pad van ontplooing

De NLP Opleiding die bij jou past!

Onze NLP opleiding :  onmisbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

 • Heldere en krachtige communicatie vaardigheden. Je ontwikkelt een duidleijke en heldere manier van communiceren. Zowel voor persoonlijke als professionele doeleinden inzetbaar.
 • Persoonlijke groei. Je maakt contact met jouw innerlijke wijsheid die je als kracht kunt benutten en jouw potentieel optimaal kunt bereiken voor het behalen van jouw succes en geluk
 • Emotionele wijsheid. We noemen dat ook wel emotionele intelligentie waarmee je succesvol  leert werken en omgaan met jouw eigen emoties en die van anderen
 • Je bereikt je doelen. Je leert de krachtigste en bewezen NLP methodieken om jouw doelen te bereiken. Op welk vlak zich dat ook afspeelt
 • Betere relaties. Als er iets is wat je kunt bereiken met een NLP-opleiding dan is het wel dat je jouw relaties gaat verdiepen, verstevigen en mooier gaat maken. 


Plaats en data van de opleiding weten? 


Recensie annelies en jesse
Ervaringen van een deelnemer

Wat gaat een NLP Opleiding je allemaal opleveren:

Verrijk je leven op manieren die je nog niet kende!

Als je op zoek bent naar een persoonlijke en professionele transformatie, dan is een NLP opleiding misschien wel dé sleutel tot een leven vol vreugde, voldoening en succes. Voel je je soms vastgelopen in oude patronen? Of ben je op zoek naar manieren om je communicatie en relaties te verbeteren? Goed nieuws! Met een NLP opleiding kun je op beide fronten enorme stappen zetten.

Wat is NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) richt zich op het begrijpen van menselijk gedrag, communicatie en denkprocessen. Het is een krachtig instrument om diepgewortelde overtuigingen en gewoonten te herkennen en te veranderen, waardoor je meer invloed krijgt op je eigen leven en op de mensen om je heen.

Hoe Kan een NLP Opleiding Je Leven Verrijken?

Verbeterde Communicatie

NLP leert je om helder en effectief te communiceren. Of je nu een lastig gesprek hebt met je partner, een zakelijke onderhandeling, of gewoonweg een babbeltje maakt met de buurman, je zult merken dat de kwaliteit van je interacties omhoogschiet.

Emotioneel Welzijn

Je ontdekt technieken om emotioneel evenwicht te bereiken en stress, angsten of negatieve emoties beter te beheersen. Wie wil er nou niet een beetje meer zen zijn in dit hectische leven?

Doelen Bereiken

NLP helpt je scherpstellen op je doelen en leert je strategieën om ze te bereiken. Of je nu droomt van een nieuwe carrière, een gezondere levensstijl of simpelweg meer geluk en vrede, met een NLP opleiding zet je reuzenstappen in de goede richting.

Relaties Verdiepen

Door beter te begrijpen hoe mensen denken en voelen, verbeter je je relaties op elk niveau. Stel je voor: minder misverstanden en meer liefde en verbinding. Klinkt als een win-win, toch?

Waarom Kiezen voor Onze NLP Opleiding?

Je wordt begeleid door ervaren trainers die niet alleen deskundig zijn, maar ook een flinke dosis humor en liefdevolle aandacht in de mix gooien. Bij ons leer je in een veilige en inspirerende omgeving waar respect voor ieders unieke pad centraal staat.

Kortom, een NLP opleiding is niet zomaar een cursus, maar een investering in een rijker, vervullender en gelukkiger leven. Dus waar wacht je nog op? Neem de regie over je leven in eigen handen en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die NLP je te bieden heeft! 🌱✨

Trek je dansschoenen aan, zet je favoriete muziek op en dans door het leven met de tools en inzichten die je opdoet in onze NLP opleiding. Tot snel! 🎶🕺💃

Ik doe mee!


NLP practitioner opleiding

Wat mis je wanneer je geen NLP opleiding doet?

