Wat kun je met NLP

Wat kan ik met NLP?

Wil jij leven vanuit rust en in flow? wil je volledig vanuit jouw kracht leven?

Dan is NLP voor jou!

Wat kun je met NLP?

Er zijn al miljoenen mensen over de hele wereld die NLP gebruiken in hun leven. Zij hebben ieder een eigen en uniek verhaal. Toch zijn er ook overeenkomsten.

"Wat de meeste mensen zich niet realiseren is het  super grote en vaak negatieve effect van de diepere lagen in jezelf op jouw dagelijkse leven. NLP helpt je bewust te worden van wat er onbewust in jou is ontstaan en is opgeslagen als gevolg van opvoeding, scholing en  alle andere ervaringen in je leven. Door deze bewustwording en het verwerken van deze lagen kan jij jezelf ontdoen van dat wat niet meer werkzaam voor jou is. NLP geeft je nieuwe inzichten, handvatten en technieken om jezelf andere dingen, ander gedrag aan te leren. Je leert namelijk niets af. Je leert iets bij. Hierdoor heb je keuzevrijheid in denken, voelen en doen. Je hoeft dus niets meer te missen! Je kunt alles van je afschudden en leven vanuit rust en in flow.

Je leert op een effectieve en efficiënte manier op jezelf te reflecteren, met jezelf te communiceren en met anderen te communiceren. Dit zorgt voor betere en meer verbinding met jezelf en anderen. En je doelen liggen dichterbij, binnen handbereik, en je leeft je vrij. Voor velen betekent dit kracht, vrijheid en innerlijke rust.


NLP kan je voor zoveel dingen gebruiken, dat wij het hier kort samenvatten voor je. Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) is voor zowel privé als op werkgebied geschikt. Denk aan het leiden en motiveren van een team, werknemers, sportleden, etc. Efficiënter communiceren met (ver)kopers, sponsors, werkgevers, managers. Maar ook met je eigen familie, gezin, partner, kinderen. Het is heel breed inzetbaar en doordat je de ander positief kan beïnvloeden, zal het een mooie uitkomst worden voor je eigen succes en leven!

NLP als middel voor Persoonlijke ontwikkeling

NLP training volgen betekent altijd 'aan jezelf werken'. Je mooiste versie worden en in je eigen kracht komen te staan. Hierdoor kan je eigenlijk alles aan. Jouw keuze is het. Je bent sterker in relaties, samenwerken, werkoverleggen, presentaties, opvoeding, en bovenal je weet hoe je zelfliefde mag geven. Jij bent waardevol!

Waar draait het dan om bij NLP?

NLP draait om de connectie tussen onze gedachten (Neuro), taal (Linguïstisch) en gedrag (Programmeren). Het idee is dat als we begrijpen hoe ons brein werkt en hoe we onze taal en gedachten gebruiken, we ons leven kunnen sturen zoals we willen.

Het leert ons om bewust te worden van onze patronen, overtuigingen en gewoonten, en hoe we die kunnen veranderen als ze ons niet meer dienen. Door NLP kunnen we onze communicatie verbeteren, onze doelen helderder stellen en zelfs angsten overwinnen.

Het is een beetje als het hacken van je eigen brein voor positieve verandering! Met NLP kun je echt de regisseur van je eigen leven worden. Dus als je op zoek bent naar groei en ontwikkeling, is NLP zeker iets om eens te verkennen.

En hoe gaat dat bij NLPro-training?

NLPro-Groep geeft jou de handvatten tijdens deze NLP trainingen. Ben jij klaar met het oude? Voel je dat het tijd wordt voor een nieuwe ontwikkeling in je eigen leven? Investeer dan in jezelf en neem die stap! Je krijgt er geen spijt van!

Op welke manier kan ik NLP het beste inzetten?


NLP kun je op heel veel verschillende maniren inzetten in jouw leven. Zowel voor jezelf in Privé, Maar ook als je er je beroep van wilt maken.

