NLP in Heiloo

NLP in Heiloo

Heiloo is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente maakt deel uit van samenwerkingsregio Kennemerland. De gemeente telt 24.146 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 19,01 km². In de periode 1950-1960 nam het aantal inwoners snel toe, doordat veel Amsterdammers naar Heiloo verhuisden.

(Bron: Wikipedia)

NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals NLPro-Training in Heerhugowaard.

Mensen uit Heiloo en omgeving volgen een NLP Practitioner Opleiding bij NLPro-Training of loggen in bij de NLPro-Academie. De opleidingen worden digitaal opgenomen, zodat ze altijd zichtbaar zijn op jouw eigen NLPro-Academie omgeving. De trainers en opleiding van NLPro-Groep zijn internationaal erkend door de IA-NLP, de IN-NLP en de NVNLP.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

Er is gekozen om theorie en praktijk af te wisselen, gedurende 18 dagen. De opleiding is verdeeld over blokken van twee of drie dagen die duren van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag missen dan is dat geen enkel probleem. We halen het samen in, op een ander moment.

Onze opleidingen zijn inclusief een volledig handboek en elke trainings-dag is er een verse lunch en een ovenverse cake voor bij de koffie (of thee) . De opleiding is BTW vrijgesteld en fiscaal aftrekbaar.

Met grote regelmaat organiseren we NLP Experience dagen en NLP opfrisdagen.  Iedereen is van harte welkom.

Reactie plaatsen