Daphne liep net als veel andere mensen vast in haar leven.

 Ze koos er voor om niet langer aan de zijlijn te blijven staan en starte met haar NLP opleiding in 2019.

"NLP is voor mij echt een way of life geworden. Ik blijf het ook regelmatig opfrissen om nieuwe dingen bij te leren, zodat ik het goed kan blijven gebruiken. Bewust kijken naar wat ik doe, waar voel ik mij goed bij en wat zou ik eventueel nog anders willen. Hoe kan ik dit bereiken, wat heb ik hier voor nodig. Ik heb nieuwe en positieve energie gekregen. NLP geeft me handvatten die ik inzet zowel privé als zakelijk. Het houdt me scherp en daar houd ik van." - Daphne

Soms loop je vast. Soms blokkeert je leven en verlies je alle grip. Soms zou je het gedrag van de ander wel willen veranderen: waarom doen en denken mensen anders dan ik? Soms wil je alleen maar rust in je hoofd en zelfverzekerd zijn.

Dat zijn allemaal zaken waar onze NLP  opleiding aandacht aan geeft, jou helpt, ondersteund en transformeert. NLP helpt je anders met emoties en gebeurtenissen om te gaan. Je wordt je bewust van jezelf. Wie ben ik nu en wie wil ik zijn? Wat is mijn gedrag nu, waar komt mijn gedrag vandaan en hoe kan ik het anders doen als ik dat zou willen. Welke emoties ervaar ik en wat willen deze emoties mij vertellen?

Ook ontdek je hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar snel achter kan komen.

Alle inzichten en realisaties die je opdoet tijdens deze NLP opleiding kunnen een behoorlijke impact hebben. Sommige zijn leuk, mooi en verrassend. Andere zijn pijnlijk of confronterend. Hoe dan ook, ze zijn allemaal enorm waardevol. Ze laten zien wat je wilt en niet wilt. Ze leren je hoe je beter en effectiever kan communiceren.

Met een NLP opleiding bereik je dus hele mooie resultaten. Je leven transformeert in positieve zin. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak.

De beste investering is een investering in jezelf. Gun jezelf het leven dat je verdient.

Je hoeft niets meer te missen!

Ik wil er bij zijn!

Geweldig!

Na een coaching sessie bij NLPro wist ik dat een opleiding in NLP mij verder zou kunnen helpen. Er was zoveel dat mij blokkeerde alleen realiseerde ik mij dat niet. Ik kan nu veel meer en sneller dingen loslaten. Ook ben ik een stuk rustiger geworden. Het was de beste beslissing ooit. Geweldig!
ervaringen nlpro traingen
Eric Hartgers
Wat een mooie reis!
Van alle opleidingen is NLP het beste wat me overkomen is. Ik zet kleine stapjes in het los zagen van mijn zelf opgebouwde tralies. Jeetje, wat een inzichten.  en niet onbelangrijk, ik vind jullie goede en ervaren trainers, die een fijne huiselijke sfeer weten te creëren. Heel veel dank! 
Jan Hein Vet
Jan Hein Vet 
Life changing
Wat ben ik ontzettend blij dat ik bij jullie de NLP Opleiding ben gaan doen. Ik voelde me vanaf het eerste moment 'thuis'. Ik voel me veilig, gehoord, gewaardeerd. Dat is (in werk en prive) wel eens anders geweest. Jullie zijn een goed stel. Dank jullie wel. Tot in de NLP Master!
Hans Potveer

Hans Potveer

Veel gestelde vragen over de NLP opleiding

Voor wie is de NLP Practitioner opleiding bedoeld

De opleiding NLP Practitioner is een geweldige opleiding voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie.
Tegelijk leer je omgaan met emoties en ontdek je welke overtuigingen in jouw leven een rol spelen. Het werkt dus echt door in alle facetten van jouw leven.
Daarom zeggen we ook: Als jij iets wilt hebben in je leven wat je nog niet hebt, dan moet je iets doen wat je nog niet eerder hebt gedaan!

