NLP in nederland

NLP in Langedijk

NLP training volgen in Langedijk

Langedijk is een gemeente in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente maakt deel uit van de samenwerkingsregio Kennemerland. De gemeente telt 28.327 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 26,99 km² (waarvan 0,83 km² water).

De gemeente is per 1 augustus 1941 gevormd door samenvoeging van de gemeenten Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel en Zuid-Scharwoude, waar in 1990 het grootste gedeelte van Sint Pancras en een gedeelte van Koedijk aan toe werden gevoegd.

De gemeente ligt tien kilometer ten noordoosten van Alkmaar. Deze afstand is berekend van centrum tot centrum. Pal ten oosten van Langedijk ligt Heerhugowaard. In feite ligt de bebouwing van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk tegen elkaar aan. Daardoor liggen de winkel-, sport-, en uitgaansmogelijkheden op korte afstand. Langedijk zelf kan gekenmerkt worden als een verstedelijkte plattelandsgemeente.

De gemeente Langedijk zal vermoedelijk op 1 januari 2022 met buurgemeente Heerhugowaard fuseren tot de gemeente Dijk en Waard.[2]

(bron: wikipedia)

Veel mensen volgen een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training. Zo ook mensen uit Langedijk en omgeving. Ook wordt de mogelijkheid voor inloggen op de NLPro-Academie veelvuldig gebruikt. De NLP opleidingen bij NLPro-Groep zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP. NLPro-Training heeft een duur van 18 dagen, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. We spijkeren je bij op een ander moment.


Deelnemen aan de NLP opleiding.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . Deze opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Met regelmaat organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen. Je bent van harte welkom.

Reactie plaatsen