Hieronder volgen een paar mooie voorbeelden:

Coaching

WIl je anderen gaan coachen, dan is een gedegen NLP opleiding eigenlijk onmisbaar. Ook bij zelfontplooiing is het superbelangrijk. Wanneer je een gedegen NLP practitioner training hebt gevolgd gaat het  jou niet meer gebeuren, dat mensen over je heen lopen. Je weet hoe te reageren en je ziet de reactie van de ander met vernieuwde kennis. Als je de NLP Master Practitioner hebt afgerond, kan je je eigen praktijk beginnen. Dit raden wij pas aan na de NLP Master met reden. Je hebt dan het totaal overzicht en kent alle methodieken die NLP te bieden heeft. Nog mooier is als je ervoor kiest de Hypnose training ook te volgen. Het totaalpakket van een goede coach heb je dan in de pocket!

Management en verkoop

Je hebt zoveel methodieken en technieken bij de NLP training geleerd, dat niets je succes meer in de weg hoeft te staan. Je communicatie is verbeterd. Hierdoor kan je met zelfverzekerdheid een discussie, conference call, meeting, etc. aangaan. Je gaat je doelen behalen en weet waar je kracht ligt. Het voelt niet meer als werk, maar als een positieve flow waar je inzit en er ook nog geld mee verdient!

Kinderen en onderwijs

Faalangst, stress, prestatiedruk, en zelfs "burn-out" komen voor bij kinderen. Met NLP kan je hierbij helpen en nog beter: voorkomen! Geef jouw kind(eren), of de kinderen die je begeleidt, helpt en/of coacht, een goede start in hun leven en een nog mooiere toekomst!

Gezondheid en welzijn

Als behandelaar kan je je cliënten/patiënten beter begrijpen en echt naar de kern van het probleem gaan! Natuurlijk heeft een arts, psycholoog, fysiotherapeut, verpleegkundige, diëtist, een prachtig diploma waar hij/zij hard voor heeft gestudeerd. NLP kan een enorm waardevolle aanvulling zijn! Je kan door specifieke vragen te stellen snel naar het achterliggende probleem. Iedereen in de gezondheidssector wilt een gezonde samenleving! Hoe mooi is NLP dan als aanvulling voor je eigen kennis. 

Hoe werkt NLP?

hoe communicatie echt werkt en hoe je verandering in gang zet door jouw communicatie met jezelf en met anderen. (Dat kritische stemmetje in je hoofd)

hoe je heel snel een inzicht krijgt in hoe de ander denkt en doet, zodat je daar moeiteloos mee om kunt gaan. Je houdt jezelf staande en je stopt met Pleasen.

hoe je veel effectiever en krachtiger kunt communiceren. Bijvoorbeeld op je werk of in privé. Vooral doordat je weet wie je bent en waar je voor staat. 

hoe je de non-verbale signalen van anderen weet te herkennen en in te schatten. Je ontdekt welke emoties er spelen en wat de boodschap is van die emotie

hoe je conflicten met jezelf en anderen snel  en efficiënt oplost, zonder dat er  een nare nasmaak aan blijft hangen. Je leeft in vrijheid verder.

Onze populairste gecertificeerde opleidingen

nlp proverij

NLP Avond Proeverij -

3 avonden 

Een mooie introductie in NLP verspreid over 3 avonden. Ontdek wat NLP jou kan opleveren en hoe jij kan leren je leven moeiteloos te doen.
samenwerken

IA-NLP Practitioner Opleiding

Jouw persoonlijke ont-wikkeling staat hierin centraal. Leer effectief communiceren en bereik  jouw hoogste potentieel! Leef moeiteloos en makkelijk.
systemisch coachen

Systemisch Coach
Opleiding

Deze opleiding stelt je in staat om familie en organisatie opstellingen te doen en coachend te ondersteunen.

Incl. WSCO certificaat.

Quantum Hypnose

Quantum Hypnose

Wil je blijvende veranderingen in gang zetten: in je eigen leven en dat van anderen? Of ben je gewoon super nieuwsgierig naar het fenomeen ‘Quantum Hypnose’ en wil je het tot op de bodem uitpluizen?
NLPro

Nieuwsgierig naar NLPro ?

Download ons gratis Magazine

In dit magazine leggen we je uit wat je van onze NLP Practitioner training mag verwachten. Je leest verhalen van andere deelnemers, wetenswaardigheden over NLP en hypnose en nog veel meer.  Op een simpele manier maak je kennis met de kracht van NLP en ontdek jij wat NLP voor jou kan betekenen.