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan zeker. Nu STAP niet meer bestaat is het best wel een investering waarbij het voor veel mensen handig is om het bedrag in termijnen te kunnen betalen. Natuurlijk gaan we daar graag in mee. Linda en ik vinden dat geld nooit een belemmering mag zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Dus kom je er niet helemaal uit , neem dan even contact met ons op en dan vinden we een oplossing die bij jou past.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. Het is een soort gereedschapskist vol trucjes en technieken om beter te communiceren, jezelf te begrijpen en je doelen te bereiken. Het gaat over hoe je denkt, hoe je praat en hoe je je gedraagt. Met NLP kun je leren hoe je je beter kunt voelen en hoe je anderen beter kunt begrijpen. Het is alsof je de afstandsbediening van je eigen brein beter leert gebruiken! 😊

Waarom is het Metamodel van NLP zo belangrijk?

Het Metamodel van NLP is een soort taalgids die je helpt om vage of onduidelijke uitspraken helder te krijgen. Stel, iemand zegt: "Ik voel me niet goed." Met het Metamodel ga je dan vragen stellen om te ontdekken wat er écht aan de hand is. "Wat bedoel je precies met 'niet goed'? Ben je verdrietig, boos, moe?"

Het is dus een manier om heel precies te worden in je communicatie. Zo kun je problemen beter begrijpen en oplossen. Het is alsof je een mistige ruit schoonmaakt om beter naar buiten te kunnen kijken! 😊

Waar stat NLP precies voor?

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. In Jip-en-Janneketaal: het gaat over hoe je brein (Neuro) samenwerkt met je taal (Linguïstisch) om je gedrag en gevoelens te 'programmeren'. Dus het helpt je te snappen hoe je denkt en praat, en hoe dat je acties en gevoelens beïnvloedt. Met NLP kun je dit 'programma' aanpassen om je beter te voelen of dingen anders aan te pakken. Het is een beetje alsof je de instellingen van je eigen 'levenscomputer' leert aanpassen. 😊

Waarom zou ik dan voor NLPro-Trainingen moeten kiezen?

Als je voor NLPro-Trainingen kiest, kies je voor een opleiding die je niet alleen tools geeft om met je brein te werken, maar ook met je hart. Wij geloven dat echte verandering begint met liefdevolle aandacht voor jezelf en voor anderen. Onze benadering is diepgaand maar begrijpelijk, professioneel maar hartelijk, en altijd met een vleugje humor.

Bij ons leer je NLP op een manier die echt bij je past en die je kunt toepassen in alle facetten van je leven. Of je nu wilt groeien in je carrière, betere relaties wilt opbouwen of gewoon een gelukkiger mens wilt zijn, bij NLPro-Trainingen zit je goed. Kom bij ons en ontdek hoe je jouw leven kunt veranderen op een manier die zowel effectief als liefdevol is. 😊

Zit de lunch inbegrepen?

Jazeker. Wij vinden het belangrijk dat jij je de elke trainingsdag volledig op jouw proces kunt richten. En dus verzorgen we alles voor je. Koffie, thee en elke dag iets lekkers bij de koffie (onze befaamde huisgebakken cake) en uiteraard een verse lunch met elke dag een andere soep. We houden rekening met dieetwensen dus ook met vegetarisch, vegan of allergiën

Directe Toepasbaarheid

Deze opleiding zorgt ervoor dat je er direct mee aan de slag kunt. Je hoeft niet langer te wachten op het behalen van jouw successen. Dit werkt op alle vlakken van jouw bestaan.

Het is ook niet zomaar een opleiding. Hier krijg je inzichten waardoor je direct meer keuzevrijheid ervaart in situaties waarin je dat nodig hebt. Ook ga je op een hele natuurlijke manier anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer vrijheid in je leven ervaart en je het leven leidt zoals jij dat wilt. Tijdens deze training krijg je inzicht in de krachtige NLP modellen en NLP methodieken waar NLP bekend mee is geworden. Je zou je bijna afvragen hoe je het ooit anders zou moeten doen!

