NLP Mastermind

NLP Mastermind

“Changing the world through changing lives”

Voordelen NLP Mastermind
mastermind nlp training

De Mastermind groep helpt jou bij alle aspecten van het ondernemerschap

Elke ondernemer komt elke dag weer in situaties die uniek zijn voor dat moment. Dat  levert een schat aan waardevolle inzichten op en het maakt je sterker als ondernemer. In de NLPro-Mastermind groepen delen ondernemers hun ervaringen met elkaar en ondersteunen elkaar bij de dagelijkse problematiek van het ondernemerschap. Onder leiding van ervaren business coaches krijg je toegang tot jaren lange ervaring van een aantal andere ondernemers die als doel hebben jou te ondersteunen. Net zoals jij bereidt bent hun te ondersteunen. Samenwerking en focus op jouw succes zijn de speerpunten van elke Mastermind bijeenkomst. Het effect is dat jij sneller de antwoorden vindt op voor jou belangrijke vragen waardoor jouw business sneller kan groeien. Ben jij er klaar voor om nu succesvol te zijn? Wanneer je eerst de succestraining hebt gevolgd krijg je automatisch de mogelijkheid je voor een van de groepen in te schrijven. Dus waar wacht je nog op?

Voordelen NLP master

Waarvoor is de "Mastermind" 

De Mastermind is vooral bedoeld voor ondernemers die meer willen halen uit hun onderneming. Je kunt natuurlijk het wiel zelf opnieuw uitvinden, of je kunt gebruik maken van de jarenlange ervaring en oplossingen van andere succesvolle ondernemers. Aan jou de keuze. 

Ondernemers zijn vaak geneigd alles zelf te willen doen. In de Mastermind gaan we uit van het principe "work smarter, not harder". Leer van andere ondernemers. Kopieer wat succesvol is. Deel ook jouw successen. Ondersteun elkaar in goede en ook in lastige tijden.

Een mooi gezegde is "beter goed gejat dan slecht bedacht". Voorkom fouten, doe geen dubbel werk en zorg ervoor dat jouw energie en inzet het juiste resultaat oplevert. 

Dus waarom dan geen gebruik maken van wat anderen aan expertise te bieden hebben? In de NLPro-Mastermind kom je er achter hoe jij jouw ondernemerschap kunt doorontwikkelen en jij sneller stappen kunt zetten tot het succes dat jou toekomt.

Ik zie er elke keer naar uit
Ik kijk elke keer weer uit naar onze maandelijkse bijeenkomst. Het geeft me energie en ik heb er elke keer weer iets uit kunnen halen waarmee ik verder kan.
Thijs S.
Hele mooie samenwerking

Het is opvallend dat mensen van zoveel verschillende achtergronden toch zoveel overeenkomsten hebben. Dat voelt heel vertrouwd.

Rene.L

ik heb vrienden gemaakt
In het begin was ik wat terughoudend, maar dat was snel voorbij. We zijn nu een mooie hechte groep en ik leer er zo ontzettend veel van...
Mikki B
nlp collectief

De Mastermind is een supersterk collectief.

Ze zeggen wel eens: "alleen ga je sneller, maar samen kom je verder" en dat is hier absoluut waar. Sterker nog, je denkt dat je in je eentje sneller gaat maar dat is niet echt zo. Je doet veel meer alleen en veel van wat je doet levert onvoldoende op. Het kan beter wanneer je gebruik maakt van de expertise van anderen. Dan moet je wel eerst accepteren dat je niet alles weet. Voor sommigen is dat wat lastiger dan voor anderen. 

Wanneer jij je open stelt voor de groep, dan stelt de groep zich open voor jou en kun je beginnen gebruik te maken van de waardevolle bijdragen die elk lid van de Mastermind te bieden heeft.

Wat zijn de voordelen van de Mastermind

Stop met het opnieuw uitvinden van het wiel. Vele andere ondernemers hebben dat al voor je gedaan en staan te popelen om hun kennis en expertise met jou te delen.

De waarde van de persoonlijke succesformule van elk van deze ondernemers is niet in euro's uit te drukken. Dat moet je ervaren..


  • Het helpt je jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen
  • Je voorkomt de veelgemaakte ondernemersfouten
  • Je leert gebruik te maken van andermans expertise
  • Je leert beter en effectiever te communiceren
  • Elke bijeenkomst staat jouw succes centraal
  • Je leert jouw eigen manier van ondernemen effectiever te maken
  • Je wordt succesvol en helpt anderen succesvol te zijn

Welke onderwerpen komen aanbod in de Mastermind

zakelijke besprekingen nlp

Zakelijke besprekingen van wat jou bezighoudt

In de Mastermind breng jij jouw zakelijke aandachtspunten in, die door de groep verder worden uitgewerkt en besproken. Omdat het allemaal succesvolle ondernemers zijn, krijg jij waardevol "ondernemers advies". Je gaat toch immers niet om advies vragen bij iemand die nooit iets bereikt heeft in het leven, of bij iemand die een "dubbele" agenda heeft. Of wel?
succes en tegenslagen

Je deelt jouw successen en tegenslagen.

Gedeeld succes is dubbel succes. En gedeelde smart is halve smart. In de groep is iedereen er op uit om elkaar te ondersteunen waar nodig en elkaars successen te vieren wanneer dat kan. Zo ontstaat er een hechte verbinding binnen de groep en coach je elkaar door de woelige wateren van het ondernemerschap. 

Vaak ontstaan er hechte vriendschappen en soms zelfs zakelijke verbindingen buiten de groep om. 

Mastermind training

+ Mastermind succes

De Mastermind groep komt elke maand samen. Deze bijeenkomsten worden ver van tevoren gepland. Je stapt in bij een bestaande groep (maximaal 6 ondernemers per groep). Elke maand neem jij jouw aandachtspunten mee. Heb je een keer niets in te brengen? Geen probleem. Dan ben je er om de anderen te ondersteunen. Elke groep heeft een eigen Whatts App groep om ook buiten de bijeenkomsten om een beroep op elkaar te kunnen doen. Daarnaast staan ervaren business coaches en trainers Linda en Jack voor je klaar om meer persoonlijke problematiek aan te pakken wanneer je daar behoefte aan hebt. Kortom, je krijgt alle hulp en steun om jouw bedrijf tot een succes te maken. Failure is not an option!

Johan V

Super mooi resultaat

Ik heb nu 5 mastermind sessies achter de rug en vanaf het begin heb ik er direct hele toepasbare inzichten van mee kunnen nemen. Ik kan echt zeggen dat mijn bedrijf er nu al beter voorstaan dan enkele maanden geleden. Een hele mooie ontwikkeling.
locatie nlp training

Waar en wanneer vind de

NLP Mastermind plaats?

Locatie:
NLPro-Groep
De Trompet 2930

1967DD Heemskerk

Data:

Nader te bepalen

NLPro Mastermind sessies
€ 199,-
€ 150,- per sessie

NLPro-Mastermind sessies

Je kunt maandelijks aansluiten en ook weer maandelijks afmelden. De mastermind sessies worden aan het begin van het jaar gepland. Elke groep bestaat uit maximaal 6 ondernemers en de samenstelling van de groep wordt door de trainers scherp in de gaten gehouden zodat jij er het maximale uit kunt halen.