeer dan in jezelf en neem die stap! Je krijgt er geen spijt van!Zonder NLP weet je eigenlijk niet....

hoe communicatie echt werkt en hoe je verandering in gang zet door jouw communicatie.

hoe je heel snel een inzicht krijgt in  hoe de ander denkt en doet, zodat je moeiteloos mee om kunt gaan.

hoe je veel effectiever en krachtige communiceren.

hoe je de non-verbale signalen van anderen weet te herkennen en in te schatten

hoe je conflicten met jezelf en anderen snel  en efficient oplost.

Benieuwd naar onze NLP trainingen? 

NLP training

NLP Practitioner Opleiding

Investeer in jezelf en leef je vrij. Dat is het motto van de NLP Practitioner Training.
Masterclass training

NLP Avond Proeverij

3 avonden kennismaken met NLP. Ontdek wat het doen. Dat smaakt naar meer.