 • Ontdek jouw persoonlijke ontwikkeling. Zakelijk en privé
 • Vergroot direct je invloed op anderen 
 • Krijg weer grip op jouw leven
 • Ontdek nieuwe inzichten en mogelijkheden
 • Word effectiever in communicatie
 • Verruim je blikveld 
 • Vind weer controle over jezelf en jouw eigen leven
 • Mis niet langer die Innerlijke rust
 • Help anderen (als dat je doel is)
 • Ontdek je ware "ik"
 • Verbeter, verdiep en versterk je relatie(s)
 • Bereik je doelen en leef je mooiste leven!


NLP is op vele vlakken toepasbaar! Op welk vlak zit jouw uitdaging?

 • persoonlijke ontwikkeling
 • effectief communiceren
 • zelfvertrouwen versterken
 • met succes uitdagingen aangaan
 • in verbinding komen met jezelf
 • vrij leven, jezelf zijn
 • succesvol en slim ondernemen
 • sales en marketing
 • HRM / P&O
 • Effectiever coachen
 • Zorg en hulpverlening
 • Onderwijs
 • Opvoeding
 • Leidinggevende / manager / teamleider
 • mooie en waardevolle aanvulling op psychologie
Ik ben er aan toe!

Download hier je gratis NLP Practitioner Brochure

brochure NLP Practitioner
Check je SPAM folder voor ontvangst

Ik weet genoeg!

Ik kies voor mijn persoonlijke ontwikkeling!


NLP gaat je heel veel opleveren!

Dit is het verhaal van Ronald

Ik doe mee ! 

Mis geen dag de mooiste inzichten die jou vrij maken!

NLP practitioner

NLP Speerpunt 1: Beter en effectiever communiceren

Weet je waar het vaak fout gaat in de communicatie? Doordat er onduidelijkheid insluipt. Door woorden en zinnen bewust anders te formuleren en je vraagstellingen anders te doen dan dat je waarschijnlijk gewend bent, levert jouw communicatie betere resultaten op. Alles wordt een stuk makkelijker en resulteert in minder weerstand en misverstanden.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 2: Werk met waarden en overtuigingen

Je leert dat er niet één echte waarheid bestaat. Iedereen kijkt anders naar zichzelf en naar de wereld. Hoe ga je hiermee om? Wat zeg je tegen jezelf? Hoe doe jij jezelf tekort!  Als jij bereid bent open te staan om ‘door de ogen van anderen’ te kijken en om jouw aannames en overtuigingen ‘op een weegschaal te leggen’, krijg jij meer inzichten en keuzemogelijkheden. Deze kan jij gebruiken en inzetten in situaties waarbij dat nodig is om anderen mee te krijgen en daarmee jezelf en anderen te helpen.
NLP practitioner

NLP Speerpunt 3: Bereik jouw persoonlijke doelen

Wij stellen doelen met OPZET. Dit is nog makkelijker en effectiever dan andere bekende methoden om doelen te stellen. Stapsgewijs en moeiteloos wordt je door alle stappen begeleid. Waar leg je de focus? Waar leg je je energie? Hoe verdeel je je energie? Welke woorden gebruik je, wat zeg je tegen jezelf? 

De kracht van doelen stellen zit hem vooral in het bijsturen van jouw actie en flexibel kunnen zijn in omgaan met wat zich op jouw pad tegemoet komt. NLP leert je gebruik te maken van jouw eigen kracht.

NLP communicatie

NLP Speerpunt 4: Emoties en gedrag… Hoe werkt dat?

Emoties zijn de drijvende kracht die de kwaliteit van ons leven bepaalt. Emoties zijn krachtig en een sturende vorm van energie in ons menselijk systeem. We kunnen rationeel nog zoveel willen, voorstellen en bedenken, maar onze emoties bepalen uiteindelijk waar we naar toe gaan en wat we bereiken. Leer positieve emoties als rust, kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je je kunt voelen zoals je je wilt voelen en zijn wie je wilt zijn.  
NLP interventies

NLP Speerpunt 5: Leer luisteren naar je onderbewuste

Je leert hoe mensen onbewust niet doen wat ze eigenlijk wel willen. Vanaf onze geboorte  maken wij van alles wat we meemaken, onze eigen unieke herinneringen. Onze herinneringen bestaan uit gedachten en daaraan gekoppelde emoties. We geven er betekenis aan. We geloven onze eigen herinneringen. Veel herinneringen zitten zo diep dat we ons er niet van bewust zijn. Juist die beïnvloeden ons gedrag. Vaak is dat het gedrag dat we niet willen laten zien en toch doen. Het is een onbewust patroon geworden. In deze NLP Practitioner Training leer je hoe je dit patroon kan doorbreken en veranderen.
webinar op laptop

Alleen bij NLPro inbegrepen!

Onze NLPro-Training Online t.w.v. €897,-

1. Toegang tot video materiaal, naslagwerk en interessante artikelen.
2. Online vraag & antwoord sessies met de trainers en persoonlijke begeleiding.
3. Toegang tot jouw eigen groepsomgeving waarin je kunt sparren met andere NLP Practitioners.

4. Zien hoe het er uit ziet?  NLPro-Training Online

Sylvia Verëll

Sylvia Verëll

HRM Adviseur

Het was intens, diepgaand en zo mooi.

Wauw! Wat was dat een prachtige ervaring. Zoveel inzichten, over mijzelf en anderen. Dank jullie wel voor de fijne begeleiding, jullie luisterend oor, kritische blik en vragen. En de heerlijke huisgemaakte cake en lekkere lunch! Jullie hebben goed voor ons gezorgd.
jack en Linda 2
elders € 3550,-
3333,-

Schrijf je hier in voor jouw NLP opleiding.

Bij deze opleiding zit het volgende inbegrepen

 • Erkend Internationaal certificaat. Voldoet aan de hoogste internationale standaard. Hiermee heb je wereldwijd meer mogelijkheden om andere trainingen te volgen. (IA-NLP en IN-NLP certificaat).
 • Besloten online omgeving op de NLPro-Academie t.w.v. €897,-
 • NLP Practitioner handboek t.w.v. €129,-
 • Verse lunch met huisgemaakte soep en salade (glutenvrij en lactosevrij of vega, zodat iedereen er gebruik van kan maken)


Certificering

na het doorlopen van de opleiding ontvang je een internationaal NLP Practitioner certificaat erkend door IANLP, INNLP, NVNLP en het NLPro-Training Instituut.

De opleiding wordt afgerond met een praktijkexamen die leidt tot het krijgen van een certificaat met het zegel van de IANLP en INNLP met mogelijkheid tot herkansing. 


Deze opleiding:

 • Legt de nadruk op onbewuste patronen en het effect hiervan op je lichaam waardoor de technieken veel krachtiger worden.
 • Is diepgaand voor je eigen ontwikkeling en begrip naar de ander zodat je makkelijker kan doorstromen naar de NLP Master Practitioner Training om bijvoorbeeld NLP-Coach te worden.
locatie nlp training

Data en plaats?

NLP Practitioner - start december 2023
IA-NLP gecertificeerd- 20 dagen

Locatie:

De Trompet 2930
1967 DD Heemskerk

Data: 

Start december 2023

blok 1: 14-15-16 december 2023

blok 2: 11-12-13 januari 2024

blok 3: 8-9-10 februari 2024

blok 4: 7-8-9 maart 2024

blok 5: 4-5-6 april 2024

blok 6: 16-17-18 mei 2024

blok 7: 30-31 mei 2024 (certificering)

De trainingsdagen starten om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur